OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kizlar bat a 7 gun var
Pembe akinti ve kahve leke geldi
Bu ay ovulasyon testinde cift cizgi cikmadi
Hatta LH kismi hic birsey gostermiyor bugun bile.
Ben de cok degerlendirmedim butun ay iki kere sadece
Kist polip vs yaziyo internette basina biyle bir sey gelen var mi?

Bakıcaz artık bu ay çok teşekkür ederim canım :) inşallah bebeğini sağ saglim kucağına alırsın

inşallah hayırlı sonuç olur hepimiz için sağol canım.. ama sanki ben artık iyice umutsuzum heyecanlanamıyorum bile. varikosel ameliyatından sonra 8.ayımız artık..
Benim eşimden varikosel oldu canım bizimde 4.ayimiz henüz bende merakla bekliyorum rabbimin emanetini olur inşallah canım siz ölçüm yaptırdınız mı ? 1sene bekleyenlere var inşallah olucak sabrederek Allah büyük

inşallah canım hepimizin yüzü gülsün Rabbimizin izniyle.. yaptırdık artış olmadı geçen aya kadar. bu ay tekrar bakılmadı. hayırlısı artık

inşallah canım hepimizin yüzü gülsün Rabbimizin izniyle.. yaptırdık artış olmadı geçen aya kadar. bu ay tekrar bakılmadı. hayırlısı artık
Bizde de artış olmadı canım hayırlısı hakkımızda İnşallah

Kızlar bende ovülasyon testi kullanıp hamile kaldım. Bu testler gebeliği de haber veriyor :) adete son 5 gün kala her gün bitane yaptım, ben erken ögrendim gebeliğimi ama bu konuyu merak ediyordum yapmaya devam ettim ve sizinle paylaştım. Eğer gebelik varsa gördüğünüz gibi sürekli koyulaşıyor adete yaklaştıkça. En son adet günü yaptıgım tam koyu çıkmıştı çekmeyi unuttum onu.

Eklentiler

• IMG_5579.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 54

Canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok seviniyorum böyle haberler okuyunca.

Ben adetim bittikten sonra 14 gun sonra regl oldum
Ya yumurtam bu ay olmadi ondan kanama erken geldi
Ya da bir onceki regl donemine denk geliyo yumurta gunu ki degerlendirme ihtimalimiz olamazdi o gun

Sasirdim valla
Her ay abuk birseyler oluyo
Stres galba

Evet canım bende bi ara erken oluyordum stresten. Çok kafaya takıyoruz buda elimizde deil. Yenimi olmaya başladı bu durum doktora gittinmi hiç?

Evet canım bende bi ara erken oluyordum stresten. Çok kafaya takıyoruz buda elimizde deil. Yenimi olmaya başladı bu durum doktora gittinmi hiç?

İlk kez oldu bu bir hafta erken regl olayı ve 2 gun cok yogun kanama oldu.
Nirmalde 26 gunde bir olurdum
En son 4 ay once gittim doktora
Kasiklarimda 2gundur yanma vardi bugun batma seklinde agri var
Gitmem lazim doktora

Gitmem lazim doktora

Canım o dediğinin tam aynısı 2 ay önce bendede oldu. Ben şu bazı aylar olan ufak ve kendinden yok olan kistlerden şüphelendim. Ama doktora gitmedim. Öyle bir ay oldu geçti ama tabiki en güzeli doktor kontrolü. Ovulasyon un olmadığı aylar böyle olurmuş. Çatlamayan yumurta ağrı, sızı, yanma yaparmış. Adetle atılırmış.

Gitmem lazim doktora

Canım senle sat tarihimiz ayniydi hatırlarsan.
Bende dün oldum sanırım yine aynı gün olduk.
22sinde regl olmuştuk bu ayda 13e attı vallahi şaştım kaldım.

Canım senle sat tarihimiz ayniydi hatırlarsan.
Bende dün oldum sanırım yine aynı gün olduk.
22sinde regl olmuştuk bu ayda 13e attı vallahi şaştım kaldım.

Evet 22 aralik ve 10 ocak son iki adet baslangicim
Heralde kar yagdi diye boyle oldu

Kesin dedigim gibi oldu
Cunku hergun ovulasyon testi yaptim cift cizgi hic cikmadi catlamadi yani
Agrida ilk kez boyle bi agri oldu
Yumurtaliklarim yaniyo sandim
Cok fazla polen yedim acaba ondan mi hergun bi cay kasigi yedim yumurta yapayim diye
Yasim 40 oldugu icin rezervim oldukca az 2-3 yumurtam var her bir tarafta

Canım benim de yaş 35 ben çörek otu, bal, tarçın yaptım geçen hamilelikte de bunu kullandığım ay hamile kaldım tavsiye ederim. Hayıt ve çörek otu bunları kullandım tabi önce Allah ın izniyle... Benim fsh yüksekti hayıt birebir.

Kızlar ben ovulasyon testiyle deniycem ilk kez bu ay yapıyorum adetten sonra denemeye başladım 24 günde bir adet oluyorum..Böyle çıktı yorumlarmisiniz şu an yumurtlama yok galiba..Bugün yaptım

Eklentiler

• 20170116_125558.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar ben ovulasyon testiyle deniycem ilk kez bu ay yapıyorum adetten sonra denemeye başladım 24 günde bir adet oluyorum..Böyle çıktı yorumlarmisiniz şu an yumurtlama yok galiba..Bugün yaptım

Birkaç gün daha var canım. Erken başlaman iyi olmuş bende 25 günde bir oluyordum. 9.gün pik yaptı 10.gün çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…