OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

canım benim 26 ve 27 ekim ovulasyon testinde koyu çıktı sonra açık çizgi oldu silik dün koyu gibiydi bugün daha koyu çıktı

Birşey dicem kızlar dün resim atmıştım bugün ovulasyon da t dahada koyu çıktı dünde koyuydu ama daha açıktı bugüne göre t . Şimdi ben dün mü yumurtladi bugün mü sizce?

canım benim 26 ve 27 ekim ovulasyon testinde koyu çıktı sonra açık çizgi oldu silik dün koyu gibiydi bugün daha koyu çıktı

Ya istersen acele etme
Ben 6 ay hep kan testi yaptirdim bosuna
En guzeli adeti beklemek
Ya da adete yakin gebelik ve ovulasyon testi

Benim teoride okudugum birliktelikten 7 gun sonra rahme yerlesip 10. Gunden sonra hormon salgilaniyo
27 ekim se daha erken bence

Adet 4 gün gecikmede tekrar övülasyon dönemi oluyor olabilir mi? Yada sağlık sorunu?

Aaaa çok sevindim vallahi ayyy maşallah bize yaşadığım süreci anlat olur mu?
Canım ben testi kullandığım ilk ay hamile kaldım.Çift çizgiyi ennkoyu gördüğm günü değerlendiremedim bisonraki günü değerlendirdim.hatta üzüldüm dedim ki bu ayı da kaçırdık tutmaz heralde.Derkeeenn Allah kısmet etti ve olduDarısı sizlerin başına inşallah

Ovulasyondan anlayanlar bakabilir mi sizce yumurtlama dönemim ne zaman yeni mi başladı başlamak uzere mi. tahminen ayin 31ve 5i arasında bi gün olmalı diye dusunuyorum.resme bakarmisiniz

Eklentiler

• IMAG1668_1.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…