OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkürler. Benimde senin gibi hemen hemen, o zaman adet bittikten 2 gün sonra yapmaya başlıyim, peki "pik" diye bir şey yazılmış o ne demek oluyor?

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkürler. Benimde senin gibi hemen hemen, o zaman adet bittikten 2 gün sonra yapmaya başlıyim, peki "pik" diye bir şey yazılmış o ne demek oluyor?
Canım İlk test silik iki çizgi yani yumurtlamaya daha var yani t çizgisi c kontrol çizgisinden daha açık ikinci test pik yapmış yani t çizgisi c kontrol çizgisinden daha koyu aynı koyulukta test olsada pik ti bu şuan yumurtladığım anlamına geliyor bı aşamadan sonra yumurtan aynı gün içinde çatlayabir 24-36 saat içindede çatlayabir yumurta çatladıktan sonra maximum 24 saat yaşar eğerm sperm oluraa döllenir ve gebelik oluşur o yüzden test pik olsuğu günleri iyi değerlendirmek gerekir pik olduğu gün sonraki gün ve diğer günüde değerlendirmek gebelik şansını artırır hatta test yaptığında adetin bittikten sonra gün aşırı ilişkiye başlamakta içerde sperm olması açısından şans demektir çünkü ne zaman yumurtlayacağını bilemezsin madem döngün 28 gün o zaman sen genelde 14 veya 15 gün yumurtlarsın. Ama belli de olmuyor bazen 9. Gün bazen de 20. Gün bile yumurtlama olabilir yumurtan çatladıktan sonrada genellikte 14 gün sonra adet olunur gebelik varsada 14 gün sonra testte belli olur her ay hamile kalacağımız günler 3-5 gün ile sınırlı spermin ömrü 48 saat hatta bazı erkeklerde 24 saat yumurtanın ömrüde 6-24 saat arası değişiyor

Kuzum her akşam sade türk kahvemiz var zaten bu saatlerde içeriz beraber eşimle :)
Yastık denemedim ama bugün deneyeyim bide sabah ilişki olmaz zaten anca aksam yarın ikimizde çalışıyoruz sabah 7de evden çıkmak zorundayiz aslında en hareketli dönemi sabah 6.7 arasiymis spermin ama benim çift çizgi pazartesiyi buldu işte napalım...

Ah canım o aşamaları az çok biliyorum yaklaşık 15 aydır eşimle deniyoruz, bir türlü olmadi. Insan canı istemeden sürekli yani gün aşırıda olsa ilişki olunca zor oluyor, bende ovulasyon testini o yüzden kullanayim dedim de bakalım. Şu an eşim il dışında zaten bu ay hazırlık olarak geçireceğim. Soğan Kürü felan yapacağım. Gelecek ay için kullanacağım ovulasyon testini. İnşallah olur ne diyelim. Rabbim isteyen herkese verir inşallah güzel sağlıklı bebekler . Çok teşekkür ederim tekrar

Hayırlısı olsun canım sen elinden geleni yap inşallah gerisi allaha kalmış inşallah allah gönlündekini nasip etsin

Merhaba arkadaşım umarım test vesile olur hemen kalırsın... Bende bu ay kullandım ve işe yaradı şimdilik testlere göre hamilelik var. Yarın kanda bakılacak. Sakyuz arkadaşımız detaylı açıklamış koyu olduğu gün sonraki günler ilişki oldu benimde.Markasıda laboquick ti bende toplu halde İnternet ten aldım.

İnşallah canım allah sana ve tün isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah bende hamile kalmadan 2 ay önce soğan kürü yaptım birde adetinin 3. Günü kadın doğum uzmanına gidip hormon testlerini yaptırmanı öneririm hatta troidlerinedw baktır yüksek olduğunda oda engel olabiliyor

Evet canim daha önce yaptırmıştim ekte gönderdim hatta, troide bakmadilar ya benim bende açıkçası onu merak ediyorum acaba ondan dolayi mıdır diye.

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-16-18-17-59-1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 56
Canim inşallah kanda da olumlu sonucu alırsın senin adına çok sevindim

Evet canim daha önce yaptırmıştim ekte gönderdim hatta, troide bakmadilar ya benim bende açıkçası onu merak ediyorum acaba ondan dolayi mıdır diye.
Bence testlerin gayet güzel değerleri bence trodine vitamin b 12 ne d vitamini demir ve kan sayımına baktır canım bu vitamin eksikliklerinde gebelik zorlaşabiliyor. Birde folik asit kullan ben folio kullandım içinde folik asit vitamin b 12 ve iyot var

Canım aynen folidoce kullandım bitti şu an folbiol kullanıyorum ek olarak apikobal diye b1+b6+b12 vitaminlerini içeren bi ilaç kullanıyorum. Baya hazırlık içersindeyim yani : ) , bakma bu konularda baya tecrübeliyim maalesef sadece ovulasyon denemedim

O zaman şiddetle ovulasyon denemeni tavsiye ederim birde ilişkş öncesi eşine sert sade türk kahvesi ve bitter çikolata tavsiye ederim eşine keçibozyunuzu özü pekmezi içir sabah akşam aç karnına sende ilişki sonrası belinin altına yastık al ve bir saat kalkma canım sabahına duş alırsın bol şans

Tamam canım kahve olayını denicem pekmeze de daha çok kuvvet vericem inşallah dua edin de olsun artık

Canım birşey sorucam çok fazla kasık ağrısı bel ağrısı var ama gündüz birşey yok gece başlıyor sendede oldumu ilk haftalar yani insan kaç kez yaşarsa yaşasın korkuyor.

Canım birşey sorucam çok fazla kasık ağrısı bel ağrısı var ama gündüz birşey yok gece başlıyor sendede oldumu ilk haftalar yani insan kaç kez yaşarsa yaşasın korkuyor.
Evet canım bende hala oluyor kasık ve bel ağrısı çok normal korkma bence

S sakyuz
boncukcan kızlar hala çatlamamış bu yumurta neden acaba ?
Canım bazen iki gün sürebilir bu durum akşqm 7 gibi tekrar test yap eğer hafif bir açılma vrsa testte çatlamış demektir ve bu gecede ilişki olsun eğer yine aynı koyulukta olursa yarınada erteleyebilirsin

Canım bazen iki gün sürebilir bu durum akşqm 7 gibi tekrar test yap eğer hafif bir açılma vrsa testte çatlamış demektir ve bu gecede ilişki olsun eğer yine aynı koyulukta olursa yarınada erteleyebilirsin

Tamam canım aksam bidaha bakayim dediğin gibi sağ kasıkta sizlama seklinde ağrılarım var galiba bugün catlar gibi.
Akıntı kesildi çünkü

boncukcan canim bugun test yaptim malesef negatif artik umidim yok yarin adet gunum ama bugun cok yogun akinti var bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…