Canım bazen iki gün sürebilir bu durum akşqm 7 gibi tekrar test yap eğer hafif bir açılma vrsa testte çatlamış demektir ve bu gecede ilişki olsun eğer yine aynı koyulukta olursa yarınada erteleyebilirsin
boncukcan canim bugun test yaptim malesef negatif artik umidim yok yarin adet gunum ama bugun cok yogun akinti var bakalim hayirlisi
Baya belirgin canım ya maşallah kan testinde haber et bize inşallah hamilesindirBu daha net
Baya belirgin canım ya maşallah kan testinde haber et bize inşallah hamilesindir
Ayy canim tebrik ederim cok sevindim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah cok rahat saglikli bir hamilelik gecirirsin benim dualarimda seninleKızlar kan testi 118 özelde yaptırdım dayanamadım gelirkende prediktör aldım böyle çıktı
Canımmm çok teşekkür ederim. Kan sonucu 118 ama inşallah sağlıklı bir gebelik olarak devam eder.
Coooook sevindim senin adinaaa
Hayırlı olsun canım gözün aydın gayet hamilesin maşallah diyelimKızlar kan testi 118 özelde yaptırdım dayanamadım gelirkende prediktör aldım böyle çıktı
Hayırlı olsun canım gözün aydın gayet hamilesin maşallah diyelim
Aminn inşallahTeşekkür ederim canım benimm evet çok mutluyum Allah a emanet olsunlar....
Henuz catlamamis
Senle bizim dongumuz ayniydi galiba
22 aralik sat benim 26 gunde bir oluyuorum
Bende henuz cift cizgi cikmadi
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar kan testi 118 özelde yaptırdım dayanamadım gelirkende prediktör aldım böyle çıktı
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yazarsın canım hayırlı bi zamanda inşallah.Şuraya bende hamileyim yazabilcekmiyim acabaaa
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Şuraya bende hamileyim yazabilcekmiyim acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?