OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bu ay bende de cift ciZgi cikmadi
Gecen aylarda bir kere daha olmustu
Ya o aylar yumurtlamadım ya da teste guven olmuyor diyelim moralimizi bozmayalim

Doktorumun soyledigi teste hic bakma gunasiriyla tum acik kapıları kapa demisti

Bu ay bende de cift ciZgi cikmadi
Gecen aylarda bir kere daha olmustu
Ya o aylar yumurtlamadım ya da teste guven olmuyor diyelim moralimizi bozmayalim

Doktorumun soyledigi teste hic bakma gunasiriyla tum acik kapıları kapa demisti

Canım evet moralini bozma ben 25 günde regl oluyorum 25_14=11 de olması gerekirken ovulasyon 9.gün pik yaptı 10.gün çatladı yani demem o ki her ihtimale karşı 2 gün önce başla regle kadar gün aşırı. Gün aşırı olayından önce 3 gün falan eşininde cinsel perhizi olsun.

geç yumurtluyor olabilirsin canım bende geç yumurtluyorum

Bu ay cok umitliydim ama malesef az once adetim basladi

Canım hiç bozma moralini bu ay bomba gibi gir ovulasyona folik almayı ihmal etme. Belirtin falan vardı senin benimde bir ay önce tüm belirtiler vardı bu hormonların iyi çalışıyor hazırlanıyor gebeliğe demekmiş.Hayırlısı diyorum ben her zaman bir problemin yoksa yakında gelecektir bebişin.

Bu ay cok umitliydim ama malesef az once adetim basladi
canım hepimiz zaman zaman hayal kırıklığı yaşıyoruz bu konuda inan Kader çabayı sever bizimde çabalamamız gerekiyor hayırlısıyla gelecek inşallah mis kokulu bebişlerimiz, ben de bu ay manevi yönden birşeyler yapim dedim 110 tane besmele yazdım bir kağıda adetimin 3. günü öğlene doğru onu üzerimde taşıyorum sürekli böyle şeyler deneyeceğim

Kızlar bir şer sorucam bu ovulasyon testleri hamileligi gösteriyormuş doğru mu benim yumurtlama tarihim 25 Aralık 26 da çatladı silik çıktı yani . Bugün test yaptım adetime 1 hafta ve çizgi ince çıktı moralim bozuldu .

Insallah canim umarim diger ay iyi haberlerimizi bizde yazariz buraya Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Insallah canim herseyin hayirlisi bu ay olmaz diger ay olur insallah umidimi yitirmiyorum hic Allah kimseyo evlatlariyla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…