Ya benim 26.gün hafiften silik çıktı ya..sonra yine hep tek çizgi. .sınır oldumm( ne zaman çift çizgi olacak 28.gün hala negatif ?
Olduğunu duydun mu hiç?Bazen testte cikmaz ama yumurtlamissindir
Moralini bozma
Bilmiyorum ki canım kelin ilacı olsa başına sürermişBazen testte cikmaz ama yumurtlamissindir
Moralini bozma
Olduğunu duydun mu hiç?
boncukcan canim ne yapiyosun nerelerden bayadir gorusemedik ben gecen ay kimyasal olmustu yine ama cok sukur bu ay hamileyim testimde cok iyi cikti sen nasilsin iyimisin canim
Cok tskr ederim canim aminn insallah saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza kimyasalda hep silik cikardi testler bikmistim iyice bu ay rahat birakmistim ovulasyon testo falan hic bisey yapmamistim ama kimyasaldan hemen sonra hayit suyu ictim hergun civan percemi cayi ictim onlarda ise yaradi galiba hic beklemuyordum testi bile adet gecince yaptim kop koyu test cikti cok sasirdim bugun 5 haftalik oldum cok sukur suan migde bulantisi falan yok ama cok cabuk yoruluyorum ilk cocuk gibi degil tabi yas ilerleyince fark ediyor ben sana yazacaktim canim ama bir turlu bulamamistim seni arayi arayi buldum sonunda :)Ayyy canım inan çok sevindim ama içime doğdu geçen aklıma geldin kimyasal dan sonra sağlıklı hamilelik oluyor diye hamile mi acaba bu ay dedim.Maaşallah sağlıkla ilerlesin kuzu... Bende iyiyim ikili test yaptırdım ultrason iyi çıktı yarında kan sonucunu alıcam kısmetse.Mide bulantılarım geçti normale döndüm 13 haftalık şu an. Sağlıkla kucağımıza alır resimlerinide paylaşırız inşallah. Darısı isteyen arkadaşlara olsun inşallah.
Cok tskr ederim canim aminn insallah saglicakla aliriz yavrularimizi kucagimiza kimyasalda hep silik cikardi testler bikmistim iyice bu ay rahat birakmistim ovulasyon testo falan hic bisey yapmamistim ama kimyasaldan hemen sonra hayit suyu ictim hergun civan percemi cayi ictim onlarda ise yaradi galiba hic beklemuyordum testi bile adet gecince yaptim kop koyu test cikti cok sasirdim bugun 5 haftalik oldum cok sukur suan migde bulantisi falan yok ama cok cabuk yoruluyorum ilk cocuk gibi degil tabi yas ilerleyince fark ediyor ben sana yazacaktim canim ama bir turlu bulamamistim seni arayi arayi buldum sonunda :)
Ayy tamam canim insallah kizin olur canim Allah gonlune gore versin bende erkek bebek istiyorum tabi onemli olan saglikli olmasi.dogru genelde 6 haftadan sonra basliyomus migde bulantisi.canim kimyasaldan hemen sonra hamilr kaldim ya birsey olmaz demi bebisde heran gibi bir sorun?canim takip ettigin bir topik varmi bende geliyim orayaEn güzelini yapmışsın stres çok etkiliyor.Hayıt benimde şifamdı.Benimde öyleydi elim kolum kalkmazdı yeni geçti mide bulantısı 6.haftada falan başladı. 12 haftalık olunca ultrason resmi paylaşırsın. nub teorisi öğrendim cinsiyet tahmini sağlıklı olması öncelik tabiki ama eğlenceli oluyor. Benimki kıza benziyor. Sağlıkla gelsinler.
Ayy tamam canim insallah kizin olur canim Allah gonlune gore versin bende erkek bebek istiyorum tabi onemli olan saglikli olmasi.dogru genelde 6 haftadan sonra basliyomus migde bulantisi.canim kimyasaldan hemen sonra hamilr kaldim ya birsey olmaz demi bebisde heran gibi bir sorun?canim takip ettigin bir topik varmi bende geliyim oraya
Bende bir topik bulamadim canim.haklisin kimyasali onemsemiyolar ama iste dusuk pskolojisinide atim ustumden sanki heran kanama olacakmis gibi bi kac gun daha gecse tamam rahatlicam.bende merek ediyorum nasik anliyosunuz nub teorisini ilginc bulursam bir topik haber ederimYok canım kimyasalı doktorlar hamilelik bile demiyorlar. Bende yaşamıştım hiç etkilemiyor. Bebek tamamen yerleştikten sonra hiç sıkıntı olmaz Allah ın izniyle. Sende 5 haftalık olmuşsun zaten. Birde mide bulantısı olmadı bende 6 haftaya kadar 6 haftanın sonuna doğru bi başladı yeni kendime geldim.Kalıcı olarak bi topik bulamadım pek şu aralar nub teorisi diye bi yer var oradaydım. Cinsiyet tahmini yapıyorlardı. Orayı takip etmekten bi konuyada giremedim :)) sen bi yer bulursan gelirim oraya.Allah gönlüne göre versin kızınında nur topu gibi bir erkek kardeşi olur inşallah
Bende bir topik bulamadim canim.haklisin kimyasali onemsemiyolar ama iste dusuk pskolojisinide atim ustumden sanki heran kanama olacakmis gibi bi kac gun daha gecse tamam rahatlicam.bende merek ediyorum nasik anliyosunuz nub teorisini ilginc bulursam bir topik haber ederim
Can'ım senın yumurtlamadnmı gec oluyorİnşallah canım :) kuzum benim bu bel ağrısı hamilelikten değilse kesin bende büyük bir kist var veya bel fıtığı falan oldum
Kaçıncı günü adetınınBen bu ovulasyon testinden pek bise anlayamadimyumurtam ne zaman catlicak iki gundur cizgiler daha koyu yardimci olur musunuz kizlar
Yumurtlama olmadı sanırım bu ay ovulasyon testi pozitif olmadıCan'ım senın yumurtlamadnmı gec oluyor
Merhaba canim nasilsin nasil gidiyor?Kızlar varmı yeni bebiş haberleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?