canım gittigidiyordan 50 lik laboguik aldım ben bilmiyorsan adetten sonra başla yapmaya günde bir sabah 10 en uygun vakit sanırım sıvı almadan. ben ikindin 3 te yapıyodum o da iyi sonuç veriyo ama çok az sıvı tüketmen lazım çizgi koyulaştıkça en son iki çizgide kıpkırmızı olduğu vakit yumurtlamışsın demektir.bu süreçte zaten burayı okursan da bilgi edinebilirsin. şunları da unutmaki ne kadar zaman dır çocuk düşünüyorsun ne zmandır olmuyo sen ve eşin de bi sorun var mı bunlar da çok önemli.Kızlar bende owulasyon testi almak istiyorum ama pek bilgim yok ne zaman basliyosunuz kullanmaya yani içinde kaç tane oluyo yada hergün için ayrı ayrımı almak gerekiyo biraz bilgi werirmisiniz bana lutfennnn
benim sabah uyandığımda bile naptıki dedim içimden bu kadar heyecanlandım yani inşallah hadi çok bekletme bizi bu arada veriyoz gazı ama sen yine en iyisini bilirsinay sorma dün eşim çook yorgundu gidemedim ama hep aklımda kaldı çok heyecanlıyım yaa
canım ben yinede çok heveslendim bu akşam gidiyorum :) tahlil çıktığı zaman buraya hemen yazıcam zaten :)benim sabah uyandığımda bile naptıki dedim içimden bu kadar heyecanlandım yani inşallah hadi çok bekletme bizi bu arada veriyoz gazı ama sen yine en iyisini bilirsin
canım ucuz testlerden alıp bide onla yapsana bazen bu erken gebelik testleri dogru sonuç vermiyormuş.senin bata az kaldı hatırladıgım kadarıyla :)Arkadaslar ustteki predictor early alttaki ovulasyon ve benim.modum aynen bu
Bugun itibariyle 4 gun var canim, ay valla test yapmaktan yoruldum yahu :)
17:00-18:00 gibi,heyecan dorukta sabırsızlanıyorum çokSizin testler kacta cikiyor canim
Anammm suppper, cok heyecanli hakikaten, sabirsizlikla bekliyorummm17:00-18:00 gibi,heyecan dorukta sabırsızlanıyorum çok
Ayyyy hayırlı olsun gözünüz aydın Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşkızlar sonucum belli oldu 356,83 :)
çok teşekkür ederim çookk amin :) Allah isteyen herkese nasip etsin ,sizce nasıl degerim düşük mü?Ayyyy hayırlı olsun gözünüz aydın Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inş
Bence düşük değil gayet iyi ama 4haftalık sanırsamçok teşekkür ederim çookk amin :) Allah isteyen herkese nasip etsin ,sizce nasıl degerim düşük mü?
Wuhuuuuu harikakızlar sonucum belli oldu 356,83 :)
sat 8 ekim bata 2 gün varBence düşük değil gayet iyi ama 4haftalık sanırsam
saol canım ya darısı sana inş bata 2 gün varWuhuuuuu harikahayirli olsunnn canimmm, bata kac gün vardi?
Vallahu cok sevindim, mutluluk dolu gecsin hamislik surecin insallahsaol canım ya darısı sana inş bata 2 gün var
Allahım en kısa sürede sizlerede sanada nasip etsin inş,çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinVallahu cok sevindim, mutluluk dolu gecsin hamislik surecin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?