Anladim regl bittiginde bir iliski
5 gunluk cinsel perhiz pik yapana kadar
Pik yaptigi gun ve ertesi siliklestigi gun
2 gun sonrasi
Bizim burda yapmadigimiz 5 gune dikkat etmedik
Sanirim 5 gunde ideal sperm sayisi olusmus olabilir
Onumuzdeki ay o sekil deniyim bari
Tesekkurler
Tekrar tebrikelr
Bu arada bugun silik henuz
yarin cift ciZgi olacak muhtemelen
Henuz reglden beri iliski olmadi
Bugun silikken degerlendireyim mi
Yoksa yarin cift cizgi oldugunda mi yapariz
Bu arada bugun silik henuz
yarin cift ciZgi olacak muhtemelen
Henuz reglden beri iliski olmadi
Bugun silikken degerlendireyim mi
Yoksa yarin cift cizgi oldugunda mi yapariz
Eşinin sperm kalitesini bilmiyorsun herkeste farklı olabilir 5 gün belki eşine çok fazla bir süre olabilir.
Cinsel perhizi 2 günden sonra pek önermezler sperm sayısı az olanlara 2.3 gün perhiz veriyorlar normalse gerek yok canım 3 günü geçirme perhizde bu sakıncalıymış istersen netten bak
Tabiki olabilir ben sadece doktorun söylediğini yazdım. Eşimde sperm hareketliliği çok iyi çıktı neden öyle dediğini bilmiyorum. Fazla beklemekte iyi değildir belki onu bilemem.
Sorun bende fsh 20 lerde benim gerçi bir oğlum var gebelikte oluyor 4.hamileliğim bu ama 6 ayı buluyor mücadele :)
Canım bende ne kadar uzun beklerse okadar iyi birikir düşüncesindeydim normalde reglin 10. Günü yumurtlarim 4.5 Günü temizlenirim o güne kadar yapmamayi bile düşündüm bir defa denedim de doktora sordum ondan sonra kızdı bana eşinin spermleri ne durumda bilmiyosun kendi aklınca perhiz yapma 3 günü geçirme sperm kalitesini düşürürsün dedi :))
Mesela burda bir bayanın eşinin de spermleri 1 saat canlı kalabiliyormuş biz hep 2.3 gün canlı kalır düşüncesi ile gün aşırı deniyoruz ne bilim ya ne garip şeyler başa gelmeden bilmiyo insan
Ayın 21inde regl oldum 4 gün sürdü bu sabahtan beri öyle bir akıntım varki inanamazsin yumurtlama sandım ama silik çizgi çıkıyor resmen ped taktım.
Üşüttüm desem kokusuz ve hafif beyaz öksürdükçe akıyor resmen bu ney çözemedim
Bende yumurtlama öncesi beyaz kremsi oluyor ondan sonra şeffaf yumurtlama akıntısı sonrasında yine krem haline dönüyor. 3 evre geçiriyorum yıllardır aynı. Şu an muhtemelen ovulasyon yaklaşıyor senin hareketlilik başlamış.
Galiba kuzum çünkü kasık ve bel ağrımda çok fazla.
Belki yarın yada pazar günü olacaksa demek.
Bu ay bende hayıt çayı ictim ama sadece 1 hafta çünkü mideme iyi gelmedi sanki bir avuç karabiber yemisim gibi yaktı resmen
Ay evet ya çok kötü tadı midem bulana bulana içtim baktım uğraşamıcam mecitefendi hayıt suyu aldım o da diğerinden beterdi ama içtim. Fsh yüksek benim ona iyi geliyor hormonlarıda düzene sokuyor. Ben ne zaman içsem hamileyim önce Allah ın izni sonra o tabi.
Benim hormonlarim güzelmiş bir sıkıntım yok şükür desene o zaman bir işe yaramayacak boşa cektim o çileyi :) neyse şifa niyetine diyelim bari
Şifa niyetine olsun kelebeğin göbüşüne konsun inşallah dualarım sizlerle....
Sağol canım inşallah sende hamişsindir bu arada kızma ama bu sitede sente lady markası için çok topik açıldı birsürü insanı boşyere umutlandirdi sante lady ve bebe time iki test çok mimli.
Sen yarin bi laboquik marka test bulabilirsen bide onu dene hadi inşallah.
Canim sabah yine test yaptim negatif cikti cok ucuz testlerden yapiyorum ondanmi acaba ama atesim olcuyom hep yuksek sabahta oyleydi sogan kuru yaptim ondan gecikme falan olurmu acaba.sen nasilsin hersey yolundadir insallahTamam o zaman daha var demekki belirtilere. İnşallah gerisi gelir, bebiş gelir ve sıkıca tutunur annesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?