OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Evet devam çünkü mesela 8.gün bu şekilde 9.gün birden pik yapabiliyor. Ben hergün aynı saatte yaptım sabah 11 akşam 6 da yaptım.

kızlar acil bişey danısmam gerek size ben 28 günde bir adet oluyorum 29 aralık son adet tarihimdi ve 14.günde yumurtlama oluyor ben 12 veya 13. gün ilişkiye girdim esımle iş dolayısıyla yanı 1-2 gün önce oluyo böyle olupta hamıle kalanlar varmı yaaa lutfen yardım edın

Evet devam çünkü mesela 8.gün bu şekilde 9.gün birden pik yapabiliyor. Ben hergün aynı saatte yaptım sabah 11 akşam 6 da yaptım.
Bende aynı saatte yapıyorum ama günde bir kere yapıyorum..Yeterli olmaz mı acaba..Sizin nasıl sonuçlandi peki beklemedemisin canım

Olur tabiki canım spermler in ömrü baya uzun eğer 13.gün ilişki olduysa ertesi gün ve sonraki güne kadar şans var. Zaten doktorlarda ovulasyon dan 1 veya 2 gün öncede sonrada ilişki öneriyorlar.

Olur tabiki canım spermler in ömrü baya uzun eğer 13.gün ilişki olduysa ertesi gün ve sonraki güne kadar şans var. Zaten doktorlarda ovulasyon dan 1 veya 2 gün öncede sonrada ilişki öneriyorlar.

Sormusmuydum hatirlamiyorum ama
Siz hangi gunleri degerlendirdiniz

Sormusmuydum hatirlamiyorum ama
Siz hangi gunleri degerlendirdiniz

Canım ovulasyon testi Reglin 9.günü sabah birden kopkoyu oldu o gece ilişki oldu.Ertesi sabah bir daha yaptım silinmiş yani 24 saat içinde çatlamış o gecede yani silik olduğu gecede ilişki oldu.Sonraki günde oldu. Yani şöyle 21,22,24.Birde ben çörek otu, hayıt kullandım.Eşime bilinçli olarak test pik yapana kadar 3 gün cinsel perhiz uyguladım.

Neden benim yaptığım tüm testler hep silik çıkıyor ya 3. Ayım bu ay hiç koyuyu yakalamadım yanlışta yapmıyorum çıldırcam

Merhaba doktora gittinmi belki bir hormonla alakalıdır.Eğer hiç pozitif görmediysen ovulasyon olmaz o zamanda Reglin düzensiz olur düzensizlik varmı?
Doktora gittim doktor bi sorun yok temizsin dedi adet düzensizliği var şuan

Doktora gittim doktor bi sorun yok temizsin dedi adet düzensizliği var şuan

Anladım canım ben 4 hamilelik yaşadım içinde 1 oğlumu doğurdum Allah a şükür :) yaşım 35 akıl vermek deil ama şunu tavsiye edicem çünkü iki hamileliğimde bunları kullandığım ay hamile kaldım. Sürekli yazıyorum bal, tarçın, çörek otu karışımı ve hayıt suyu önce Allah ın izni ile tabiki. Şiddetle tavsiye ediyorum birde bunları kullanıp yap ovulasyon testini anlıcaksın.

Bal tarçın çörek otunu bu ay denedim ama yine aynı oldu bakalım olmadı şubatta artık hayıt suyunuda içim herşeyi denedim ama anlamadığım hiç mi pik olmaz ya şubatta olmazsa başka doktora gidicem artık

Olucak inşallah gönlünü ferah tut. Hayıt hormonları düzenliyor benim fsh yüksek hayıtla düşürdüm fsh yüksekken yumurtlama olmuyordu. Çörekotuda yumurtayı olgunlaştırır.Tabiki doktora gitmende fayda var. Belkide çok ufak bi şeydir o engelliyordur.Allah bir an önce bebişini sana göndersin.

Amin inş canım benim sende evladını sağ salim kucağına alırsın inş

insallah bu ay mutlu sona ulasrım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…