OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Yani tek umudum doktorlar testlere cok takmayin diyorlar gunasiri yapmayi birakmayin demisti

Ama bu ay adet duzenimde bozuldugu icin hormonlarimda bir sorun var sanirim
Geçen ay sogan kürü yaptım adet oldum bu ay çörek otu bal tarçın kürü yaptım ama çift çizgi olmadığı halde 10 12 14 günleri degerlendirdik bakalım inş bu ay olur olmazsa doktor kapısını aşındırmaya devam etcez galiba

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik ?

Şimdilik bir sıkıntı yok canım Çarşamba keseyi gördük bu çarşambada kısmet olursa kalp atışını duyucaz.Testi yaptığım gün burada paylaştım o yüzden başka konulardada gezsemde yinede burada takılıyorum sizlerden güzel haberler alıp dahada mutlu olurum diye :)

kizlar biri dunku test biri bugun yeni yaptigim sanki dunku bugunkundrn daha koyi gibi zisce siliklesiyormu artik dun ve bugun degerlendirdik
boncukcan sence canim ne dusunuyosunuz

Cok sevindim canim iyi yapiyosun valla birakma bizi burda tecrubeli olanlardan fikir almak daha iyi oluyor kendine dikkat et

Eki Görüntüle 1942283 kizlar biri dunku test biri bugun yeni yaptigim sanki dunku bugunkundrn daha koyi gibi zisce siliklesiyormu artik dun ve bugun degerlendirdik
boncukcan sence canim ne dusunuyosunuz

Canım evet aynen düşündüğüm gibi dünkü koyuydu tahmin ettim. Dün olgunlaştı demekki bugün çatlama aşamasına gelmiş. Dün değerlendirmeniz zaten isabet. Bugünde tam zamanı yani dün ve bugün değerlendirmeniz için en güzel zaman. Allah dualarını, dileklerini kabul etsin.İnşallah bu ay olumlu sonuç alır bize güzel haberler verirsin

Ayy insallah canim benim bende guzel haberler verebilsem ilk burda paylasacagim birde yarin degerlendirelim barii kesin olsun ;-)

Ayy insallah canim benim bende guzel haberler verebilsem ilk burda paylasacagim birde yarin degerlendirelim barii kesin olsun ;-)

Bencede canım benim şöyle oldu. Aralık 21(koyu olduğu gün oldu ) 22(silik olduğu gün oldu) ve birgün ara 24 ünde çalışma oldu.

Kızlar normalde 4gun önce yumurtlamam gerekirken ben bugün veya yarın olcam galiba ins gec döllenme olur bari 29u batim çünkü bu akşam bu şekilde çıktı 3aydan beri ilk defa bu derece koyu oldum bilemedim koyuda degil gerçi pek ama bana hep hayalet çizgi olduğu için ben bunu koyudan sayıyorum artık

Canım yapmaya devam et henüz yumurtlamayı yakalamamış daha koyu olması gerekiyor çünkü.Zaten batınada varmış regl uzunluğunda nedir bilmiyorum ama Regle yakın ovulasyon olabilir.

Canım yapmaya devam et henüz yumurtlamayı yakalamamış daha koyu olması gerekiyor çünkü.Zaten batınada varmış regl uzunluğunda nedir bilmiyorum ama Regle yakın ovulasyon olabilir.
Bu aralar çok düzensiz ama geçen ay sogan kürü yaptım ve adet oldum hemen ki intihapta varmış onlarda baya baya aktı bugün de yaptım biraz daha koyulasmis galiba

Eklentiler

• IMG_2330.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar 12 yi degerlendirdim
13 bugun ekteki gibi
Bugun mu yoksa yarin mi degerlendireyim
Pikken mi
Yoksa silinince mi
Ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_9620.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 56
Evet çok az daha koyu belki Regle yakın ovulasyon olacaktır.
Canım şuan regle 8gün kaldı buda son 3gunku hali yarın sizce pik olur mu bugün baya koyu gibi

Eklentiler

• 1485088239173.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…