OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bugunu yarini sonasini hepisini degerlendir evet
Bu arada ne guzel numaralandirmissin nasi yaptin

Cevabın için teşekkürler canım. Ben 19. Gün koyu diye o gün sanmıştım dün de silik çıktı hafif bugün 21. Gün birkaç saat arayla 2 ayrı test biri ilk idrarla diğeri daha sonra ikisinde de T c den daha koyu çıktı .

rica ederim . tam koyuluğa bugün ulaşmış yarın büyük ihtimalle rengi açılır bugün kesinlikle ilişki olmalı yarın açılmazsa yarında olsun ilişki çünkü kimisinin 2 gün üst üste koyu kalabiliyor tabi ilki kadar koyu olmuyor ama işi şansa bırakmamak gerek inşallah yumurtan döllenir hamile kalırsın...

İnşallah Can'ım senin de gönlünce olsun. Umarım istediğin zamanda ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Teefondaki aplikasyon bugunu 12. Gunumu yumurta gunu gosteriyor
Ovulasyon testim hala silik
Adetime de 14 gun var
Genelde 9. veya 10. Gun gorurdum cift cizgiyi enteresan
Aslan pencesi iciyorum ondan mi acaba ?

İnşallah canım bende ilk defa deniyorum ovulasyon testini ama adetimin 12. Günüymüş yumurtlamam ben hep 16. Yı falan değerlendiriyodum. İnşallah tuttururuz bu ay
Merhabalar,

Tum forumu okuyamadim ama sanirim tutturdunuz ilk denemede :) Bende ilk defa bu ay deniyorum,umarim tuttururum . Suan ki durum budur :)

Eklentiler

• 20161020_130501.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 115
ne yaptınız kızlaarr testler ne durumda

Merhabalar,

Tum forumu okuyamadim ama sanirim tutturdunuz ilk denemede :) Bende ilk defa bu ay deniyorum,umarim tuttururum . Suan ki durum budur :)

benimde bugün 3. günüm testte sizinki gibi benimkilerde inşallah bu ay bizde tutturanlardan oluruz
Ben suan şafak modundayim 8 gün kaldı bata...
Hazırlıklı olun kizlar testler koyulasmaya başlamış yavaştan başlayın değerlendirmeye.

Ben suan şafak modundayim 8 gün kaldı bata...
Hazırlıklı olun kizlar testler koyulasmaya başlamış yavaştan başlayın değerlendirmeye.
benim bata 18 gün kaldı heyecan dorukta günü kaçırcam diyede korkuyorum aslında başlasam mı ne banyodan sonra saç yapmakta ölüm yani

benim bata 18 gün kaldı heyecan dorukta günü kaçırcam diyede korkuyorum aslında başlasam mı ne banyodan sonra saç yapmakta ölüm yani
Canım baslasammi demek ne.sen tamam çizgiyi takip et ama birlikteliği de sınırlandırma normal devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…