- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Teşekkürler bu aradaKapı da ödemeli olanlar var bende öyle aldım.
Ovulasyon testi kapida odeme monofe yaz çıkıyor hemen . Rica ederim canım
Bence de öyle ama bugün aksama doğru göbek deliğinden bir karis asagisi nds bir sanci var bu nedir pekigeç yumurtluyor olabilirsin canım bende geç yumurtluyorum
Merhaba, bu ay ilk defa çocuk denemesi yaptık :) en son 16 kasımda adet oldum.
Döngüme göre tahmini söylenen yumurtlama gününe 3 gün kala testlere başladım. 5 test almıştım çünkü. 26-27 Aralık'ta ikinci çizgi silik çıktı 28 Aralık tam iki rengi ayni yakaladım. Zaten testi akşam yaptım gecesinde yumurtlama akıntısını farkettim, şeffaf olan. Sağ yumurtalığım da ağrımaya başladı. Yumurta 24 saat yaşadığı için süresi dolmadan değerlendirdik:) öncesinde denememiz olmamıştı tek ilişki yumurtlama günü oldu. 29 sabah tekrar test yaptım ikinci çizgi azalmaya başladı. 29 akşam son testi yaptığımda yine silik gordum. Resmini çekmemişim. Yani yumurtlama bitmişti. Biz tam yumurtayı yakaladık bu ay. Simdi adetime 9 gün var ve açıkcası çok merak ediyorum :) oldu mu olmadı mi merakı :) ilk deneme olduğu için daha vaktim var yenisi için. Ama umarım başarılı bir sonuç gelir :) test icin heyecanlıyım
İnşallah canım sabır versin Rabbim hepimizeInsallah canim umarim diger ay iyi haberlerimizi bizde yazariz buraya Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Bence ikinci çizgi biraz daha koyulaşmalı, belki de fotoğraftan oyle görünüyordur. İkisi eşit ve yoğun koyulukta olmali:) ama cok yaklaşmış bence yumurtlama gününüzKızlar sizce yumurtlama oluyor muyoksa yarın mı
Günde 1 sefer yapıyorsan artır Bi kaç kez yap derim, hafiften silinirse hemen yakalarsın. Ben de oyle yaptımBugün daha 11. Günüm ovulasyon testem bu daha yeni yaptım bu ayilk kez klomen kullandım onun etkisimi çok erken değilmi adet döngüm 30 33 gün arası cumartesi günüde doktora gidicektim klomenden sonra gelistimi diye
Canım testin pik bence bu geceyi mutlaka değerlendir her ay yumurtlama günü değişir hatta yarını ve diğer günüde değerlendirBugün daha 11. Günüm ovulasyon testem bu daha yeni yaptım bu ayilk kez klomen kullandım onun etkisimi çok erken değilmi adet döngüm 30 33 gün arası cumartesi günüde doktora gidicektim klomenden sonra gelistimi diye
Merhaba, bu ay ilk defa çocuk denemesi yaptık :) en son 16 kasımda adet oldum.
Döngüme göre tahmini söylenen yumurtlama gününe 3 gün kala testlere başladım. 5 test almıştım çünkü. 26-27 Aralık'ta ikinci çizgi silik çıktı 28 Aralık tam iki rengi ayni yakaladım. Zaten testi akşam yaptım gecesinde yumurtlama akıntısını farkettim, şeffaf olan. Sağ yumurtalığım da ağrımaya başladı. Yumurta 24 saat yaşadığı için süresi dolmadan değerlendirdik:) öncesinde denememiz olmamıştı tek ilişki yumurtlama günü oldu. 29 sabah tekrar test yaptım ikinci çizgi azalmaya başladı. 29 akşam son testi yaptığımda yine silik gordum. Resmini çekmemişim. Yani yumurtlama bitmişti. Biz tam yumurtayı yakaladık bu ay. Simdi adetime 9 gün var ve açıkcası çok merak ediyorum :) oldu mu olmadı mi merakı :) ilk deneme olduğu için daha vaktim var yenisi için. Ama umarım başarılı bir sonuç gelir :) test icin heyecanlıyım
Koyu çizgiyi gordum, ertesi gün içinde birliktelik oldu. Yumurta catlamisti yanı birliktelik olduğunda. Açıkcası daha sonra denemeye devam etmedim çatlayan yumurta 24 saat yaşıyor ne de olsa dedimCanım sadece kırmızı cizgileri yakaladığın gün mü beraberlik oldu ?
İnşallah sonraki günlerde olmuştur.
Benimde bu ay çift çok koyu cizgiyi yakaladim beraberlik oldu sonra ertesi gün yine test yaptim baktim hala koyu catlamamis yani.
O gecede oldu ertesi güne yine koyuydu :)) taaa ki aksamina kadar aksam meraktan tekrar yaptığımda siliklesmisti.
Siliklesme olunca yumurta catlamis oluyo biliyosun :/
Bat ne zaman canim :)) Yaa bende bekliyorum ümit etmek istemesem de ediyorumbende bu ay baya erken yumurtladım galiba canlar normalde çok geç yumurtlarım testim bitti maalesef artık ama ovulasyonda master oldum resmen anlıyorum ne zaman yumurtlayacağımıbakalım neler olicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?