OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar bende owulasyon testi almak istiyorum ama pek bilgim yok ne zaman basliyosunuz kullanmaya yani içinde kaç tane oluyo yada hergün için ayrı ayrımı almak gerekiyo biraz bilgi werirmisiniz bana lutfennnn
canım gittigidiyordan 50 lik laboguik aldım ben bilmiyorsan adetten sonra başla yapmaya günde bir sabah 10 en uygun vakit sanırım sıvı almadan. ben ikindin 3 te yapıyodum o da iyi sonuç veriyo ama çok az sıvı tüketmen lazım çizgi koyulaştıkça en son iki çizgide kıpkırmızı olduğu vakit yumurtlamışsın demektir.bu süreçte zaten burayı okursan da bilgi edinebilirsin. şunları da unutmaki ne kadar zaman dır çocuk düşünüyorsun ne zmandır olmuyo sen ve eşin de bi sorun var mı bunlar da çok önemli.

ay sorma dün eşim çook yorgundu gidemedim ama hep aklımda kaldı çok heyecanlıyım yaa
benim sabah uyandığımda bile naptıki dedim içimden bu kadar heyecanlandım yani inşallah hadi çok bekletme bizi bu arada veriyoz gazı ama sen yine en iyisini bilirsin

benim sabah uyandığımda bile naptıki dedim içimden bu kadar heyecanlandım yani inşallah hadi çok bekletme bizi bu arada veriyoz gazı ama sen yine en iyisini bilirsin
canım ben yinede çok heveslendim bu akşam gidiyorum :) tahlil çıktığı zaman buraya hemen yazıcam zaten :)

Arkadaslar ustteki predictor early alttaki ovulasyon ve benim.modum aynen bu

Eklentiler

• 20161101_145830.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…