OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Olabilir mi ki canimm yaaa bide arabayla cenazeye yetisemeyiz diye ucakla geldik acaba sıkıntı olurmu

Yok kuzum varsada çok yeni daha tam yerleşme bile olmadı içibe ferah tut inşallah birşey olmaz yukarda başın saolsun yazdım cnm görmedin sanırım çok üzüldüm ama inşallah bu ay eşini mutlu edersn :)

Canim görmedim ya ara ara girebiliyorum malum kalabalık oluyo ya sizler sagolun canim insallah mutlu haberi aliriz da esimde cok mutlu olur

Ne kusuru kuzum biz seni bekliyoruz burda erken olabilir canım bakalım 1 hafta daha bekleyeceğim beraber test yaparız o zaman :)
Aynen canim ya esime kalsa 10 gun kaliriz diyo ama mevludunde de bulunup donmek istiyorm yol cok yoruyo bide hic biyer evin kadar rahat ettirmiyo muhtemelen eve gidince testi yaparım

Aynen canim ya esime kalsa 10 gun kaliriz diyo ama mevludunde de bulunup donmek istiyorm yol cok yoruyo bide hic biyer evin kadar rahat ettirmiyo muhtemelen eve gidince testi yaparım
Haklısın canım zor evinden başka bir yerde kalmak sen eve gidene kadar da zaman epey geçmiş olur test yapma zamanı yaklaşır inşallah bu acının üstüne mutluluk yaşarsınız

Kizlar merhaba
Sabah iliski oldu
Kac saat sonra tekrar olmali sizce
Yarinmi yoksa 2 gun sonrami
Ben hala bu isi cozemedim galiba

Eklentiler

• IMG_0554.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar merhaba
Sabah iliski oldu
Kac saat sonra tekrar olmali sizce
Yarinmi yoksa 2 gun sonrami
Ben hala bu isi cozemedim galiba
Bence sabah olduysa yarın sabah dene canım sabah spermler daha fazla ve hızlı olur şansın artar

kızlar yarın adetimin 9. günü ovulasyon testine ne zaman başlayım 28 günde bir adet oluyorum

Bayanlar günaydın :) dün sonunda ovulasyom testinde tek cizgi gordum. Ama uc gundur gogus uclarimda hssasiyet var
One dogru egildigim zaman bile resmen aciyor. Adetime 8 gun var bu kadar ve erken belirti verebilirmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…