Olabilir mi ki canimm yaaa bide arabayla cenazeye yetisemeyiz diye ucakla geldik acaba sıkıntı olurmuAy inşallah bebişlerden dolayıdır kuzum
Olabilir mi ki canimm yaaa bide arabayla cenazeye yetisemeyiz diye ucakla geldik acaba sıkıntı olurmu
Canim görmedim ya ara ara girebiliyorum malum kalabalık oluyo ya sizler sagolun canim insallah mutlu haberi aliriz da esimde cok mutlu olurYok kuzum varsada çok yeni daha tam yerleşme bile olmadı içibe ferah tut inşallah birşey olmaz yukarda başın saolsun yazdım cnm görmedin sanırım çok üzüldüm ama inşallah bu ay eşini mutlu edersn :)
Ne kusuru kuzum biz seni bekliyoruz burda erken olabilir canım bakalım 1 hafta daha bekleyeceğim beraber test yaparız o zaman :)Canim erken yapmissindir kusura bakma ara ara girip yorum yazabiliyorum size
Canim görmedim ya ara ara girebiliyorum malum kalabalık oluyo ya sizler sagolun canim insallah mutlu haberi aliriz da esimde cok mutlu olur
Aynen canim ya esime kalsa 10 gun kaliriz diyo ama mevludunde de bulunup donmek istiyorm yol cok yoruyo bide hic biyer evin kadar rahat ettirmiyo muhtemelen eve gidince testi yaparımNe kusuru kuzum biz seni bekliyoruz burda erken olabilir canım bakalım 1 hafta daha bekleyeceğim beraber test yaparız o zaman :)
Haklısın canım zor evinden başka bir yerde kalmak sen eve gidene kadar da zaman epey geçmiş olur test yapma zamanı yaklaşır inşallah bu acının üstüne mutluluk yaşarsınızAynen canim ya esime kalsa 10 gun kaliriz diyo ama mevludunde de bulunup donmek istiyorm yol cok yoruyo bide hic biyer evin kadar rahat ettirmiyo muhtemelen eve gidince testi yaparım
Evet canim hem zaman gecer hemHaklısın canım zor evinden başka bir yerde kalmak sen eve gidene kadar da zaman epey geçmiş olur test yapma zamanı yaklaşır inşallah bu acının üstüne mutluluk yaşarsınız
Valla en zor şey beklemek canım bir ümit...Evet canim hem zaman gecer hem
Bence sabah olduysa yarın sabah dene canım sabah spermler daha fazla ve hızlı olur şansın artarKizlar merhaba
Sabah iliski oldu
Kac saat sonra tekrar olmali sizce
Yarinmi yoksa 2 gun sonrami
Ben hala bu isi cozemedim galiba
Bence sabah olduysa yarın sabah dene canım sabah spermler daha fazla ve hızlı olur şansın artar
Bence yarın sabah veya yarı. Akşam olsa iyi olur canım bende peşpeşe 4 gün ilişkş ile gebe kaldımYarin sabah olsun diyosun yani
Gun asiri yani sali sabahi olursa gec olur heralde
Bence yarın sabah veya yarı. Akşam olsa iyi olur canım bende peşpeşe 4 gün ilişkş ile gebe kaldım
Rica ederim inşallah gönlündeki olur canım bol şansTamam canim cok tesekkurler
BEnce 10. Günü idealkızlar yarın adetimin 9. günü ovulasyon testine ne zaman başlayım 28 günde bir adet oluyorum
Ya benim 26.gün hafiften silik çıktı ya..sonra yine hep tek çizgi. .sınır oldummYok canım daha baya silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?