OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar ya bende pco var ve adetimin ne zaman geleceğini malesef bilmiyorum bu yüzden ovu testi kullanıyorum ama 5 gündür sürekli pozitif çıkıyor ovu testi 2 gün önce doktora gittim herhangi bi yumurta gelişimi yok dedi çatlamayacaksa neden pozitif çıkıyor Of kafam çok dağıldı artık gerçekten uğraşmaktan çok yoruldum

Eklentiler

• IMG_1538.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 47
Canim nezaman adet olman gerekiyor

Canım adetimi bilmiyorum hiç genelde oluşa pozitifi yakaladıktan 14 gün Sonra oluyorum ama bu ay onu da yakalayamadım yani daha doğrusu 5 gündür sürekli böyle

Canim varmi bir gelisme merak ettim ?

Canım yeni geldim misafirlikten gelirken aldım yaptım dünkü testin hassasiyetinden sanırım daha belliydi bundada var ama silik belirtiler başladı galiba hamileyim ama adet gününe kadar risk var bence o yüzden kan testini biraz beklemem lazım

Cok sevindim canim bende test yaptim ama cikmadi malesef adetime 4 gun kaldi hic bir belirtim yok hayirlisi artik

Buarada hangi belirtilerin var

Canım adetimi bilmiyorum hiç genelde oluşa pozitifi yakaladıktan 14 gün Sonra oluyorum ama bu ay onu da yakalayamadım yani daha doğrusu 5 gündür sürekli böyle
Canim bazilari bayanlar ovu testinden ogreniyor hamile oldugunu bence bir gebelik testi yap cunku 5 gun ovulasyon testibgostermez en fazla iki gun bence bir test yap

Canim bazilari bayanlar ovu testinden ogreniyor hamile oldugunu bence bir gebelik testi yap cunku 5 gun ovulasyon testibgostermez en fazla iki gun bence bir test yap
Haklısın canım yarın bir test yapayım keşke olsa ama ihtimal vermiyorum pco ki olduğum için lh hormonum yükseldi sanırım ondan da böyle olmuş olabilir

Haklısın canım yarın bir test yapayım keşke olsa ama ihtimal vermiyorum pco ki olduğum için lh hormonum yükseldi sanırım ondan da böyle olmuş olabilir
Insallah hamilesindir canim hic arastirdinmi pco olupta ovulasyondan hep pozitif cikmasi bende bir bakim

Bende,de pco var,bende,yapıyordum hep silikti sat tarihinden itibaren 13-14-15 de,koyu,cıktı,sonra,silikleşti pco,dan,oldugunu sanmiyorum pek

Buarada hangi belirtilerin var

Canım detaylarıyla anlatıyım... Ayın 21 inde sabah 11 de ovulasyon testini yaptım koyuydu akşam 6 da tekrar yaptım yine koyuydu o gece oldu... Ertesi gün sabah aynı saatte tekrar yaptım pat diye silinmiş. O gecede oldu... Sonrasında gün aşırı oldu.Belirtiye gelince herşey dün başladı ondan önce sıfır belirti vardı. Sağ kasıkta çekme bacağa vurdu, sol kasıkta sürekli iğne batması, baş dönmesi oldu bunlar dündü. Bugün sabahtan bu yana başım dönüyor sol kasıkta rahatsız edici bir çekme ve batma var. Uykum geliyor sürekli ve ağzımda tuhaf bir tat var. Endişem geçen yıl 13 haftalık bebeğim suni sancıyla alındı.Onda farklı belirtiler vardı. Belirtiler değişir o sorun deil kanamalı bir gebelikti her hafta acildeydim. Korkuyorum Allah sonunu iyi yazsın.

Kızlar test yaptım şimdi evde son kalan 1 tane var ama bilemedim çizgi görüyor musunuz sizde

Eklentiler

• IMG_1533.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar test yaptım şimdi evde son kalan 1 tane var ama bilemedim çizgi görüyor musunuz sizde

Ben görüyorum canım sana yazacaktım ovulasyon adete yakın sürekli koyuysa gebelik vardır. Bende onunla öğrenmiştim geçen yıl. Bu gebelik testinde silik çıkmış var birşeyler hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…