Daha erken canım sen sıvı alımını en az 2-3 saat önce kes ve testi yapmaya devam et şimdilik tek testle ilerle..kızlar ilk testimi yaptım 2. çizgi hafif silik ama uzaktan bile bakınca belli olacak gibi sizde durum nedir bugün 8. gün adet başlangıcından itibaren
fotoğraf atmayı istiyorum ama yüklenmedi şuan testin içinden çıkan kağıda göre 10. günden itibaren başlamam gerekiyor ama ben yinede ne olur ne olmaz duramadım şimdi başladımDaha erken canım sen sıvı alımını en az 2-3 saat önce kes ve testi yapmaya devam et şimdilik tek testle ilerle..
Nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum az çok ,benimde ilk başlar silikti sonralarda koyulasmaya başladı 15.gun çift çizgi oluştu sonra siliklesti gitti.fotoğraf atmayı istiyorum ama yüklenmedi şuan testin içinden çıkan kağıda göre 10. günden itibaren başlamam gerekiyor ama ben yinede ne olur ne olmaz duramadım şimdi başladım
İyi yapmışssın canım bende erken başlamıştım garanti oluyofotoğraf atmayı istiyorum ama yüklenmedi şuan testin içinden çıkan kağıda göre 10. günden itibaren başlamam gerekiyor ama ben yinede ne olur ne olmaz duramadım şimdi başladım
silikken değilde tam net olduğunda mı değerlendirmem gerekiyorİyi yapmışssın canım bende erken başlamıştım garanti oluyo
aynen öyle canım, kontrol çizgisiyle aynı veya daha koyu olunca tamam demek oluyomuş, lh değeri zaten az miktarda da olsa var olan bir şeymiş ondan silik çizgi yani..silikken değilde tam net olduğunda mı değerlendirmem gerekiyor
Teşekkür ederim canım benim :)aynen öyle canım, kontrol çizgisiyle aynı veya daha koyu olunca tamam demek oluyomuş, lh değeri zaten az miktarda da olsa var olan bir şeymiş ondan silik çizgi yani..
kızlar sadece bir gün koyu çift çizgiyi gördüm sonra hemen silikleşti böyle mi oldu sizlerde de? koyulaşan günü değerlendirdim ama umarım yeterli olur bir anda silikleşmesini beklemiyordum ne zaman çatladı ki acaba
Tamam canım koyu çıktığı gün yumurtlamışsın işte. Keşke koyulaştıktan sonraki günleride değerlendirseydin daha garanti olurdukızlar sadece bir gün koyu çift çizgiyi gördüm sonra hemen silikleşti böyle mi oldu sizlerde de? koyulaşan günü değerlendirdim ama umarım yeterli olur bir anda silikleşmesini beklemiyordum ne zaman çatladı ki acaba
Aynen öyle canımBende gecmis aylarda ilk gun esit cizgi oluyordu
İkinci gun daha koyulasip
Ucuncu gun siliklesiyordu
Ben de hic bilemedim ne zman catladigini
Ama buralarda okudugum cift ciZgi sonrasi iliskiler hamileleige donustugu
yumurtlamadan önceki koyulaşmaya başladığı halini değerlendirmeye gerek varmı peki canımTamam canım koyu çıktığı gün yumurtlamışsın işte. Keşke koyulaştıktan sonraki günleride değerlendirseydin daha garanti olurdu
yumurtlamadan önceki koyulaşmaya başladığı halini değerlendirmeye gerek varmı peki canım
değerlendirdim değerlendirdim canımTamam canım koyu çıktığı gün yumurtlamışsın işte. Keşke koyulaştıktan sonraki günleride değerlendirseydin daha garanti olurdu
aay çok heyecanlıııHer ani degerlendirmeye gerek var sanirim
Sadece Allah biliyor yumurtanin ne zman catladigini
Biz degerlendirerek gorevimizi yapalim
Doktorlar gun asiri diyor ama burada hergunu degerlendirenler de hamile kaldigi icin
Sana kalmis
Ben ikisini de denedim henuz olmadi
Artik rastgele:))
Aynen canım yumurtlayacaksın bugün yarın. Önümüzdeki günleri iyi değerlendirKızlar 32 -35 günü buluyor bazen geçiyor döngüm ne zaman yumurtlama oluyor hesaplayamıyorum . Ovulasyon testini 3 gündür uyguluyorum bugün adetimin 21. Günü t daha koyu çıktı testi yaparken aynı anda belirdi çizgiler . Şimdi 24-48 saat içinde yumurtlayacak mıyım sizce
Fotoğrafı da attım ekte
Aynen canım yumurtlayacaksın bugün yarın. Önümüzdeki günleri iyi değerlendir
21. gün olan bugünse ilişki olsun yarın açılacak yarında ilişki olsun... ben 3 gün üst üsteyle hamile kaldım (çizgi tam koyulmadan tam koyulduğunda ve açıldığında ilişki olmuştu) kısa sürdü gebeliğim ama bu şekilde sağlıklı hamile kalan çok var... doktorumda 2. çizginin açıldığı zaman değil 2. çizginin en koyu olduğu gün ilişki önemli dediKızlar 32 -35 günü buluyor bazen geçiyor döngüm ne zaman yumurtlama oluyor hesaplayamıyorum . Ovulasyon testini 3 gündür uyguluyorum bugün adetimin 21. Günü t daha koyu çıktı testi yaparken aynı anda belirdi çizgiler . Şimdi 24-48 saat içinde yumurtlayacak mıyım sizce
Fotoğrafı da attım ekte
ben de aynı şekilde 3 günü bu şekilde değerlendirdim( açık-koyu-açık) inş olur bu ay21. gün olan bugünse ilişki olsun yarın açılacak yarında ilişki olsun... ben 3 gün üst üsteyle hamile kaldım (çizgi tam koyulmadan tam koyulduğunda ve açıldığında ilişki olmuştu) kısa sürdü gebeliğim ama bu şekilde sağlıklı hamile kalan çok var... doktorumda 2. çizginin açıldığı zaman değil 2. çizginin en koyu olduğu gün ilişki önemli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?