OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

30 günlük adet döngüm var bugünde 12. Günümdeyim ama kac gündür kasıklarım vs. agrıyo. Bide dün uzayan beyaz bi akıntı gördüm. Üşütmeden kaynaklıdır dimi ?
Çünkü ovu testi negatif gösterdi. ki takvime göre de en az 4günüm var yumurtlamaya

Üşüttüysen olabilir ayakları sıcak tut

aynen evlilik zor iş bir de bebek yapmaya çalış

Hemen olur sandım ama olmuyomuş :)

Ayın 11inde kayınvalidemler geliyolar 1 aylıgına.. Yani yumurtlamadan bikac gün sonra.…
Batın geldigini anlamcam. en azından oldu mu olmadı mı sorusu cok aklımı meşgul etmez. Gelen giden misafirle uğraşmaktan kafam dagılır. yani inş öyle olur :)

benimkiler de Pazartesi günü geliyor gelsinler tabii de yumurtlama zamanı gelinir mi gel de anlat

inofolic 15 gün kullandım hala da devam ediyorum,bende işe yaradı şuan hamileyim Allahın izniyle ,darısı sizlerinbaşına

Ay evet dün baya sevindim sizin adınıza Allah'ım inş bizlerede böyle sevinçleri nasip eder ellerimiz boş kalmaz hayırlısıyla :)
Ben de 3 ay kullandım folik asit sonra kırmızıları görünce bu ay atmıştım kızıp ama yine alcam bugün başlayayım yapcak birşey yok sabretmekten başka

Sabretmek gerek pes etmemek gerek ve birazda gelişine bırakmak gerek galiba :) ben kısmetse öyle yapcam bu ay olursa olur olmazsa önümüzdeki aylara bakıcaz inş sende öyle yap çünkü ne kadar kafaya takarsak o kadar olmuyor malesef

Folik asit bebek gelisimi ile alakali
Hamile kalamaya niye yardimci olsun ki ?
evet haklısın folik asit bebek gelişimi ile ilgili :) fakat İnofolic ilacı 3 bileşimden oluşan bir ilaçtır. Myo-inositol, D-Kiro İnozitol ve folik asitten meydana gelen bir bileşimdir.
Myo-inositol: Vitamin benzeri bir maddedir genelde B8 vitamini olarak adlandırılır B vitamin komplekslerinden olarak bilinir. Birçok hayvanda da bulunmaktadır. Laboratuar ortamlarında üretilmektedir. İnsülin, yağ, şeker metabolizmasında önemli rol oynamaktadır. Yapılan araştırmaların genelinde diyabet bulunan kişilerin sağlıklı olan insanlara göre daha fazla myo-intisol kaybettiği tespit edilmiştir. Bu nedenle diyabet hastalarında ihtiyaç olarak görülmektedir.

D-Kiro inozitol: İnsülin hassaslaştırıcı olarak kullanılmaktadır. Hücre içerisine giren şekerlerin depolanmasından sorumlu bir bileşendir. Eksikliğinde hücre içersinde giren şekerlerin depolanması engellendiğinde kan şekerinin yükselmesine neden olmaktadır.Myo-İnositol ve D-Kiro inozitol tek başlarına kullanılan bileşenler değillerdir. İnofolic içersinde belirli düzeylerde olması gereken miktarlarda bulunmaktadır. Bu bileşenler metabolizmamız ve üreme işlevleri ile ilgili sorunlarımızda bize yardımcı olmaktadır.
İnsülin vücudumuzda bulunan pankreastaki beta hücrelerinde salgılanan bir hormondur. Kandaki şekerin kandan ayrılarak hücre içine girmesine sağlar. Şeker hastası olmayan insanlarda besin alımları sonrası pankreas alınan besinlerin enerji haline dönüştürülmesini sağlamak için insülün üretilir. Polikistik over sendromu olan kadınlarda insülin direnci oluşturmaktadır. PKO olarak geçmektedir polikistik over kısaltılmasıdır. Hormonal ortam dengesizliğinin sonucunda yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarda erkeklik hormonu salgılanması durumudur. Adet düzensizliği, tüylenme ile kolayca tespit edilebilir. İnofolic de bu rahatsızlıkların tedavilerinde kullanılır.

Hormonal nedenlerden dolayı oluşan hastalıklarda kullanıldığından ve ayrıca yumurtalıkların erkek hormonunu salgılamasını engelleme kapiseti olan bileşenleri içerdiğinden dolayı anne olmak isteyen kadınlar tarafından kullanılan bir ilaçtır. Rahimde bulunan yumurtalıkların salgıladığı hormonların düzelmesinde özellikle folik asit çok önemli bir rol oynamaktadır. Folik asitlerin içerisinde bulunan kromozomları onarımını sağlayan nükleik asit sentezi, protein, aminoasit bulunmaktadır. Ayrıca hücre çoğalması ile doku gelişiminde yardımcı olma özelliği bulunuyor. PKO rahatsızlıkları genellikle %5 kadından birinde görülmektedir İnofolic PKO sendromunda da nete yakın sonuçlar vermektedir. İnsülin direnci tedavisinde de yardımcı olarak inofolic kullanılmaktadır. Doktor tedavisi ve tavsiyesi ile kullanıldığı gibi, doğal bileşimlerden oluşmasından dolayı rahatsızlıklarınızda inofolic kullanabilirsiniz. Özellikle anne olmak isteyen ve ne yaparlarsa yapsınlar işe yaramadığını düşünen kadınlara inofolic kullanmalarını tavsiye ederim

amin inş en kısa sürede sizlerede nasip olsun

Evet ben de kendime söylüyorum bunları ama aklımdan çıkmıyor bu ay incir kürü ovulasyon testi ateş ölçe hepsini yapıyorum önceki aylarda hiç birini yapmıyordum bu sefer de böyle deneyelim dedim ama tabii hayırlısı Allah'a kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…