- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
hayırlısı olur inşallah hepimiz için hayırlı zamanlarda göbüşümüz dolar inşallahben de aynı şekilde 3 günü bu şekilde değerlendirdim( açık-koyu-açık) inş olur bu aysenin de Allah gönlüne göre versin canım umarım dualarımız kabul olur
hayırlısı olur inşallah hepimiz için hayırlı zamanlarda göbüşümüz dolar inşallah
Kızlar 32 -35 günü buluyor bazen geçiyor döngüm ne zaman yumurtlama oluyor hesaplayamıyorum . Ovulasyon testini 3 gündür uyguluyorum bugün adetimin 21. Günü t daha koyu çıktı testi yaparken aynı anda belirdi çizgiler . Şimdi 24-48 saat içinde yumurtlayacak mıyım sizce
Fotoğrafı da attım ekte
Hahaha gobekler su anda da dolu ama
Bebekle degil yagla :))
Hahaha gobekler su anda da dolu ama
Bebekle degil yagla :))
21. gün olan bugünse ilişki olsun yarın açılacak yarında ilişki olsun... ben 3 gün üst üsteyle hamile kaldım (çizgi tam koyulmadan tam koyulduğunda ve açıldığında ilişki olmuştu) kısa sürdü gebeliğim ama bu şekilde sağlıklı hamile kalan çok var... doktorumda 2. çizginin açıldığı zaman değil 2. çizginin en koyu olduğu gün ilişki önemli dedi
ben de aynı şekilde 3 günü bu şekilde değerlendirdim( açık-koyu-açık) inş olur bu aysenin de Allah gönlüne göre versin canım umarım dualarımız kabul olur
rica ederim . tam koyuluğa bugün ulaşmış yarın büyük ihtimalle rengi açılır bugün kesinlikle ilişki olmalı yarın açılmazsa yarında olsun ilişki çünkü kimisinin 2 gün üst üste koyu kalabiliyor tabi ilki kadar koyu olmuyor ama işi şansa bırakmamak gerek inşallah yumurtan döllenir hamile kalırsın...Cevabın için teşekkürler canım. Ben 19. Gün koyu diye o gün sanmıştım dün de silik çıktı hafif bugün 21. Gün birkaç saat arayla 2 ayrı test biri ilk idrarla diğeri daha sonra ikisinde de T c den daha koyu çıktı .
Bugunu yarini sonasini hepisini degerlendir evet
Bu arada ne guzel numaralandirmissin nasi yaptin
rica ederim . tam koyuluğa bugün ulaşmış yarın büyük ihtimalle rengi açılır bugün kesinlikle ilişki olmalı yarın açılmazsa yarında olsun ilişki çünkü kimisinin 2 gün üst üste koyu kalabiliyor tabi ilki kadar koyu olmuyor ama işi şansa bırakmamak gerek inşallah yumurtan döllenir hamile kalırsın...
Merhabalar,İnşallah canım bende ilk defa deniyorum ovulasyon testini ama adetimin 12. Günüymüş yumurtlamam ben hep 16. Yı falan değerlendiriyodum. İnşallah tuttururuz bu ay
benimde bugün 3. günüm testte sizinki gibi benimkilerde inşallah bu ay bizde tutturanlardan oluruzMerhabalar,
Tum forumu okuyamadim ama sanirim tutturdunuz ilk denemede :) Bende ilk defa bu ay deniyorum,umarim tuttururum . Suan ki durum budur :)
Insallahhhhhbenimde bugün 3. günüm testte sizinki gibi benimkilerde inşallah bu ay bizde tutturanlardan oluruz
ne yaptınız kızlaarr testler ne durumda
Merhabalar,
Tum forumu okuyamadim ama sanirim tutturdunuz ilk denemede :) Bende ilk defa bu ay deniyorum,umarim tuttururum . Suan ki durum budur :)
Ben suan şafak modundayim 8 gün kaldı bata...benimde bugün 3. günüm testte sizinki gibi benimkilerde inşallah bu ay bizde tutturanlardan oluruz
benim bata 18 gün kaldı heyecan dorukta günü kaçırcam diyede korkuyorum aslında başlasam mı ne banyodan sonra saç yapmakta ölüm yaniBen suan şafak modundayim 8 gün kaldı bata...
Hazırlıklı olun kizlar testler koyulasmaya başlamış yavaştan başlayın değerlendirmeye.
Canım baslasammi demek ne.sen tamam çizgiyi takip et ama birlikteliği de sınırlandırma normal devam et..benim bata 18 gün kaldı heyecan dorukta günü kaçırcam diyede korkuyorum aslında başlasam mı ne banyodan sonra saç yapmakta ölüm yani
Yapmaya devam et canım kolay gelsinMerhabalar,
Testin kaldıysa bata yakın yap bakalım. İkinci çizginin koyu çıkması hamilelik belirtisiBen suan şafak modundayim 8 gün kaldı bata...
Hazırlıklı olun kizlar testler koyulasmaya başlamış yavaştan başlayın değerlendirmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?