canım benim 26 ve 27 ekim ovulasyon testinde koyu çıktı sonra açık çizgi oldu silik dün koyu gibiydi bugün daha koyu çıktıcanım 5 gün önce yumurtlama olduysa eger idrarda çıkmayabilirsen eminmisin peki 5 gün önce yumurtladıgına ,benim sat 8 ekimdi ayın 14 ü itibariylede gün aşırı degerlendirdik ,27 ekimde ovulasyon testim koyu çıkmaya başladı 28 ekimdede gebelik testim çok silik çıktı
ay şimdi bende cok merak ettim sen en iyisi bi kan ver bakalımcanım benim 26 ve 27 ekim ovulasyon testinde koyu çıktı sonra açık çizgi oldu silik dün koyu gibiydi bugün daha koyu çıktı
bugunu degerlendir canım silikleşmeye başlayınca çatladıgı anlamına geliyorBirşey dicem kızlar dün resim atmıştım bugün ovulasyon da t dahada koyu çıktı dünde koyuydu ama daha açıktı bugüne göre t . Şimdi ben dün mü yumurtladi bugün mü sizce?
bugünBirşey dicem kızlar dün resim atmıştım bugün ovulasyon da t dahada koyu çıktı dünde koyuydu ama daha açıktı bugüne göre t . Şimdi ben dün mü yumurtladi bugün mü sizce?
dua edin banadaay şimdi bende cok merak ettim sen en iyisi bi kan ver bakalım
sağol canım benim inşallah :)inş güzel haberlerini bekliyorum :)
verdin mi kan canımsağol canım benim inşallah :)
Vallahi bende meraktayım, mutlu haberler bekliyorumverdin mi kan canım
canım benim 26 ve 27 ekim ovulasyon testinde koyu çıktı sonra açık çizgi oldu silik dün koyu gibiydi bugün daha koyu çıktı
Adet 4 gün gecikmede tekrar övülasyon dönemi oluyor olabilir mi? Yada sağlık sorunu?Eki Görüntüle 1905607
Canim senin bu testin gittikce koyulasmis onceki ovu.ya gore..sen gebelik testi icin carsambayi beklesene .
Bende 7 gun varken ovulasyon testinin koyu cikmasindan suphelenmistim :) hayirli olsun canim7 canım
Evde idrar testi yapsana canim silikte olsa cikar benceAdet 4 gün gecikmede tekrar övülasyon dönemi oluyor olabilir mi? Yada sağlık sorunu?Eki Görüntüle 1905607
Kötü birşey yoktur dimiEvde idrar testi yapsana canim silikte olsa cikar bence
İnş sendende mutlu haberler alalımVallahi bende meraktayım, mutlu haberler bekliyorum
Canım ben testi kullandığım ilk ay hamile kaldım.Çift çizgiyi ennkoyu gördüğm günü değerlendiremedim bisonraki günü değerlendirdim.hatta üzüldüm dedim ki bu ayı da kaçırdık tutmaz heralde.Derkeeenn Allah kısmet etti ve olduAaaa çok sevindim vallahi ayyy maşallah bize yaşadığım süreci anlat olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?