OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Belirtilerin nelerdi kuzum, sen hamilelik testinde de yakalamistin degil mi
evet canım cuma günü yapmıştım ilk testimi çok silik çıkmıştı :) ben hiç beklemiyordum aslında oyuzden cok belirtide aramadım kendimde,ara ara kasıklarım agrıyordu ,bide akşamları inanılmaz gaz oluyordu inofolic kullanıyorum ondandır die düşünmüştüm,gögüslerim cok acıyordu adete yakın hep olurdu ama bu daha farklıydı :)

Vallahi dayanamayacağım bende kan vericem bu gidişle
Diğer arkadaşın sonucu nasıl çıktı acaba, inşallah ondan da güzel haber alıcaz

Ya ben hic mi çift çizgi görmicem arkadaş
Ovuslasyon testinde bile göremiyorum :) valla bunu sırf çift çizgi görmek icin aldıydım :) nasılsa silik de olsa gösteriyodur diye düşündüm

Allah allah enteresan ben de bu ay hic cift cizgi gormedim..
Sonbaharda yumurtlamiyo muyuz nedir anlamadim :)

Baska cift cizgi gormeyen var mi?

Bu ay hicbirsey yiyip icmiycem.. Biraktim butun otlari cöpleri

Kızlar folikasit cogunuz kullanıyorsunuz sanırım,size tavsiyem inofolic şase kullanın, hem folikasit ihtiyacınızı karşılıyor hem pko hastalarında , hemde adet düzensizliklerinde kullanılıyor, ben bir kutu kullandım bu ay onu kullandıktan sonra hamile kaldım, bende işe yaradı yani eger sizlerede vesile olursam cok sevinirim vallla :)

Peki pko ve düZensiz lik olmasa bile kullaniliyor mu canim? Reçetesiz alinabiliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…