OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kizlar 14. Gundeyim cift cizgi hala yok
Zaten 9 ve 13 degerlendirebildik sadece
. salgin hastalik grip vs malum..

Artik test yapmiym diyorum
Daha oncede cikmadiginda sonuna kadar test harcadim cikmadi
Test olayini kapatayim bugun itibariyle

Merhaba, bu ay ilk defa çocuk denemesi yaptık :) en son 16 kasımda adet oldum.
Döngüme göre tahmini söylenen yumurtlama gününe 3 gün kala testlere başladım. 5 test almıştım çünkü. 26-27 Aralık'ta ikinci çizgi silik çıktı 28 Aralık tam iki rengi ayni yakaladım. Zaten testi akşam yaptım gecesinde yumurtlama akıntısını farkettim, şeffaf olan. Sağ yumurtalığım da ağrımaya başladı. Yumurta 24 saat yaşadığı için süresi dolmadan değerlendirdik:) öncesinde denememiz olmamıştı tek ilişki yumurtlama günü oldu. 29 sabah tekrar test yaptım ikinci çizgi azalmaya başladı. 29 akşam son testi yaptığımda yine silik gordum. Resmini çekmemişim. Yani yumurtlama bitmişti. Biz tam yumurtayı yakaladık bu ay. Simdi adetime 9 gün var ve açıkcası çok merak ediyorum :) oldu mu olmadı mi merakı :) ilk deneme olduğu için daha vaktim var yenisi için. Ama umarım başarılı bir sonuç gelir :) test icin heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_5337.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 47

Hayirlisi olsun
İnsallah olur
Burda genelde herkesin bir iki ay icinde olup 2017 anneleri sayfalarina gidiyorlar
Bir kac kisi var burda nobet tutan
İnsallah bizde o sayfalara geceriz artik

İnşallah Ben gebeliğe hazırlığa planlı başlamaya çalıştım, geçtiğimiz ay doktora gittim gebelik düşündüğümü söyledim hormon testi ve gerekli muayeneleri yaptı her şey yolunda, rahim tertemiz hic bir sorun yok dedi. Bir sorun ciktiysa onu halledip gebe kalmak en doğrusu demişti doktor da. Folik asite başladım 1 aydir kullanıyorum. Ovülasyon testini de kullandım çünkü ilk deneme olacak herkesin bünyesi farklı, kendi yumurtlama araligimi bilmek istedim:) Test sayesinde yumurtayı yakaladım ama kısmet bakalım, bu ay olmadı önümüzdeki aya bakacağım :) Bu ay yumurtlama dönemi sonrası hafiften sağ kasıkta ağrılarım oldu, 3-4 gun de yine sağ taraftan bel ağrısı yaşadım inceden. Havalar soğuk havalardandir diyorum belirti deyip ümitlenmiyorum Ama insan yine de heyecanlanıyor, merak ediyor:)

Kızlar sizce yumurtlama oluyor mu yoksa yarın mı

Eklentiler

• IMG_0571.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 43
Bugün daha 11. Günüm ovulasyon testem bu daha yeni yaptım bu ayilk kez klomen kullandım onun etkisimi çok erken değilmi adet döngüm 30 33 gün arası cumartesi günüde doktora gidicektim klomenden sonra gelistimi diye

Eklentiler

• 20170105_185107.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 44
Günde 1 sefer yapıyorsan artır Bi kaç kez yap derim, hafiften silinirse hemen yakalarsın. Ben de oyle yaptım

Canım testin pik bence bu geceyi mutlaka değerlendir her ay yumurtlama günü değişir hatta yarını ve diğer günüde değerlendir

Canım sadece kırmızı cizgileri yakaladığın gün mü beraberlik oldu ?
İnşallah sonraki günlerde olmuştur.
Benimde bu ay çift çok koyu cizgiyi yakaladim beraberlik oldu sonra ertesi gün yine test yaptim baktim hala koyu catlamamis yani.
O gecede oldu ertesi güne yine koyuydu :)) taaa ki aksamina kadar aksam meraktan tekrar yaptığımda siliklesmisti.
Siliklesme olunca yumurta catlamis oluyo biliyosun :/

Koyu çizgiyi gordum, ertesi gün içinde birliktelik oldu. Yumurta catlamisti yanı birliktelik olduğunda. Açıkcası daha sonra denemeye devam etmedim çatlayan yumurta 24 saat yaşıyor ne de olsa dedim

bende bu ay baya erken yumurtladım galiba canlar normalde çok geç yumurtlarım testim bitti maalesef artık ama ovulasyonda master oldum resmen anlıyorum ne zaman yumurtlayacağımı bakalım neler olicek

bende bu ay baya erken yumurtladım galiba canlar normalde çok geç yumurtlarım testim bitti maalesef artık ama ovulasyonda master oldum resmen anlıyorum ne zaman yumurtlayacağımı bakalım neler olicek
Bat ne zaman canim :)) Yaa bende bekliyorum ümit etmek istemesem de ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…