Kizlar hayrli geceler ben birşey sorcam ya benim bugün 17 günüm bata 13 gün var ben tam koyu çizgi halen göremedim niye acaba yagecen aylar da da ya adetime yakin yada adetim gecikince koyu oluyordu ben acaba geç yumurtluyo olabilrmiyimm
Canım cok tebrik ederim. Darısı başımıza insallahKızlar kan testi 118 özelde yaptırdım dayanamadım gelirkende prediktör aldım böyle çıktı
Canım cok tebrik ederim. Darısı başımıza insallah
Bu ay bende de cift ciZgi cikmadi
Gecen aylarda bir kere daha olmustu
Ya o aylar yumurtlamadım ya da teste guven olmuyor diyelim moralimizi bozmayalim
Doktorumun soyledigi teste hic bakma gunasiriyla tum acik kapıları kapa demisti
çoookk sevindim canım inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsınCanımmm çok teşekkür ederim. Kan sonucu 118 ama inşallah sağlıklı bir gebelik olarak devam eder.
çoookk sevindim canım inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın
geç yumurtluyor olabilirsin canım bende geç yumurtluyorumKizlar hayrli geceler ben birşey sorcam ya benim bugün 17 günüm bata 13 gün var ben tam koyu çizgi halen göremedim niye acaba yagecen aylar da da ya adetime yakin yada adetim gecikince koyu oluyordu ben acaba geç yumurtluyo olabilrmiyimm
amiiin isteyen herkese inşallahÇok teşekkür ederim canım. Sanada nasip etsin Allah hemde en kısa sürede gelsin bebişin...
Bu ay cok umitliydim ama malesef az once adetim basladi
canım hepimiz zaman zaman hayal kırıklığı yaşıyoruz bu konuda inan Kader çabayı sever bizimde çabalamamız gerekiyor hayırlısıyla gelecek inşallahBu ay cok umitliydim ama malesef az once adetim basladi
Insallah canim umarim diger ay iyi haberlerimizi bizde yazariz buraya Allah kimsenin kucagini bos birakmasincanım hepimiz zaman zaman hayal kırıklığı yaşıyoruz bu konuda inan Kader çabayı sever bizimde çabalamamız gerekiyor hayırlısıyla gelecek inşallahmis kokulu bebişlerimiz, ben de bu ay manevi yönden birşeyler yapim dedim 110 tane besmele yazdım bir kağıda adetimin 3. günü öğlene doğru onu üzerimde taşıyorum sürekli böyle şeyler deneyeceğim
Insallah canim herseyin hayirlisi bu ay olmaz diger ay olur insallah umidimi yitirmiyorum hic Allah kimseyo evlatlariyla sinamasinCanım hiç bozma moralini bu ay bomba gibi gir ovulasyona folik almayı ihmal etme. Belirtin falan vardı senin benimde bir ay önce tüm belirtiler vardı bu hormonların iyi çalışıyor hazırlanıyor gebeliğe demekmiş.Hayırlısı diyorum ben her zaman bir problemin yoksa yakında gelecektir bebişin.
Canım kredi kartm yok o yüzden alamıyorum bakalım bir soraym eczanede inslh çok pahalı olmazEczane pahalı oluyor İnternetden daha ucuza alabilirsin
Himmm baya bir site dolastm bulamadım dur biraz daha bakaymKapı da ödemeli olanlar var bende öyle aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?