OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

ben 7 de yakaldım koyudan biraz siliği :) inş sende en kısa sürede ovulasyon testiyle ögrenirsin hamiş oldugunu
benimde dünkü yaptıgım dediğin gibi koyuya yakın bi silikti öyle olunca hamile mi olunuyor :) bugün tekrar 3te yapıcam

Herkese merhaba,

uzun süre bu başlıkları ve içindekileri takip ettim. hamile kalırsam sizlere de yardımcı olmak için yazacağım demiştim kendime. 29 ekimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. bebişin kesesini gördük. şimdi kalp atışlarını bekliyoruz.

Eylül ayında ovülasyon testi aldım ve kullandım. Tam net bir koyuluğu yakalayamadım. Ama iki gün çok koyuydu. daha sonra beklediğim tarihte adet olmayınca test yaptım. gebelik yoktu. doktora biraz daha bekleyip gittim. hcgye bakıldı kanda yine yoktu ama doktorum rahim kalınlaşmış hamilelik olabilir demişti. hcg'de çıkmayınca tarlusal verdi içtim. tarlusal bittikten sonra 12 gün geçti adet olmadım. ama bu sırada ablam 7 aylık erken doğum yaptığı için hiç üstünde duramadım. 15 gün o koşturma içerisinde anlamadım. sonra ablamla doktora gittiğimde doktora durumu anlattım. bir baktı ve keseyi gördük :) Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Burada hep yazmışlar ben düşünmeyi bırakınca oldu diye. Gerçekten de doğruymuş. Aam bence önemli olan gün aşırı ilişki, folic asit kullanımı ve üstünde durmamak. tabii doktorunuzla görüşüp gerekli tedaviyi görmeniz gerekiyorsa onu gördükten sonra. Ama ben ovülasyon testlerinin de yol gösterici olduğunu düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanızı nasip etsin.

Hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla geçsin süreciniz

benimde dünkü yaptıgım dediğin gibi koyuya yakın bi silikti öyle olunca hamile mi olunuyor :) bugün tekrar 3te yapıcam
canım umarım hamilesindir :) ben gebelik testiyle birlikte dogruladım :) yapmaya devam et bakalım sende

bir arkadaşıma lazım lütfen nerden aldınız clearblue yi lütfen bulamadık

Aaaaaa hayirliii olsunn canimmm yaaa cookkk sevindimmm....kanda kac cikti?
Ben hala adet olmadim biliyor musun?bunca adet hayatimda ilkkez boyle uzun sureli gecikme yasiyorum
Çok sağol canımm:) kanda 88 değer çıktı.ben artık iyice gecikince idrar testini geçip direk kan testi yaptırdım.sen de bir an önce yaptır canım belirti filan var mı bulantı gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…