Evet 86 liyim canim Allah bagislasin benimdr 3.5 yasinda bir kizim var
Cook ama cok tskr ederim canim aminn ins butun anne olmak isteyenlere versinCanım benim Allah kalbindekini kucağına almayı nasip etsin tez vakitte inşallah dileğim bu.Tabiki yapınca mutlaka haber ederim
Ayy ins canimm ♡♡Allah bağışlasın kısa zamanda bir kardeş gelsin cimcimeye benim keratayada
Canim varmi bir gelisme merak ettim ?Ayy ins canimm ♡♡
Canim nezaman adet olman gerekiyorKızlar ya bende pco var ve adetimin ne zaman geleceğini malesef bilmiyorum bu yüzden ovu testi kullanıyorum ama 5 gündür sürekli pozitif çıkıyor ovu testi 2 gün önce doktora gittim herhangi bi yumurta gelişimi yok dedi çatlamayacaksa neden pozitif çıkıyor Of kafam çok dağıldı artık gerçekten uğraşmaktan çok yoruldum
Canim varmi bir gelisme merak ettim ?
Cok sevindim canim bende test yaptim ama cikmadi malesef adetime 4 gun kaldi hic bir belirtim yok hayirlisi artikCanım yeni geldim misafirlikten gelirken aldım yaptım dünkü testin hassasiyetinden sanırım daha belliydi bundada var ama silik belirtiler başladı galiba hamileyim ama adet gününe kadar risk var bence o yüzden kan testini biraz beklemem lazım
Buarada hangi belirtilerin varCanım yeni geldim misafirlikten gelirken aldım yaptım dünkü testin hassasiyetinden sanırım daha belliydi bundada var ama silik belirtiler başladı galiba hamileyim ama adet gününe kadar risk var bence o yüzden kan testini biraz beklemem lazım
Canim bazilari bayanlar ovu testinden ogreniyor hamile oldugunu bence bir gebelik testi yap cunku 5 gun ovulasyon testibgostermez en fazla iki gun bence bir test yapCanım adetimi bilmiyorum hiç genelde oluşa pozitifi yakaladıktan 14 gün Sonra oluyorum ama bu ay onu da yakalayamadım yani daha doğrusu 5 gündür sürekli böyle
Haklısın canım yarın bir test yapayım keşke olsa ama ihtimal vermiyorum pco ki olduğum için lh hormonum yükseldi sanırım ondan da böyle olmuş olabilirCanim bazilari bayanlar ovu testinden ogreniyor hamile oldugunu bence bir gebelik testi yap cunku 5 gun ovulasyon testibgostermez en fazla iki gun bence bir test yap
Insallah hamilesindir canim hic arastirdinmi pco olupta ovulasyondan hep pozitif cikmasi bende bir bakimHaklısın canım yarın bir test yapayım keşke olsa ama ihtimal vermiyorum pco ki olduğum için lh hormonum yükseldi sanırım ondan da böyle olmuş olabilir
Buarada hangi belirtilerin var
Bişey sormak,istiyorum birden,mi ağrıyordu yoksa,sürekli sert ve ağrılı mıydıBirde unutmadan göğüsler hafiften ağrımaya başladı.
Kızlar test yaptım şimdi evde son kalan 1 tane var ama bilemedim çizgi görüyor musunuz sizde
Bişey sormak,istiyorum birden,mi ağrıyordu yoksa,sürekli sert ve ağrılı mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?