- 15 Aralık 2016
- 146
- 55
- 18
- 33
Bence bugünü de değerlendir canım çünkü forumda birçok kişi ard arda ilişkide hamile kaldıKızlar bugn ovulasyon testim daha koyu çıktı bence yumurtlama bugn bugn doktora gittim dün ilişki oldu bugn yapma yarın yapn dedi sizce ne yapmalıyım
Baya daha 15gun falan var canım ama şimdiden goguslerde ağrı başladı saldım baya ben ya amaaaan senin ne kadar var canımBat ne zaman canim :)) Yaa bende bekliyorum ümit etmek istemesem de ediyorum
Ya ama doktoruna bi bildiği vardır diyorum niye öyle dedikodu acaba yumurtanın daha catlamamismiydi acabaKızlar bugn ovulasyon testim daha koyu çıktı bence yumurtlama bugn bugn doktora gittim dün ilişki oldu bugn yapma yarın yapn dedi sizce ne yapmalıyım
Hadi hayırlısıKızlar adetime 5 gun var, ovülasyon testi kullanarak ilk kez yumurtlamamı hesapladım çocuk denedik. Biraz önce test yaptım ikinci çizgim silik çıktı insallah kanda da görürüm. Ovülasyon testi gerçekten başarılı :) heyecanla sabahı bekliyorum doktora gitmek icin
Canim bu ovulasyon testi mi yoksa gebelik testi mi?Kızlar adetime 5 gun var, ovülasyon testi kullanarak ilk kez yumurtlamamı hesapladım çocuk denedik. Biraz önce test yaptım ikinci çizgim silik çıktı insallah kanda da görürüm. Ovülasyon testi gerçekten başarılı :) heyecanla sabahı bekliyorum doktora gitmek icin
Kızlar adetime 5 gun var, ovülasyon testi kullanarak ilk kez yumurtlamamı hesapladım çocuk denedik. Biraz önce test yaptım ikinci çizgim silik çıktı insallah kanda da görürüm. Ovülasyon testi gerçekten başarılı :) heyecanla sabahı bekliyorum doktora gitmek icin
Ovülasyon testi kullanarak hazırlandım:) adetime 5 gün kala normal gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm canimCanim bu ovulasyon testi mi yoksa gebelik testi mi?
Merhaba :) 28 inde akşam ovülasyon testinde koyu iki çizgiyi gördüm, ertesi akşam birliktelik oldu. Eşim öncesinde 3-4 günlük perhiz yaptı, özellikle beklemedik ama denk geldi aslında :) sadece 29 aksamını değerlendirdik biz çünkü hem test hem akıntı her şekilde yakaladık yumurtayı :) tek ilişki ilk deneme oldu bizimki ve dun gebelik testinde idrarda pozitif gördüm bugün kan tahlili yaptık 8.62 çıktı değerim. Bebis henüz çok çok Yeni değerler de Yeni yukseliyor sesi. Ben 25 yaşındayım canim. Bebeğe karar verince amaaaan ilk aydan hemen olmaz zaten dedik tek iliskiyi yaşadık ama her şey kısmetmiş. İnşallah değerlerim yukselir. Rabbim isteyen herkese versinSuperr
245. Sayfada yazmisim zaten sana
Buraya gelip yazan herkes ilk veya ikinci ayda 2017 anneleri sayfasina geciyor diye
28 aralik cift cizgi gununu degerlendiriniz sanirim.
Oncesinde kac gunluk cinsel perhiz yapmisti eşin?
Bide cift cizgiden sonra nasil devam ettiniz
Ertesi gunlerde hangi gunleri degrlendirdiniz acaba
Bi de yaşin kacti
Ovülasyon testi kullanarak hazırlandım:) adetime 5 gün kala normal gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm canim
arkadaşlar merhaba. bugün 17. gün. pik mi şu an ? daha koyulaşır mı.. ne yapsak..
Kesinlikle haklısın. Ben ilaç kullanmadım korunurken belki ondan ilk deneme tuttu. Ama ilaç olunca 2-3 deneme çok normal deniyor canim:) düzene de girmiş ne güzel, eğer başlamadıysan folik asit kullanmaya başla ve bir sonraki yumurtayı yakalamaya devam et derim :)Bende bu ay ovulasyon kullandım ama olmadı bu sabah adet oldum . Daha 2. denememdi . Doğum kontrol hapini bıraktıktan sonra ilk ay 6 gun sonra ki ay 11 gün gecikti adetim bu ay en azından gününde oldum yani düzene girdi buna seviniyorum şu an .
Gayet pik
Degerlendirebilirsiniz
Gördüğüm kadarıyla iki çizginin koyulugu ayni muhtemelen pik. yumurtan 24 saat içinde catlayacak gibi:) ben de bu piki gördüm ve ertesi akşamı değerlendirdim başarılı oldu çok şükür. Bu akşam, yarın sabah, yarın akşam testi sürekli tekrarla, ikinci çizgi silikleşene kadar şansın çok yüksek. Siliklestikce de şans olsa da yavaş yavaş azalmaya başlıyor :)arkadaşlar merhaba. bugün 17. gün. pik mi şu an ? daha koyulaşır mı.. ne yapsak..
Dediğin gibi yaptım hemen sipariş verdim bugün adetim bitene kadar gelmiş olur başlarım hemen ayrıca 5 -6 tane de gebelik testi sipariş ettim evde bulunsun sürekli eczaneye gitmekten bıktım çünküKesinlikle haklısın. Ben ilaç kullanmadım korunurken belki ondan ilk deneme tuttu. Ama ilaç olunca 2-3 deneme çok normal deniyor canim:) düzene de girmiş ne güzel, eğer başlamadıysan folik asit kullanmaya başla ve bir sonraki yumurtayı yakalamaya devam et derim :)
Süpersin :) piki yakala ve kaçırma. Acaba bu sefer olacak mi kaygısı da yasama. İnan çok etkili. Zaten yumurtayı yakaladım şansım çok yüksek de moral ver kendine ki hormonlarında olumlu moralle daha iyi hareket etsin :) ilişkiden yarım saat önce Eşine sert bir kahve içir, spermler çok çok hızlanıyor belki bilirsin :) bekliyoruz güzel haberlerini.Dediğin gibi yaptım hemen sipariş verdim bugün adetim bitene kadar gelmiş olur başlarım hemen ayrıca 5 -6 tane de gebelik testi sipariş ettim evde bulunsun sürekli eczaneye gitmekten bıktım çünkü
Gördüğüm kadarıyla iki çizginin koyulugu ayni muhtemelen pik. yumurtan 24 saat içinde catlayacak gibi:) ben de bu piki gördüm ve ertesi akşamı değerlendirdim başarılı oldu çok şükür. Bu akşam, yarın sabah, yarın akşam testi sürekli tekrarla, ikinci çizgi silikleşene kadar şansın çok yüksek. Siliklestikce de şans olsa da yavaş yavaş azalmaya başlıyor :)
Ben pikten sonraki akşamı değerlendirdim. Yanı yumurta çatlayıncaTeşekkürler canım hayırlı olsun sizin de gözünüz aydın
böyle pik gördüğün akşam değil diğer akşam mı değerlendirdiniz yani ?
ben kaçırmayayım diye bu akşamı düşünüyordum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?