OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Ay canım inşallah ama aklıma takılan şey şu 2 gün önce doktora gittim hiç birşey söylemedi rahminin kalınlaşması gerekmez miydi hamile olsam çokta bilgim Yok kusura bakma ama hamilesin sanırım dua et ne olur 1 ay önce düşük yaptım

Yok canım ne demek oğlum var yedi yaşında ondan önce 10 haftalık kalbi duran bebeğim alındı geçen sene 14 haftalık düşük oldu halaaaa paniğim bu testlerde falan bir kere silik çıktıysa gebelik kesin oluyor test beklemediyse fazla.. Artı ben bundan önceki gebelikte şu döllenme dedikleri aşamada doktora gittim haberim yoktu ne rahmin kalın dedi nede bebek var dedi rahim iyi dedi sorun yok dedi. Onda doktorun hatası yok mümkün değil görünmesi bu haftalarda herşey birden gelişiyor doktorun anlamaması normal. Yinede bir ihtimal seni asla ümitlendirip üzmek istemem ovulasyon koyu, test silik bunun başka bir nedeni olamaz diye düşünüyorum ki senelerdir yüzlerce test yapmış biri olarak.

Yok canım bugün başladı dün gece sıktım ezdim yinede yoktu :))) bugün bir anda başladı
Benim sat 13 aralık 18 de bitti güm aşırı ilişki oldu,o,zamanda beri 7-8 defa ondan,sonra bugün boyle göğsüme ara sıra ağrı giriyo uçları hafif ağrıyor dokununca bende anlamadım bu kadar,erken,bile olmaz diye düşündüm sonucda erken daha olduysa bile,anlamadım

Ayrıca hepiniz dualarımdasınız lütfen banada dua edin kızlar çok yıprandım Allah hayırlısını nasip etsin eli, ayağı düzgün sağlıkla sonuna kadar gidebilmemi nasip etsin. Hayırlısını isteyin hamile kalınca daha bir stres ben geçen yıl sırf bebeğimi kaybettiğim için 43 kiloya düştüm. Kan kaybından gidiyordum oğlum vardı onun için toparladım.Hayırlısını isteyin inşallah en kısa sürede hamile kalıp sağ salim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Canım benim ağzından bal damlıyor ya inşallah hamileyimdir 2 gün Sonra tekrar ederim belki daha da belli olur inşallah vardır çok istiyorum anne olmayı

Geçen bebekte ilişkiden ovulasyon dan yani 3 gün sonra göğüslerim ağrımaya başladı tam uçta başladı zamanla tamamı ağrıdı. Demem o ki başlar adete 1 hafta kala belirtiler bende başlıyor. Şu da var hiç belirti olmayabilirde.Ama erken değil bende başlıyor hemen.

Adetime 12 gün var,daha,ovulasyon pazartesi günü oldu,benim test de,takip,ettim bilmiyorum bakalım,devam eder mi gerisi gelir mi

Benim geçenki gebeliğimde göğüs ağrım adet günü başladı herkeste olmayabiliyor kızlar ağrım Yok diye ümitsizliğe kapılmayın

Ayy benimde oyle oldu canim yumurta catladiktan sonra gogsumun ucunda sizi basladi halada devam ediyor sence varmidir biseyy

Ayy benimde oyle oldu canim yumurta catladiktan sonra gogsumun ucunda sizi basladi halada devam ediyor sence varmidir biseyy

Her zaman o acıyı yaşamıyorsan olabilir canım çok değişik bir acıma hissi göğüs uçlarında sızı sanki acı biber sürülmüş gibi oluyor. Sonraki günler taş gibi olup feci ağlıyorlar. Uçlarında acı varsa benim tek belirtim oydu diğerinde.

Benimki uclari sizliyor yaniyor gibi hic olmazdi yumurtlamadan sonra hemen basladi bakalim hayirlisi

Benimki uclari sizliyor yaniyor gibi hic olmazdi yumurtlamadan sonra hemen basladi bakalim hayirlisi

Hayırlısı inşallah bebektendir Allah umutlarını, isteklerini tez vakitte versin. Benim kasık ve göğüs ağrısı çoğaldı çok kasık ağrısı oluyor umarım olumlu devam ediyordur herşey.Normal ama diğerleri böyle başlamamıştı hepsi farklı oluyor demekki.

Merhaba gebesiniz galiba hayirli olsun insllh

Cift ciZgiden once ne zaman yaptiniz
Yoksa ilk iliski cift cizgiyi gordugunzu gun mu basladi
Cift cizgi gunu sliklestigi gun ustsuste demissiniz
Sonra ne kadar sure gun asiri devam ettiniz
Biz aylardir tutturamadikta belki bize yardimci olursunuz

Merhaba evet henüz yenide olsa testlerde çıkıyor. Şöyle oldu benim regl bittikten 2 gün sonra ilişki oldu.Yani ovulasyondan önce 1 kez oldu ben daha önce çok duyduğum için ovulasyon kadar bir daha ilişki olayına girmedim. Tam 5 gün ilişki olmadı cinsel perhiz olsun dedim.Tam ayın 20 sinde test yaptım silikti 21 inde koyuydu o koyu günün gecesinde ilk ilişki oldu, ertesi gün tekrar yaptım pat diye birden silinmiş o gecede oldu, ertesi gün yapmadık. Birgün bekleyip yine ilişki oldu. Kısaca şöyle 21,22 ve 24 ünde oldu. Gün aşırı derken ben bir daha ilişki olayına girmedim sadece 23 ünü es geçtim ondan öyle dedim. Yani bu 3 ünden birinde oldu. Koyu çizginin günü ve sonraki iki gün. Tahminimce olumlu sonuçlanmasını nedeni cinsel perhiz yani pik yaptığı gün biz 5 gündür münasebette bulunmamıştık. Ve muhtemelen o günkü ilişkiden gebelik oluştu. Çünkü birden test silindi silindiği anda içeride sperm vardı. O geceden. Açık yazdım ama detaylı olsun birine faydası olur diye. Birde ben Reglin 2. gününden 10. Güne kadar hayıt tohumu içtim, çörek otu, bal, tarçın karışımı yedim. Geçen gebeliktede bu karışımı kullandığım ay kalmıştım.Yataktan kalkmadım kalçama destek yaptım hem ilişkide hem yarım saat o şekilde yattım.25 günde regl oluyorum 25_14=11. gün pik yapar diyordum 9.gün pik yaptı ovulasyon testi daha erken yaptı yani.Bu karışımları deneyin derim. İnşallah en kısa sürede hayırlı haberini alırım canım sormak istediğin ne varsa seve seve yanıtlarım.

Son düzenleme:

Anladim regl bittiginde bir iliski
5 gunluk cinsel perhiz pik yapana kadar
Pik yaptigi gun ve ertesi siliklestigi gun
2 gun sonrasi

Bizim burda yapmadigimiz 5 gune dikkat etmedik
Sanirim 5 gunde ideal sperm sayisi olusmus olabilir
Onumuzdeki ay o sekil deniyim bari
Tesekkurler
Tekrar tebrikelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…