Evet canım kullanabilirsin recetesiz de alabilirsin prospektüsünde zaten gıda takviyesi yazıyor yani bir yan etkisi yok herhangi bir rahatsızlıgı olmayanlarda ise daha kaliteli yumurta oluşumunu saglıyormuş :) araştır istersen forumdan da için rahat etsin doktoruna da sorabilirsin tabi :) bunu kullanıpta olumlu sonuc alan cok hamişler var :)Peki pko ve düZensiz lik olmasa bile kullaniliyor mu canim? Reçetesiz alinabiliyormu?
Aaa üzülme canım birdahaki Ay İnşallahBende gebelik yok henüz kızlar0.100 çıktı
Anladim canim Teşekkür ederimmmEvet canım kullanabilirsin recetesiz de alabilirsin prospektüsünde zaten gıda takviyesi yazıyor yani bir yan etkisi yok herhangi bir rahatsızlıgı olmayanlarda ise daha kaliteli yumurta oluşumunu saglıyormuş :) araştır istersen forumdan da için rahat etsin doktoruna da sorabilirsin tabi :) bunu kullanıpta olumlu sonuc alan cok hamişler var :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah subhanallah İnşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsin darısı tün isteyenlere Aminkızlar sonucum belli oldu 356,83 :)
Amin canım darısı hepinizin başına tüm isteyenlerin başınaHayırlı olsun canım çok sevindim maşallah subhanallah İnşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsin darısı tün isteyenlere Amin
Him geçmiş olsun canım zamanı geldiğinde hayırlısı ile olur inşallah. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısı ilebenim durum biraz sıkıntılı kuzu eşim varikoselden ameliyat oldu daha iki ay oldu bi iki ay daha beklmemez lazım sanırım ama ALLAH büyük noluur nolmaz. ben ovulasyonla yumurtlama dönemimi tam öğrendim o faydası oldu tee 20. günde yumurtluyorum. bir gün arayla bile zor bana ama çocuk için değer
Teşekkür ederim bilgilerin için canım benim 5 yaşında bi kızım war 1.5 sene once tekrar bi cocuk yapmaya karar werdik ilki hemen oldu buda ole olcak sandım ama malesef çok zor hamile kalmaya başladım ve 3 ude düşükle sonuçlandı bütün araştırmalar yapıldı hiç bi sorunumuz yok karmaşık bi durumun içinde buldum kendimi yani 6 ay fln sürüyo hamile kalmam ve sonu hüsran hangisini dusuncegimi şaşıriyorumcanım gittigidiyordan 50 lik laboguik aldım ben bilmiyorsan adetten sonra başla yapmaya günde bir sabah 10 en uygun vakit sanırım sıvı almadan. ben ikindin 3 te yapıyodum o da iyi sonuç veriyo ama çok az sıvı tüketmen lazım çizgi koyulaştıkça en son iki çizgide kıpkırmızı olduğu vakit yumurtlamışsın demektir.bu süreçte zaten burayı okursan da bilgi edinebilirsin. şunları da unutmaki ne kadar zaman dır çocuk düşünüyorsun ne zmandır olmuyo sen ve eşin de bi sorun var mı bunlar da çok önemli.
Ben de dün akşam yaptım 10. gündü ve negatif ama bence normal zaten benim döngüm 31 gün sürüyor 13. gün test yapmaya başlayın diyordu ben biraz erken başladım. senin için de erken olabilir11. gün .
Pozitif olmasa bile silik çizgi çıkmazmıydı
Bende de bukadarcik kizlar varmi yokmu belli değil bugün yapmadim bu dünün ki
Ben de dün akşam yaptım 10. gündü ve negatif ama bence normal zaten benim döngüm 31 gün sürüyor 13. gün test yapmaya başlayın diyordu ben biraz erken başladım. senin için de erken olabilir
Canim 10. Günün o. 20.00 yazan saati. Bugun 12.günüm henüz yapmadim.Silik çıkmış. Daha yumurtlamadın mı ? 20. Gün diyo. Kac günde bi adet oluyosun?
Aynen yumurtlama olmadan göremezsin zaten bizim seninle aynı günlerde demek pozitifleri paylaşalım moralleri yüksek tutalımBen yumurtlucagımı beklemiyodum zaten. Daha 5-6 gün var.
Benim Canım silik de olsa çift çizgi görmek istedi o yüzden yaptım :) her halükarda çift çizgi olur sandım :) olmuyomuş ama :)
Merhabalar,kızlarr merhaba ya benim reglim 9 ekim başladı 14 ekim bitti. şu yumurta takip testleri var. 23 ve 24e 24 ünde kontrol ettim silik çıkmıştı ben yine de ilişkiye girdim. şimdi 1 hafta var adet olmama ancak göğüs uçlarım çok acıyo ve kabardı sırtım ve belimde de ağrı var ara ara kasıklarıma ağrı giriyo dün gece sağ ayağıma kadar vurdu. sizce ne yapayım. kafaya takmak istemiyorum üzülmek istemiyorum yardımcı olur musunuz bana da
yumurtlama neden olmaz kiMerhabalar,
Yumurtlama testlerinde çift çizgiyi yakalamak gerekiyor aynı koyulukta...Umarım dilediğiniz şekilde sonuç olur ama olmazsa da kasım ayı ugurlu gelsin diyelim
Canim 10. Günün o. 20.00 yazan saati. Bugun 12.günüm henüz yapmadim.
bu ay inşallahBenim bu ayda hayal oldu kızlar şimdi gördüm regl olmuşum
Aynen yumurtlama olmadan göremezsin zaten bizim seninle aynı günlerde demek pozitifleri paylaşalım moralleri yüksek tutalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?