5-6 gün öncemesela battan kaç gün önce çıkar kaç gün kala yaptın sen
Zaten kullanımında da bi sabah bi akşam yapın derBen öğlen yaptım hep. Hiç sıvı almadım testi yapana kadar . Bugün akşam üzeri de yaptım bu sefer dikkat etmeden yukarıdaki fotoğraftaki gibi hafif silik çıktı. Öğlen koyu renkti.
Bende burda çoğu arkadaşıma şahit oldum onlarda ovulasyonla ogrendlr ilk adete az kala denediler sabit çift çizgi çıkmıştı.kızlar birsey sorucam size birçok yerde okudum ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenenleri onunla ilgili simdi adete yakın ovulasyon testinde sadece tek çizgimi çıkması gerek yoksa silik filn ikinci çizgi çıkarmı normal bir insanda gbeligi öğrenenler ikinci çizgi hep netmi olur
Bende burda çoğu arkadaşıma şahit oldum onlarda ovulasyonla ogrendlr ilk adete az kala denediler sabit çift çizgi çıkmıştı.
engteacherdeniz Ben ilk zamanlar siliken günde bi kez sabah yapmıştım ama ilk ıdrarla değildi koyulasmaya başlayınca sabah akşam yaptım tek siviya dikkat etmiştim.
Merhaba canım 9 numaralı bozulmuş 3damla idrar canlar ve gün içinde ikindi 3gibi yap testi net çıkıyor çok su tuketmemeye çalış bu arada ne kadar zaman oldu bebiş isteyeli?Eki Görüntüle 1901109 kızlar sizce ne durumda?
1 buçuk aylık evliyim 2. Adetimden sonra bu teste başladım çok erken ama beklemek istemiyorum bende sabahları yapayım artık diyodumMerhaba canım 9 numaralı bozulmuş 3damla idrar canlar ve gün içinde ikindi 3gibi yap testi net çıkıyor çok su tuketmemeye çalış bu arada ne kadar zaman oldu bebiş isteyeli?
Ben adetim bittiği gün başladım yapmaya hala devam koyu çizgiyi bulmak için meraktan çatlıyorum canım ya :))Adetten 2 3gün sonra yapmaya başlayın hanımlar benimki teeee 21inci günde iki tane köyü cizgi çıkmıştı o iki uç günü değerlendirdi ondan önce 3 4 gün ilişki olmamasına dikkat
Rabbim Nasib etsin inşallah canım hemen olmayabiliyor moralini bozma strese girmemeye çalış testi ilk 5dakika dolduktan sonra resmini çek sakla 20dakikadan sonra sonuç değişiyor1 buçuk aylık evliyim 2. Adetimden sonra bu teste başladım çok erken ama beklemek istemiyorum bende sabahları yapayım artık diyodum
Amin amin canım inşallah çok istiyorum :)Rabbim Nasib etsin inşallah canım hemen olmayabiliyor moralini bozma strese girmemeye çalış testi ilk 5dakika dolduktan sonra resmini çek sakla 20dakikadan sonra sonuç değişiyor
Beklemek çok zor oluyor canım seni anlıyorumama olacak inşaallah adet döngüsü de çok önemli ben 32günde bir oluyorum o yüzden yumurtlama dönemimde geç oluyormuşBen adetim bittiği gün başladım yapmaya hala devam koyu çizgiyi bulmak için meraktan çatlıyorum canım ya :))
Sağol canım :)Kolay gelsin kızlar Allah yardımcınız olsun
Benimde genelde 30 günde 1 oluyor bazen 27 falan tam net bişey diyemiyorum ona görede hareket edemiyorum işteBeklemek çok zor oluyor canım seni anlıyorumama olacak inşaallah adet döngüsü de çok önemli ben 32günde bir oluyorum o yüzden yumurtlama dönemimde geç oluyormuş
Genelde burda şahit olduğum durum çoğu kişi gebelik testi öncesi ovulasyonla test yapıp ogrenende oldu..başta silik adete yakın koyu ovulasyon ...benimde 6/7 gün şiddetli bel Agrisndan şüphe duyup bende ovulasyon yaptım..tabi hemen kaptirmadim kendimi.p.tesi tekrar yapacağım siliklesecek mi yoksa daha koyulasacak mi diye.Ya arkadaşlar ben birşey soracağım size. Ben bu ay bu ovül dönemini vs çok takip edemedim biraz karışık ve yoğun bir ay geçirdim. Geçen hafta ovül testinde pozitifi yakaladım. Sonraki günler silikleşti ve kayboldu doğal olarak. Bata 6 gün var bugün baktım bembeyaz bir akıntı gelmiş afalladım üşüttüm mü dedim ovül testi yaptım dedim yinemi yumurtlama, yine başlamış koyulaşmaya, bir hastalık vs yoktur di mi? (Notko vs herhangi bir hastalığım yokmuş muayenelerimi tamamladım)
Genelde burda şahit olduğum durum çoğu kişi gebelik testi öncesi ovulasyonla test yapıp ogrenende oldu..başta silik adete yakın koyu ovulasyon ...benimde 6/7 gün şiddetli bel Agrisndan şüphe duyup bende ovulasyon yaptım..tabi hemen kaptirmadim kendimi.p.tesi tekrar yapacağım siliklesecek mi yoksa daha koyulasacak mi diye.
Bak burda özellikle önceki siliklesmis testi de koydum ki belli olsun.
Eki Görüntüle 1901216
F Frkzhd ne düşünüyorsun canimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?