Yok canim neden olsunki hamile olma ihtimalin var bence:)Kötü birşey yoktur dimi
Yumurtlama gunune az kalmis bence canim cunku koyulasmaya basliyo testinOvulasyondan anlayanlar bakabilir mi sizce yumurtlama dönemim ne zaman yeni mi başladı başlamak uzere mi. tahminen ayin 31ve 5i arasında bi gün olmalı diye dusunuyorum.resme bakarmisiniz
Tek cevap yazan sensin canım sağol :)Yumurtlama gunune az kalmis bence canim cunku koyulasmaya basliyo testin
Ovulasyondan anlayanlar bakabilir mi sizce yumurtlama dönemim ne zaman yeni mi başladı başlamak uzere mi. tahminen ayin 31ve 5i arasında bi gün olmalı diye dusunuyorum.resme bakarmisiniz
Inşallah canım.ya bi sorum daha olcak sizce hergün ilişkiye girmek mi daha iyi yoksa bi gün ara vermek mi (hergün çok yorucu geliyor banA)Canım pcden kontrol ettim de, yumurtlaman çok yakın gibi. Her an yumurtlama olabilir, dikkatli takip et hayırlısı inşallah :)
Inşallah canım.ya bi sorum daha olcak sizce hergün ilişkiye girmek mi daha iyi yoksa bi gün ara vermek mi (hergün çok yorucu geliyor banA)
Anlamadım canım hergün olması sperm kalitesini etkiliyor mu yani bi gün ara vermek daha mi ıyiCanım hergün beraberlik sperm canlılığını olumsuz etkileyebiliyor. Gün aşırı olması hem sperm sağlığı hemde gebelik elde etme açısından önemli. O yüzden gün aşırı deniliyor :)
Anlamadım canım hergün olması sperm kalitesini etkiliyor mu yani bi gün ara vermek daha mi ıyi
Aynen öyleymiş canım internetten araştırdım hergün ilişkiye girenlerin spermleri daha kaliteli oluyormuş.uzun sure ilişkiye girmeyenlerinde sperm kalitesi azlıyormuş.Evet canımgün aşırı sağlıklı. Doktorların ortak kanaati bu yönde
Bende merak ettim Sabah bakcam Hemen yaz emi Ne olursa olsunsağol canım benim inşallah :)
Her gunde insanın yapasi gelmiyor ki adam zaten işten yorgun geliyor.sözde bu yumurtlama dönemini degerlendircektim hergün ilişki olmasına dikkat etcektim 5gun ama nerdee adam yorgun uyudu bile. en azından bi gün arayla denk getirmeye caliscam.3gun çok uzun bence yumurtlama gerceklestimi zaten kaç saat yaşıyor ki.bence sen ona bakma en azından bi gün arayla yapmaya caalis.biri yazmış buraya bi gün ara vererek dememişler yumurtlama zamanı olmamış.yumurtlamaya doğru hergün yapmışlar hamile kalmış. Allahın izniyle olur ınşallah bu ayEşime doktor 3günde Bir demiş öff valla heryerde ayrı Bişey yazıyo söylüyo napacagimi bilemedim bende
eczanedenKızlar bende owulasyon testi almak istiyorum ama pek bilgim yok ne zaman basliyosunuz kullanmaya yani içinde kaç tane oluyo yada hergün için ayrı ayrımı almak gerekiyo biraz bilgi werirmisiniz bana lutfennnn
bugün gitmiyim mi yani sence bilemedimYa istersen acele etme
Ben 6 ay hep kan testi yaptirdim bosuna
En guzeli adeti beklemek
Ya da adete yakin gebelik ve ovulasyon testi
Benim teoride okudugum birliktelikten 7 gun sonra rahme yerlesip 10. Gunden sonra hormon salgilaniyo
27 ekim se daha erken bence
Hadi bekliyoruz :)kızlar dün eşim yorgundu gidemedim netim çekmedi siteye giremedim kusura bakmayın bugün gidicem inşallah, bugün LH testini yine yapıcam dua edin banasabahı zor ettim heyecandan :)
Internettende bakabilirsin canim daha uygun fiyatli. Birsuru marka var arastir. Ben laboquick kullandim memnundumKızlar bende owulasyon testi almak istiyorum ama pek bilgim yok ne zaman basliyosunuz kullanmaya yani içinde kaç tane oluyo yada hergün için ayrı ayrımı almak gerekiyo biraz bilgi werirmisiniz bana lutfennnn
çıkar inşallah erkenden gitmiyorumdur umarım :)Hadi bekliyoruz :)
kız gitmedinmi sen bende gitmişsindr diye senden haber bekliyorum dünden berieczaneden
bugün gitmiyim mi yani sence bilemedim
ay sorma dün eşim çook yorgundu gidemedim ama hep aklımda kaldı çok heyecanlıyım yaakız gitmedinmi sen bende gitmişsindr diye senden haber bekliyorum dünden beriistersen cumaya kadar bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?