Aydan aya yumurtlama günleri değişiyor diyorlar ama bilmiyorumTeefondaki aplikasyon bugunu 12. Gunumu yumurta gunu gosteriyor
Ovulasyon testim hala silik
Adetime de 14 gun var
Genelde 9. veya 10. Gun gorurdum cift cizgiyi enteresan
Aslan pencesi iciyorum ondan mi acaba ?
ozaman ben başlıyorum dua et bana canım inşallah bu ay kızlaaarr hamileyiimmmm diye gelirimCanım baslasammi demek ne.sen tamam çizgiyi takip et ama birlikteliği de sınırlandırma normal devam et..
ozaman ben başlıyorum dua et bana canım inşallah bu ay kızlaaarr hamileyiimmmm diye gelirimCanım baslasammi demek ne.sen tamam çizgiyi takip et ama birlikteliği de sınırlandırma normal devam et..
Benimde aklımda o var canım yakınken bi test yapayım.evde hiç gebelik testi yok.adetimin geçmesini bekleyeceğim geçende 2 gün geç oldum stresten testte de negatifti zaten..o yüzden relaxx olacağım.Testin kaldıysa bata yakın yap bakalım. İkinci çizginin koyu çıkması hamilelik belirtisi
Bencede rahat ol inşallh bebiş vardırBenimde aklımda o var canım yakınken bi test yapayım.evde hiç gebelik testi yok.adetimin geçmesini bekleyeceğim geçende 2 gün geç oldum stresten testte de negatifti zaten..o yüzden relaxx olacağım.
Sabah mı yaptın son testiHala koyu kızlar ovulasyon testibugün silikleşmiştir diye düşünmüştüm ama .
Hala koyu kızlar ovulasyon testibugün silikleşmiştir diye düşünmüştüm ama .
Akşam yap bi tanede bakalımÖğlen yapmıştım
Akşam yap bi tanede bakalım
Bu sağlıklı bi test çıkmamış bence sıvı tüketimi önemli özellikle yaziyor 3 saat alim olmasın diye.birde ilk ıdrarla yapmıyorsun canım.Aslında akşam altı gibi yeniden yaptım ama su içmeyeli en fazla 1 saat oldu bu sefer silik çıktı . Dün birliktelik oldu
Daha önceki fotoğraflar ilk idrr ile .
Hala koyu kızlar ovulasyon testibugün silikleşmiştir diye düşünmüştüm ama .
Bu sağlıklı bi test çıkmamış bence sıvı tüketimi önemli özellikle yaziyor 3 saat alim olmasın diye.birde ilk ıdrarla yapmıyorsun canım.
Canım ben ovulasyon testiyle öğrendim. Aynı yumurtlama günündeki gibi ikinci çizginin baya koyu çıkması lazımkızlar birsey sorucam size birçok yerde okudum ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenenleri onunla ilgili simdi adete yakın ovulasyon testinde sadece tek çizgimi çıkması gerek yoksa silik filn ikinci çizgi çıkarmı normal bir insanda gbeligi öğrenenler ikinci çizgi hep netmi olur
Ben ilk idrarla yapmadım hiç akşam 5te yaptım testleri hepAslında akşam altı gibi yeniden yaptım ama su içmeyeli en fazla 1 saat oldu bu sefer silik çıktı . Dün birliktelik oldu
Daha önceki fotoğraflar ilk idrr ile .
mesela battan kaç gün önce çıkar kaç gün kala yaptın senCanım ben ovulasyon testiyle öğrendim. Aynı yumurtlama günündeki gibi ikinci çizginin baya koyu çıkması lazım
Ben ilk idrarla yapmadım hiç akşam 5te yaptım testleri hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?