canım sigara kullanıyor musun bazı kadınlarda bu da çok etkiliyormuşBal tarçın çörek otunu bu ay denedim ama yine aynı oldu bakalım olmadı şubatta artık hayıt suyunuda içimherşeyi denedim ama anlamadığım hiç mi pik olmaz ya şubatta olmazsa başka doktora gidicem artık
Canım bugünkü testim bu daha birkaç gün var dmi..Bazılarında tam koyu cikmadan da yumurta catliyormus burda okudum bunları da..hesaplamalara göre daha 2 günüm var düne göre daha koyu olmuş sankiAminnn canım Allah gönlüne göre versin. Tez vakitte gelsin bebişin.
Bugün yaptığım canım buCanım bugünkü testim bu daha birkaç gün var dmi..Bazılarında tam koyu cikmadan da yumurta catliyormus burda okudum bunları da..hesaplamalara göre daha 2 günüm var düne göre daha koyu olmuş sanki
Bugün yaptığım canım bu
Canim gece degerlendirdik bugun olmus oluyo yarin ve cumartesi degerlensirdek yeterlimidir acaba yarin test tam pik yapacakCanım bence bu geceden başla baya koyu çünkü
Canim gece degerlendirdik bugun olmus oluyo yarin ve cumartesi degerlensirdek yeterlimidir acaba yarin test tam pik yapacak
10. Gun hala boyle
Bu üçüncü kez cift cizgiyi yakalayamiyorum
Sanirim doktora gitmem lazim
Yok canım kullanmıyorumcanım sigara kullanıyor musun bazı kadınlarda bu da çok etkiliyormuş
Sende bendensin desene 3. Ay bu bir türlü çift çizgiyi bulamadım hep hayalet çizgi10. Gun hala boyle
Bu üçüncü kez cift cizgiyi yakalayamiyorum
Sanirim doktora gitmem lazim
Hayalet çizgi olunca yok demek mi oluyorSende bendensin desene 3. Ay bu bir türlü çift çizgiyi bulamadım hep hayalet çizgi
Zamanı gelmemiş oluyor canım yani t cizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada biraz daha koyu olması gerekiyor yumurtlama olması içinHayalet çizgi olunca yok demek mi oluyor
Sende bendensin desene 3. Ay bu bir türlü çift çizgiyi bulamadım hep hayalet çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?