25 mart adet bitmesinin 2. Gununden itibaren baslamistimKaçıncı günü adetının
Benımde bugun 22. Günümdu hala cıft cızgısı göremedım cnm senın kaçıncı günün gun olarak soruyorum25 mart adet bitmesinin 2. Gununden itibaren baslamistim
benımde 22. Günüm hala pozıtıfı göremedımYumurtlama olmadı sanırım bu ay ovulasyon testi pozitif olmadı
Ben yapmıyorum artık bıraktım 19.gün yapmıştım en son klomen kullandım ben o zamana kadar kalmaması lazımdıB
benımde 22. Günüm hala pozıtıfı göremedım
Canm benim de 22. Gunum ayniyiz.Benımde bugun 22. Günümdu hala cıft cızgısı göremedım cnm senın kaçıncı günün gun olarak soruyorum
Sendrom pozıtıfı göremedım cnm hala adetın duzenlımıCanm benim de 22. Gunum ayniyiz.
benim de 2 gündür böyle daha çok koyulaşmadı gittiBuda yakın cekımı
İnş koyulaşacak cnm öncelerı cok silikte benımbenim de 2 gündür böyle daha çok koyulaşmadı gittine anlama geliyor şimdi?
testi yapar yapmaz mı böyle çıktı? benim on dk sonra böyle oluyor 2 gündür? önceden dediğin gibi silikti. 10 dk geçtiği için geçerli sayılmaz mı?İnş koyulaşacak cnm öncelerı cok silikte benım
Yok cnm testı yapar yapmaz olmuyor 5 dk ıcınde bırde zaten 10 dk ya kadar degerlendır testını ondan sonrası gecersıztesti yapar yapmaz mı böyle çıktı? benim on dk sonra böyle oluyor 2 gündür? önceden dediğin gibi silikti. 10 dk geçtiği için geçerli sayılmaz mı?
Yok cnm testı yapar yapmaz olmuyor 5 dk ıcınde bırde zaten 10 dk ya kadar degerlendır testını ondan sonrası gecersız[/QUOTE
tamam canım zamanına dikkat edeyim bundan sonra. teşekkürler
Canm benim adetim duzensiz. Yine gunum gecti 11inde olmam gerekiyodu olmadim. Hamile gibi de hissetmiyorum bilmiyorumSendrom pozıtıfı göremedım cnm hala adetın duzenlımı
3 saat iyi bence.. benim bugün koyulasti baya artık. 14.gun bugünKızlar bu ovilasyon teetını yapmak ıcın sızce ıdrar aralıgı ne kadar olmalı saatı
Kızlar resimdeki tarihsiz olan dünkü ovü testim, 17 si de bugünkü. Dün akşam ve önceki akşam ilişki oldu. Sizce yumurta çatlamış mıdır
Kesinlikle çatlamış benceKızlar resimdeki tarihsiz olan dünkü ovü testim, 17 si de bugünkü. Dün akşam ve önceki akşam ilişki oldu. Sizce yumurta çatlamış mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?