OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

olabilir canım bata yakın yogunlaşabilir kasık agrıların benim öle oldu,kendinde cok belirti arama bence:) akışına bırak
dün ve ondan önceki gün inanılmaz ağrım var kasık bel sırt bugün okadar değil garip hissettim

İnsanin aklind boyle suphe oluncada dur diyemiyo kendine biliyorum
E bi baktir istersen ama negatif cikarsa cok moralini bozma belki daha dollenme olmamistir
En guzeli adeti beklemek
ozaman bekliyorum kızlar bi kaç gün daha :) 6 gün kaldı zaten

dün ve ondan önceki gün inanılmaz ağrım var kasık bel sırt bugün okadar değil garip hissettim
hergün agrıyacak die bir şey yok canım benimde bugunlerde pek bir yerim agrımıyor sadece söylemesi ayıp inanılmaz gazım oluyor akşamları

evet bugünde yapıp atıcam size bakalım sonuç ne çıkacak ben saat 3te yapıyorum net çıkıyor diye erken mi yapmam gerekiyor ?
canım yarın itibariyle sabah ve akşamları yap bakalım bide,sen bugun yine bildigin gibi yap ,cunku benm ovulasyon testinde yazan sabah 10 gibi akşamları da 8 gibi yapın yazıyordu

canım yarın itibariyle sabah ve akşamları yap bakalım bide,sen bugun yine bildigin gibi yap ,cunku benm ovulasyon testinde yazan sabah 10 gibi akşamları da 8 gibi yapın yazıyordu
laboquik benimki 10, 3, 5, 10 falan yazıyordu bende çoğu kişi 3te yapıp iyi sonuç oldugunu söylemiş sitede

laboquik benimki 10, 3, 5, 10 falan yazıyordu bende çoğu kişi 3te yapıp iyi sonuç oldugunu söylemiş sitede
benimkide aynı marka ben mi yanlış hatırlıyorum acaba :) neyse sen bildigin gibi yap ben kafanı karıştırmayayım canım,kan verdim bende sabah 17:00-18:00 gibi çıkacak sonuç

Senin bata ne kadar kaldı canım
kullandıgım programa göre 2 gün var canım ama benim döngüm hiç o programa uymadı :) adet döngüm düzensiz 21 ila 27 gün arası oluyorum,gecen ay mesela 17.günümde adet oldum ,programda suan 27 günü baz alıyor :)

benimde 6 günüm kaldı ben yinede merakım gitsin diye akşam hastaneye gidicem karar verdim :)

benim durum biraz sıkıntılı kuzu eşim varikoselden ameliyat oldu daha iki ay oldu bi iki ay daha beklmemez lazım sanırım ama ALLAH büyük noluur nolmaz . ben ovulasyonla yumurtlama dönemimi tam öğrendim o faydası oldu tee 20. günde yumurtluyorum. bir gün arayla bile zor bana ama çocuk için değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…