Çok sağol canımm:) kanda 88 değer çıktı.ben artık iyice gecikince idrar testini geçip direk kan testi yaptırdım.sen de bir an önce yaptır canım belirti filan var mı bulantı gbi
kan testinde ne zaman öğrendin canım bugün gideyim diyorum çıkarmı acaba ?ovulasyon testim gün gectikçe koyulaştı meger hamileymişim :)))
kan vermedim henüz ben canım bugun vericem ,düşük çıkarda moralim bozulur die :) koyulaşana kadar gebelik testi yaptım bugun kopkoyuydu :) kanda büyük ihtimal varsa çıkar zaten seninde.kan testinde ne zaman öğrendin canım bugün gideyim diyorum çıkarmı acaba ?
senin testini görebilir miyim merak ettim benimkiyle nasıl :)kan vermedim henüz ben canım bugun vericem ,düşük çıkarda moralim bozulur die :) koyulaşana kadar gebelik testi yaptım bugun kopkoyuydu :) kanda büyük ihtimal varsa çıkar zaten seninde.
Bugun yaptıklarım bunlar üstteki lh alttaki hcg :)senin testini görebilir miyim
senin testini görebilir miyim merak ettim benimkiyle nasıl :)
benim bata 7 gün var gebelik varsa çıkar diyosun yani attığım teste göre varmı sence ?Eki Görüntüle 1905546 Eki Görüntüle 1905548
Bugun yaptıklarım bunlar üstteki lh alttaki hcg :)
Benim 7 gün kala hayalet çizgi çıkmıştı idrarda
attığım LH testibenim bata 7 gün var gebelik varsa çıkar diyosun yani attığım teste göre varmı sence ?
canım kesin vardır diyemem yoksa eger seni ümitlendirmiş olurum üzülürüm sonrabenim bata 7 gün var gebelik varsa çıkar diyosun yani attığım teste göre varmı sence ?
Aaaa çok sevindim vallahi ayyy maşallah bize yaşadığım süreci anlat olur mu?Kızlar hamilemiymişim ben
Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
benim yumurtlama günü 5 gün önceydicanım kesin vardır diyemem yoksa eger seni ümitlendirmiş olurum üzülürüm sonrainş vardır aminnn istersen gebelik testi yap ,çıkmazsada üzülme döllenmeyle alakalı bir durum bu sonucta,ben muhtemelen adet biter bitmez yumurtladım bu ay
yani bu sonuca göre var gibi gözküyor ama bilemeyiz yinede inş vardırattığım LH testi
sat ne zamandı canımbenim yumurtlama günü 5 gün önceydi
en son 11 ekimde adet oldum şimdikinede 7 gün varsat ne zamandı canım
benim yumurtlama günü 5 gün önceydi
deliricem valla işten çıkar çıkmaz acile koşucam :)Yumurtadan 5 gun sonra cikmasi erken gibi
Ama sanki gebelik var gibi de duruyor
İstersen bi kan testi yaptir netlessin :)
dün kasık bel ve sırt ağrısından öldüm resmenYumurtadan 5 gun sonra cikmasi erken gibi
Ama sanki gebelik var gibi de duruyor
İstersen bi kan testi yaptir netlessin :)
Vallahi bende merak ettim şimdi hemen git ama birşey dicem ya yoksa çokta heyecanlanma dur sakın ol inşallah vardırdün kasık bel ve sırt ağrısından öldüm resmen
inşallah canım hemen yazıcam size :) 5te çıkıcam iştenVallahi bende merak ettim şimdi hemen git ama birşey dicem ya yoksa çokta heyecanlanma dur sakın ol inşallah vardır
canım 5 gün önce yumurtlama olduysa eger idrarda çıkmayabiliren son 11 ekimde adet oldum şimdikinede 7 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?