Herseyin hayirlisi canim adete 2 gun kala yapim ozaman belki cikar varsa gebelikmrb. normal gebelik testinde çıkmazda. erken gebelik testinde çıkabilir. ama onlarda pahalı .. geçen ay dayanamayıp yaptım ben negatif çıktı. en azından kalan 5-6 gün boşu boşuna heyecanlanmamış oldum
Kızlar adetim 3 gün geçti doktor rahim kalinligi 9.4 demişti bu ne demek sizce..Beta da 1.65 çıktı..ve hala adet olmadim bel ağrım da eklendi belirti arasına..Sizce yükselir mi
Doktora göstermedim daha..Onlara göre zaten gebelik yok oluyor..değere göre yorum yapıyorlar..Doktor ne yorum yapti
Burda hamile kalmaya calisan ve bu islerden pek anlamayan bizler variz
Canim insallah hamilesindir varsa eger baska marka testten deneKızlar geçenlerde yazmıştım 21 Aralık pik yaptı test ben bugün iki kez gebelik testi yaptım ikiside silik pozitif yalnız göğüs sızlaması ağrısı hiçbiri yok kasıklarda sürekli batma ağrıma hariç birşey yok komik olan reglime daha 7 gün var. Geçen yıl aralıkta hamile kaldım ondada yumurtlamadan on gün sonra gebelik testi pozitifti. Ama onda feci göğüs sızlaması bel ağrısı vs..vardı kafam allak bullak ya testler pozitif
Canim birde ikimiz nerdeyse ayni gunde pik yapmisiz bende 20 de nasil adetine 7 gun var benim ocagin 3 de adet olmam lazim benim adetime 4 gun varCanim insallah hamilesindir varsa eger baska marka testten dene
Canim insallah hamilesindir varsa eger baska marka testten dene
Canim birde ikimiz nerdeyse ayni gunde pik yapmisiz bende 20 de nasil adetine 7 gun var benim ocagin 3 de adet olmam lazim benim adetime 4 gun var
Canim bugun ucuz testten yaptim negatif cikti birde pazar gunu yapacam bakalim ama bence sen hamilesin silik cikmis bugun sabah olmaz dimi :)Aykiz1986 saol canım cvp için senin az kalmış sende yaptınmı test
Canim bugun ucuz testten yaptim negatif cikti birde pazar gunu yapacam bakalim ama bence sen hamilesin silik cikmis bugun sabah olmaz dimi :)
Aralik ayi sana ugurlu geliyor canim ins yarin hayirli guzel haberi alirsin benimde hic belirtim yok sadece cok akinti hissi var okadar birazda gogsumde sizi varValla geçen yılda tam yeni yılda hemde 29 aralıkta test pozitifti tam 1 yıl sonra tam 29 aralıkta test pozitif şok oldum zor hamile kalıyorum fsh yüksek benim ama ben ne zaman çörek otu bal tarçın yapsam ve hayıt o ay kalıyorum enteresan
Aralik ayi sana ugurlu geliyor canim ins yarin hayirli guzel haberi alirsin benimde hic belirtim yok sadece cok akinti hissi var okadar birazda gogsumde sizi var
Bence kotu dusunme icini rahat tut bir sabah olsun bende cok heycanliyim yarin haber etGerçi daha var bir hafta neredeyse Allah korusun kimyasal olur falan heveslenmiyorum pek
Evet 86 liyim canim Allah bagislasin benimdr 3.5 yasinda bir kizim varİnşallah canım 9 ay olmazsın86 lısın galiba ben 81 liyim bir oğlum var 7 yaşında
Bence kotu dusunme icini rahat tut bir sabah olsun bende cok heycanliyim yarin haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?