ben 7 de yakaldım koyudan biraz siliği :) inş sende en kısa sürede ovulasyon testiyle ögrenirsin hamiş oldugunu7 canım
saol canım darısı size olsun inşhayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah.
kaçıncı günden itibaren koyulaştığını görmüştün ?
hayırlı olsun Allah saglıklı bir şekilde kucagınıza da almak nasip etsinKızlar hamilemiymişim ben
Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
benimde dünkü yaptıgım dediğin gibi koyuya yakın bi silikti öyle olunca hamile mi olunuyor :) bugün tekrar 3te yapıcamben 7 de yakaldım koyudan biraz siliği :) inş sende en kısa sürede ovulasyon testiyle ögrenirsin hamiş oldugunu
Hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla geçsin sürecinizHerkese merhaba,
uzun süre bu başlıkları ve içindekileri takip ettim. hamile kalırsam sizlere de yardımcı olmak için yazacağım demiştim kendime. 29 ekimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. bebişin kesesini gördük. şimdi kalp atışlarını bekliyoruz.
Eylül ayında ovülasyon testi aldım ve kullandım. Tam net bir koyuluğu yakalayamadım. Ama iki gün çok koyuydu. daha sonra beklediğim tarihte adet olmayınca test yaptım. gebelik yoktu. doktora biraz daha bekleyip gittim. hcgye bakıldı kanda yine yoktu ama doktorum rahim kalınlaşmış hamilelik olabilir demişti. hcg'de çıkmayınca tarlusal verdi içtim. tarlusal bittikten sonra 12 gün geçti adet olmadım. ama bu sırada ablam 7 aylık erken doğum yaptığı için hiç üstünde duramadım. 15 gün o koşturma içerisinde anlamadım. sonra ablamla doktora gittiğimde doktora durumu anlattım. bir baktı ve keseyi gördük :) Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Burada hep yazmışlar ben düşünmeyi bırakınca oldu diye. Gerçekten de doğruymuş. Aam bence önemli olan gün aşırı ilişki, folic asit kullanımı ve üstünde durmamak. tabii doktorunuzla görüşüp gerekli tedaviyi görmeniz gerekiyorsa onu gördükten sonra. Ama ben ovülasyon testlerinin de yol gösterici olduğunu düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanızı nasip etsin.
canım umarım hamilesindir :) ben gebelik testiyle birlikte dogruladım :) yapmaya devam et bakalım sendebenimde dünkü yaptıgım dediğin gibi koyuya yakın bi silikti öyle olunca hamile mi olunuyor :) bugün tekrar 3te yapıcam
inan çok telaşlandım saat 3 olsa hemen :)canım umarım hamilesindir :) ben gebelik testiyle birlikte dogruladım :) yapmaya devam et bakalım sende
du bakalım sakin ol telaşlanma canım:) hayırlısı olsun sıvı alımını bıraktınmıinan çok telaşlandım saat 3 olsa hemen :)
Aaaaaa hayirliii olsunn canimmm yaaa cookkk sevindimmm....kanda kac cikti?Kızlar hamilemiymişim ben
Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
evet 2 buçuk saat oldu sıvı yok :)du bakalım sakin ol telaşlanma canım:) hayırlısı olsun sıvı alımını bıraktınmı
Dijitalleri kullanın clearblue nun kiler çok güzel çatlakta gülen yüz çıkıyo değilse daire çıkıyo net sonuç gülen yüzü görünce de degerlendiriliyor
tmm banada haber ver ama ovulasyon testini sabahları ve akşam 8 gibi yapmanı tavsiye ederimevet 2 buçuk saat oldu sıvı yok :)
bende hep 3te yapıyorum daha kesin sonuç diyetmm banada haber ver ama ovulasyon testini sabahları ve akşam 8 gibi yapmanı tavsiye ederim
anladım canım ben hep sabahları ve akşamları yaptım cunku prospektüsünde öle yazıyordubende hep 3te yapıyorum daha kesin sonuç diye
Çok sağol canımm:) kanda 88 değer çıktı.ben artık iyice gecikince idrar testini geçip direk kan testi yaptırdım.sen de bir an önce yaptır canım belirti filan var mı bulantı gbiAaaaaa hayirliii olsunn canimmm yaaa cookkk sevindimmm....kanda kac cikti?
Ben hala adet olmadim biliyor musun?bunca adet hayatimda ilkkez boyle uzun sureli gecikme yasiyorum
canım benimde böyleydi hatta biraz daha acıktı :) sen gebelik testi yapmışmıydınEki Görüntüle 1905521 durum bu şuanda :)
hayır yapmadım henüz :)canım benimde böyleydi hatta biraz daha acıktı :) sen gebelik testi yapmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?