OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bende burda çoğu arkadaşıma şahit oldum onlarda ovulasyonla ogrendlr ilk adete az kala denediler sabit çift çizgi çıkmıştı.

engteacherdeniz Ben ilk zamanlar siliken günde bi kez sabah yapmıştım ama ilk ıdrarla değildi koyulasmaya başlayınca sabah akşam yaptım tek siviya dikkat etmiştim.

Hayırlısı artık sizi de sorularla bezdirmeyeyim

Merhaba canım 9 numaralı bozulmuş 3damla idrar canlar ve gün içinde ikindi 3gibi yap testi net çıkıyor çok su tuketmemeye çalış bu arada ne kadar zaman oldu bebiş isteyeli?
1 buçuk aylık evliyim 2. Adetimden sonra bu teste başladım çok erken ama beklemek istemiyorum bende sabahları yapayım artık diyodum

Adetten 2 3gün sonra yapmaya başlayın hanımlar benimki teeee 21inci günde iki tane köyü cizgi çıkmıştı o iki uç günü değerlendirdi ondan önce 3 4 gün ilişki olmamasına dikkat

Adetten 2 3gün sonra yapmaya başlayın hanımlar benimki teeee 21inci günde iki tane köyü cizgi çıkmıştı o iki uç günü değerlendirdi ondan önce 3 4 gün ilişki olmamasına dikkat
Ben adetim bittiği gün başladım yapmaya hala devam koyu çizgiyi bulmak için meraktan çatlıyorum canım ya :))

1 buçuk aylık evliyim 2. Adetimden sonra bu teste başladım çok erken ama beklemek istemiyorum bende sabahları yapayım artık diyodum
Rabbim Nasib etsin inşallah canım hemen olmayabiliyor moralini bozma strese girmemeye çalış testi ilk 5dakika dolduktan sonra resmini çek sakla 20dakikadan sonra sonuç değişiyor

Ben adetim bittiği gün başladım yapmaya hala devam koyu çizgiyi bulmak için meraktan çatlıyorum canım ya :))
Beklemek çok zor oluyor canım seni anlıyorumama olacak inşaallah adet döngüsü de çok önemli ben 32günde bir oluyorum o yüzden yumurtlama dönemimde geç oluyormuş

İyi akşamlar kızlar Dün ve önceki gün ovulasyon testi koyuydu yazmıştım size , bugün silikleştiğini gördüm. Gece 4-5 gibi de karnımın içinde balon patladı gibi birşey oldu ya , çok tuhaftı

Beklemek çok zor oluyor canım seni anlıyorumama olacak inşaallah adet döngüsü de çok önemli ben 32günde bir oluyorum o yüzden yumurtlama dönemimde geç oluyormuş
Benimde genelde 30 günde 1 oluyor bazen 27 falan tam net bişey diyemiyorum ona görede hareket edemiyorum işte belki benimkide geç döllenmedir

Slm Kizlar. Ya ben ordet Merak ediyorum.yumurtlama zamanina denk getirip Eger tabi tuttuysa,bunu hisseden oluyor MU? Yani dollenme esnasinda herhangi bir belirti yasayan oluyor MU?

Ya arkadaşlar ben birşey soracağım size. Ben bu ay bu ovül dönemini vs çok takip edemedim biraz karışık ve yoğun bir ay geçirdim. Geçen hafta ovül testinde pozitifi yakaladım. Sonraki günler silikleşti ve kayboldu doğal olarak. Bata 6 gün var bugün baktım bembeyaz bir akıntı gelmiş afalladım üşüttüm mü dedim ovül testi yaptım dedim yinemi yumurtlama, yine başlamış koyulaşmaya, bir hastalık vs yoktur di mi? (Notko vs herhangi bir hastalığım yokmuş muayenelerimi tamamladım)

Eklentiler

• IMG_6417.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 102
Genelde burda şahit olduğum durum çoğu kişi gebelik testi öncesi ovulasyonla test yapıp ogrenende oldu..başta silik adete yakın koyu ovulasyon ...benimde 6/7 gün şiddetli bel Agrisndan şüphe duyup bende ovulasyon yaptım..tabi hemen kaptirmadim kendimi.p.tesi tekrar yapacağım siliklesecek mi yoksa daha koyulasacak mi diye.
Bak burda özellikle önceki siliklesmis testi de koydum ki belli olsun.

F Frkzhd ne düşünüyorsun canimm.

Canim harika bir cevap olmus cok mutlu oldum. Senin en son testinle benim bugun cikan sonucun resmen ayni... Normalde o sekilde olmamasi gerekir diye biliyorum ben. Bende kaptirmadim acikcasi... cunku cok yogun bir ay gecirdim, ve takipten uzagim. Bat 6 gun var suan yumurtlama olmasi zaten mumkun degil doktorun bana 14-16. Gunlerde yumurtluyorsun demisti takip yaptirdigim zaman... Yani tamamen silik degil sanki testim o dikkatimi cekti. Bilemedim ki... Bazen adete yakin koyulasan da oluyormus adet sebebiyle. Bunu da duydum. Sonucta kafam duman... Benimkini bilemiyorum takipten uzaktim ama senin sonuc gebelik gibi gozukuyor... Bat ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…