OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Peki pko ve düZensiz lik olmasa bile kullaniliyor mu canim? Reçetesiz alinabiliyormu?
Evet canım kullanabilirsin recetesiz de alabilirsin prospektüsünde zaten gıda takviyesi yazıyor yani bir yan etkisi yok herhangi bir rahatsızlıgı olmayanlarda ise daha kaliteli yumurta oluşumunu saglıyormuş :) araştır istersen forumdan da için rahat etsin doktoruna da sorabilirsin tabi :) bunu kullanıpta olumlu sonuc alan cok hamişler var :)

Anladim canim Teşekkür ederimmm

Him geçmiş olsun canım zamanı geldiğinde hayırlısı ile olur inşallah. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısı ile

Teşekkür ederim bilgilerin için canım benim 5 yaşında bi kızım war 1.5 sene once tekrar bi cocuk yapmaya karar werdik ilki hemen oldu buda ole olcak sandım ama malesef çok zor hamile kalmaya başladım ve 3 ude düşükle sonuçlandı bütün araştırmalar yapıldı hiç bi sorunumuz yok karmaşık bi durumun içinde buldum kendimi yani 6 ay fln sürüyo hamile kalmam ve sonu hüsran hangisini dusuncegimi şaşıriyorum

Ben de dün akşam yaptım 10. gündü ve negatif ama bence normal zaten benim döngüm 31 gün sürüyor 13. gün test yapmaya başlayın diyordu ben biraz erken başladım. senin için de erken olabilir

Ben yumurtlucagımı beklemiyodum zaten. Daha 5-6 gün var.

Benim Canım silik de olsa çift çizgi görmek istedi o yüzden yaptım :) her halükarda çift çizgi olur sandım :) olmuyomuş ama :)

Ben yumurtlucagımı beklemiyodum zaten. Daha 5-6 gün var.

Benim Canım silik de olsa çift çizgi görmek istedi o yüzden yaptım :) her halükarda çift çizgi olur sandım :) olmuyomuş ama :)
Aynen yumurtlama olmadan göremezsin zaten bizim seninle aynı günlerde demek pozitifleri paylaşalım moralleri yüksek tutalım

kızlarr merhaba ya benim reglim 9 ekim başladı 14 ekim bitti. şu yumurta takip testleri var. 23 ve 24e 24 ünde kontrol ettim silik çıkmıştı ben yine de ilişkiye girdim. şimdi 1 hafta var adet olmama ancak göğüs uçlarım çok acıyo ve kabardı sırtım ve belimde de ağrı var ara ara kasıklarıma ağrı giriyo dün gece sağ ayağıma kadar vurdu. sizce ne yapayım. kafaya takmak istemiyorum üzülmek istemiyorum yardımcı olur musunuz bana da

Merhabalar,

Yumurtlama testlerinde çift çizgiyi yakalamak gerekiyor aynı koyulukta...Umarım dilediğiniz şekilde sonuç olur ama olmazsa da kasım ayı ugurlu gelsin diyelim

Benim bu ayda hayal oldu kızlar şimdi gördüm regl olmuşum

Merhabalar,

Yumurtlama testlerinde çift çizgiyi yakalamak gerekiyor aynı koyulukta...Umarım dilediğiniz şekilde sonuç olur ama olmazsa da kasım ayı ugurlu gelsin diyelim
yumurtlama neden olmaz ki
moralleri yüksek tutalım diyorum da bi yandan da çok korkuyorum valla göremeyeceğim pozitifi diye

Canim 10. Günün o. 20.00 yazan saati. Bugun 12.günüm henüz yapmadim.

benim kafa gitmiş ya :) 20. Gün diye gördüm :)

benimde bugün 12. günüm. Adete 18 gün var geçen aya göre ama.
Gecen ay 30. Gün oldum normalde 26-27 günde bi olurdum. Senin kaçgünde bir ?

Aynen yumurtlama olmadan göremezsin zaten bizim seninle aynı günlerde demek pozitifleri paylaşalım moralleri yüksek tutalım

Gecen aya göre 30. Günde adet olcam yani daha 18 gün var.
Hesaplamama göre de yumurtlama pazar-pazartesiye denk geliyo bakalım nolcak ? Sen kac günde bi oluyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…