Eşinin sperm kalitesini bilmiyorsun herkeste farklı olabilir 5 gün belki eşine çok fazla bir süre olabilir.
Cinsel perhizi 2 günden sonra pek önermezler sperm sayısı az olanlara 2.3 gün perhiz veriyorlar normalse gerek yok canım 3 günü geçirme perhizde bu sakıncalıymış istersen netten bak
Haklisim ben 40 ..esim 41
Gun asirida tutturamadik benim suphem 24 saat yasamiyo belkide spermler
Ya da kanallarim tikali
Var birsey ama bilmiyoruz
Canim sabah yine test yaptim negatif cikti cok ucuz testlerden yapiyorum ondanmi acaba ama atesim olcuyom hep yuksek sabahta oyleydi sogan kuru yaptim ondan gecikme falan olurmu acaba.sen nasilsin hersey yolundadir insallah
Haklisim ben 40 ..esim 41
Gun asirida tutturamadik benim suphem 24 saat yasamiyo belkide spermler
Ya da kanallarim tikali
Var birsey ama bilmiyoruz
Kızlar ben bişi sorcam benim düzensizlik var adetimde geçen ay olmadım bu ayda soğan kürü yaptım 7.gun yani dün adet oldum şimdi asıl sorum şu bir kaç arkadaş çörek otu bal tarçın demiş ve hayıt otu demiş bende bu ay denemek istiyorum nasıl yapmam gerek ne zaman başlamam gerek bilmiyorum bilen bi arkadaş beni aydınlatabilirmi?
Cok uzuldum canim cok gecmis olsun hersey Allahtan benim ilk belirtim yumurtlamadan hemenn sonra gogus ucunda sizi ve yanma ates hala devam ediyor agiz kurulugu cok cabuk acikiyorum asiri hemde baska belirti yok yarin sabah tekrar yapacam ama baska testle yapacam ins cikarAykiz1986 canım dün biraz kalabalıktı yazamadım. Benim aldıklarımda ucuz testler hatta üç farklı test yaptım üçündede çıktı sabah yine yaptım. Yarın doktora gidicem ama muayene olmak için henüz erken ben bazı testler yaptırıcam bir önceki bebeği kaybettim yine yaşamamak için gerçi Allah bilir ama tedbir benden takdir Allah tan... Bazı testler göstermiyor hepsinin hassasiyeti farklı. Belirti varmı? Soğan kürü kullanmadım ama bazılarında gecikme yapmış.
Cok uzuldum canim cok gecmis olsun hersey Allahtan benim ilk belirtim yumurtlamadan hemenn sonra gogus ucunda sizi ve yanma ates hala devam ediyor agiz kurulugu cok cabuk acikiyorum asiri hemde baska belirti yok yarin sabah tekrar yapacam ama baska testle yapacam ins cikar
Ayy insallah yarin iki cizgiyide gorurum herseyin hayirlisiAy inşallah hadi bakalım hepside gebelik belirtileri yani benim yaşadıklarım. Test bir önceki bebekte adet günü silikti bunda daha erken gösterdi yani illaki herkeste önce göstermeyebilir.Düşünki bende bile birinin belirtisi diğerine benzemedi bu 4.gebelik 4 ündede hepsi farklıydı ve hepsindede testler farklı zamanlarda silikti.
Ayy insallah yarin iki cizgiyide gorurum herseyin hayirlisi
Canım hayırlı haberlerini alırız inşallah....
Bende pik 'i an itibari ile yakaladim :))
Evet koyu bir şekilde çıkmış hadi inşallah :))
Canım bugün yarın hatta sonraki günü mutlaka değerlendirBende pik 'i an itibari ile yakaladim :))
Keainlikle bugünde olmalı hatta yarında ve siğer günde benimde 14. Gün pik akşamına çatladı yumurta benim ilişki günleri 10-12-13-15( sabah 06-akşam 23 iki kez ilişki sabahı özellikle tercih ettim spermler daha çok ve kaliteli olur)-19 günleri değerlendirdim hamile kaldımZaten 1 haftadır inanilmaz akıntım vardı bunun habercisiymiş 12. Gün bugün bakalım :) dün çalışma olmuştu bugün olsa mı kararsizim
Zaten 1 haftadır inanilmaz akıntım vardı bunun habercisiymiş 12. Gün bugün bakalım :) dün çalışma olmuştu bugün olsa mı kararsizim
Ay hadi inş dedigin gibi başladım inş bu ay olurCanım ben kullandım ve bende 2 kez işe yaradı. Nette çok tarifi var benim kullanım şeklim şuydu... Reglin 2.veya 3.günü başladım. Hayıt tohumunu 1 tatlı kaşığı hafif ezip bir su bardağı kaynamış suda ağzı kapalı bekletip ılıyınca içtim. Sabah akşam aç karnına.... 1 tatlı kaşığı çörek otu, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tarçın sabah akşam aç karnına yedim hergün taze yaptım bu karışımı.(çörek otunu bir şekilde toz haline getir) Hayıt hormonları dengeler, çörek otu karışımı yumurtayı büyütüp çatlamasını sağlıyor. Varsa 1 çay kaşığı polen de kat. Tabiki önce Allah'ın izni sonrada buna borçluyum. Benim fsh yüksek o sebepten kullandım.
Canım birde sana tavsiyem eşine ilişkiden yarım saat önce sade türk kahvesi ve bitter çikolata vermen spermlerin hareketlerini hızlandırıyor sende ilişkiden sonra mutlaka belinin altına yastık al en az bir saat bekle sabahına duş alırsın folik asiti de ihmal etmeZaten 1 haftadır inanilmaz akıntım vardı bunun habercisiymiş 12. Gün bugün bakalım :) dün çalışma olmuştu bugün olsa mı kararsizim
Ay hadi inş dedigin gibi başladım inş bu ay olur
Canım ben ovulasyon testsi kullandığım ikinci ayda hamile kaldım gittigidiyor .com dan alıyoruz testi laboquick veya surelab marka almanı tabsiye ederim zaten çok uygun fiyatlatı adet bittikten sonra adet döngünün uZunluğuna göre başlıyorsun teste benim adet döngüm 28 gün ben genelde 10. Gün başladım 14.gün genelde yumurtladığım tarihti o günlerde öncesi ve sonrasında ya gin aşırı veya hergün ilişki ile hamile kalma şansını artırıyorsunMerhaba kızlar, bende bi kaç gün önce üye oldum. Bende bir çok yol denememe rağmen hamile kalamadim. Yazdıklarınızı baya okudum, bu ovulasyon testine hangi gün başlanıyor, internetten mi sipariş ediyorsunuz bu şekilde hamile kalan arkadaşım varsa beni aydınlatirsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?