OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Herseyin hayirlisi canim adete 2 gun kala yapim ozaman belki cikar varsa gebelik

Kızlar adetim 3 gün geçti doktor rahim kalinligi 9.4 demişti bu ne demek sizce..Beta da 1.65 çıktı..ve hala adet olmadim bel ağrım da eklendi belirti arasına..Sizce yükselir mi

Kızlar geçenlerde yazmıştım 21 Aralık pik yaptı test ben bugün iki kez gebelik testi yaptım ikiside silik pozitif yalnız göğüs sızlaması ağrısı hiçbiri yok kasıklarda sürekli batma ağrıma hariç birşey yok komik olan reglime daha 7 gün var. Geçen yıl aralıkta hamile kaldım ondada yumurtlamadan on gün sonra gebelik testi pozitifti. Ama onda feci göğüs sızlaması bel ağrısı vs..vardı kafam allak bullak ya testler pozitif

Canim insallah hamilesindir varsa eger baska marka testten dene

Canim insallah hamilesindir varsa eger baska marka testten dene

Sabah koşa koşa eczaneye gidicem hadi birinde çıktı olmasa diğerinde çıkmaz diyorum erken çıkması şaşırtmadı hep aynı ovulasyon dan on gün sonra çıktı benimkiler ama belirtiniz az olması can sıkıcı 3 hamilelik yaşadım biri hariç hepsinde yoğun belirtiler vardı gerçi o ilk hamilelikti

Canim birde ikimiz nerdeyse ayni gunde pik yapmisiz bende 20 de nasil adetine 7 gun var benim ocagin 3 de adet olmam lazim benim adetime 4 gun var

Evet canım şöyle ben 25 günde bir regl oluyorum 21 aralıkta yani 9.gün pik yaptı ben ocağın 6 sında regl olucam.

Resim yüklerdim silik bariz belli ama fotoda çıkmaz tam şu kalın çizgili testlerden sente lady markası

Canim bugun ucuz testten yaptim negatif cikti birde pazar gunu yapacam bakalim ama bence sen hamilesin silik cikmis bugun sabah olmaz dimi :)

Valla geçen yılda tam yeni yılda hemde 29 aralıkta test pozitifti tam 1 yıl sonra tam 29 aralıkta test pozitif şok oldum zor hamile kalıyorum fsh yüksek benim ama ben ne zaman çörek otu bal tarçın yapsam ve hayıt o ay kalıyorum enteresan

Aralik ayi sana ugurlu geliyor canim ins yarin hayirli guzel haberi alirsin benimde hic belirtim yok sadece cok akinti hissi var okadar birazda gogsumde sizi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…