OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Çok sağol canımm:) kanda 88 değer çıktı.ben artık iyice gecikince idrar testini geçip direk kan testi yaptırdım.sen de bir an önce yaptır canım belirti filan var mı bulantı gbi

Canim sabahlari kalktigimda bi acilik oluyor agzimda cok nadir yasadim bulanti,cook net farkettigim idrarimdaki keskin koku .adet oldum saniyorum hatta pedle dolandim takmiyorum artik,lavoboya gidiyorum geldi diye kremsi bi akintiyla karsilasiyorum yaa ne olursa olsun umitlenmek istwmiyorum sonra cook uzuluyorum.testi de yapmaya korkuyorum acikcasi.

kan testinde ne zaman öğrendin canım bugün gideyim diyorum çıkarmı acaba ?
kan vermedim henüz ben canım bugun vericem ,düşük çıkarda moralim bozulur die :) koyulaşana kadar gebelik testi yaptım bugun kopkoyuydu :) kanda büyük ihtimal varsa çıkar zaten seninde.

senin testini görebilir miyim
kan vermedim henüz ben canım bugun vericem ,düşük çıkarda moralim bozulur die :) koyulaşana kadar gebelik testi yaptım bugun kopkoyuydu :) kanda büyük ihtimal varsa çıkar zaten seninde.
senin testini görebilir miyim merak ettim benimkiyle nasıl :)

idrarda çıkması için henüz erken sanki yapsam da çıkmaz gibi geliyor bana

benim bata 7 gün var gebelik varsa çıkar diyosun yani attığım teste göre varmı sence ?
canım kesin vardır diyemem yoksa eger seni ümitlendirmiş olurum üzülürüm sonra inş vardır aminnn istersen gebelik testi yap ,çıkmazsada üzülme döllenmeyle alakalı bir durum bu sonucta,ben muhtemelen adet biter bitmez yumurtladım bu ay

benim yumurtlama günü 5 gün önceydi

en son 11 ekimde adet oldum şimdikinede 7 gün var
canım 5 gün önce yumurtlama olduysa eger idrarda çıkmayabilir sen eminmisin peki 5 gün önce yumurtladıgına ,benim sat 8 ekimdi ayın 14 ü itibariylede gün aşırı degerlendirdik ,27 ekimde ovulasyon testim koyu çıkmaya başladı 28 ekimdede gebelik testim çok silik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…