OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

kızlar ilk testimi yaptım 2. çizgi hafif silik ama uzaktan bile bakınca belli olacak gibi sizde durum nedir bugün 8. gün adet başlangıcından itibaren
Daha erken canım sen sıvı alımını en az 2-3 saat önce kes ve testi yapmaya devam et şimdilik tek testle ilerle..

Daha erken canım sen sıvı alımını en az 2-3 saat önce kes ve testi yapmaya devam et şimdilik tek testle ilerle..
fotoğraf atmayı istiyorum ama yüklenmedi şuan testin içinden çıkan kağıda göre 10. günden itibaren başlamam gerekiyor ama ben yinede ne olur ne olmaz duramadım şimdi başladım

fotoğraf atmayı istiyorum ama yüklenmedi şuan testin içinden çıkan kağıda göre 10. günden itibaren başlamam gerekiyor ama ben yinede ne olur ne olmaz duramadım şimdi başladım
Nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum az çok ,benimde ilk başlar silikti sonralarda koyulasmaya başladı 15.gun çift çizgi oluştu sonra siliklesti gitti.

İyi yapmışssın canım bende erken başlamıştım garanti oluyo

kızlar sadece bir gün koyu çift çizgiyi gördüm sonra hemen silikleşti böyle mi oldu sizlerde de? koyulaşan günü değerlendirdim ama umarım yeterli olur bir anda silikleşmesini beklemiyordum ne zaman çatladı ki acaba

Bende gecmis aylarda ilk gun esit cizgi oluyordu
İkinci gun daha koyulasip
Ucuncu gun siliklesiyordu
Ben de hic bilemedim ne zman catladigini
Ama buralarda okudugum cift ciZgi sonrasi iliskiler hamileleige donustugu

Tamam canım koyu çıktığı gün yumurtlamışsın işte. Keşke koyulaştıktan sonraki günleride değerlendirseydin daha garanti olurdu

Bende gecmis aylarda ilk gun esit cizgi oluyordu
İkinci gun daha koyulasip
Ucuncu gun siliklesiyordu
Ben de hic bilemedim ne zman catladigini
Ama buralarda okudugum cift ciZgi sonrasi iliskiler hamileleige donustugu
Aynen öyle canım

Tamam canım koyu çıktığı gün yumurtlamışsın işte. Keşke koyulaştıktan sonraki günleride değerlendirseydin daha garanti olurdu
yumurtlamadan önceki koyulaşmaya başladığı halini değerlendirmeye gerek varmı peki canım

yumurtlamadan önceki koyulaşmaya başladığı halini değerlendirmeye gerek varmı peki canım

Her ani degerlendirmeye gerek var sanirim
Sadece Allah biliyor yumurtanin ne zman catladigini
Biz degerlendirerek gorevimizi yapalim
Doktorlar gun asiri diyor ama burada hergunu degerlendirenler de hamile kaldigi icin
Sana kalmis
Ben ikisini de denedim henuz olmadi
Artik rastgele:))

değerlendirdim değerlendirdim canım ama her gün olayı çok yorucu olur bence yaa bir de görev gibi olsun istemiyorum off ne zormuş bu işler hep aklımda oldu mu olmadı mı diye

aay çok heyecanlııı

Kızlar 32 -35 günü buluyor bazen geçiyor döngüm ne zaman yumurtlama oluyor hesaplayamıyorum . Ovulasyon testini 3 gündür uyguluyorum bugün adetimin 21. Günü t daha koyu çıktı testi yaparken aynı anda belirdi çizgiler . Şimdi 24-48 saat içinde yumurtlayacak mıyım sizce
Fotoğrafı da attım ekte

Eklentiler

• IMG_1875.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 110
Aynen canım yumurtlayacaksın bugün yarın. Önümüzdeki günleri iyi değerlendir

21. gün olan bugünse ilişki olsun yarın açılacak yarında ilişki olsun... ben 3 gün üst üsteyle hamile kaldım (çizgi tam koyulmadan tam koyulduğunda ve açıldığında ilişki olmuştu) kısa sürdü gebeliğim ama bu şekilde sağlıklı hamile kalan çok var... doktorumda 2. çizginin açıldığı zaman değil 2. çizginin en koyu olduğu gün ilişki önemli dedi

ben de aynı şekilde 3 günü bu şekilde değerlendirdim( açık-koyu-açık) inş olur bu ay senin de Allah gönlüne göre versin canım umarım dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…