- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
benim de 31-32 gün. benimki de Salı - Çarşamba gibi gözüküyor.Gecen aya göre 30. Günde adet olcam yani daha 18 gün var.
Hesaplamama göre de yumurtlama pazar-pazartesiye denk geliyo bakalım nolcak ? Sen kac günde bi oluyosun ?
Benim.28 29 oluyor genelde canimbenim kafa gitmiş ya :) 20. Gün diye gördüm :)
benimde bugün 12. günüm. Adete 18 gün var geçen aya göre ama.
Gecen ay 30. Gün oldum normalde 26-27 günde bi olurdum. Senin kaçgünde bir ?
Üşüttüysen olabilir ayakları sıcak tut30 günlük adet döngüm var bugünde 12. Günümdeyim ama kac gündür kasıklarım vs. agrıyo. Bide dün uzayan beyaz bi akıntı gördüm. Üşütmeden kaynaklıdır dimi ?
Çünkü ovu testi negatif gösterdi. ki takvime göre de en az 4günüm var yumurtlamaya
Üşüttüysen olabilir ayakları sıcak tut
aynen evlilik zor iş bir de bebek yapmaya çalışAmaaan evlilik ne zor ya en ufak üşütmede bisürü şey oluyobekarken adete yakın sıcak tutsam yetiyodu
aynen evlilik zor iş bir de bebek yapmaya çalış
benimkiler de Pazartesi günü geliyorHemen olur sandım ama olmuyomuş :)
Ayın 11inde kayınvalidemler geliyolar 1 aylıgına.. Yani yumurtlamadan bikac gün sonra.…
Batın geldigini anlamcam. en azından oldu mu olmadı mı sorusu cok aklımı meşgul etmez. Gelen giden misafirle uğraşmaktan kafam dagılır. yani inş öyle olur :)
Aynen ama kısmetse bu ay testlerimi yapıcam bide inofolic aldım onlarada başlıcam inş bu ay olurbu ay inşallah
sen de mi yumurtlama gününü yakalayamayanlardansın yoksa
Ben de 3 ay kullandım folik asit sonra kırmızıları görünce bu ay atmıştım kızıpAynen ama kısmetse bu ay testlerimi yapıcam bide inofolic aldım onlarada başlıcam inş bu ay olur
inofolic 15 gün kullandım hala da devam ediyorum,bende işe yaradı şuan hamileyim Allahın izniyle ,darısı sizlerinbaşınaAynen ama kısmetse bu ay testlerimi yapıcam bide inofolic aldım onlarada başlıcam inş bu ay olur
inofolic 15 gün kullandım hala da devam ediyorum,bende işe yaradı şuan hamileyim Allahın izniyle ,darısı sizlerinbaşına
Ben de 3 ay kullandım folik asit sonra kırmızıları görünce bu ay atmıştım kızıpama yine alcam bugün başlayayım yapcak birşey yok sabretmekten başka
inofolic 15 gün kullandım hala da devam ediyorum,bende işe yaradı şuan hamileyim Allahın izniyle ,darısı sizlerinbaşına
benimkiler de Pazartesi günü geliyorgelsinler tabii de yumurtlama zamanı gelinir mi gel de anlat
evet haklısın folik asit bebek gelişimi ile ilgili :) fakat İnofolic ilacı 3 bileşimden oluşan bir ilaçtır. Myo-inositol, D-Kiro İnozitol ve folik asitten meydana gelen bir bileşimdir.Folik asit bebek gelisimi ile alakali
Hamile kalamaya niye yardimci olsun ki ?
amin inş en kısa sürede sizlerede nasip olsunAy evet dün baya sevindim sizin adınıza Allah'ım inş bizlerede böyle sevinçleri nasip eder ellerimiz boş kalmaz hayırlısıyla :)
Sabretmek gerek pes etmemek gerek ve birazda gelişine bırakmak gerek galiba :) ben kısmetse öyle yapcam bu ay olursa olur olmazsa önümüzdeki aylara bakıcaz inş sende öyle yap çünkü ne kadar kafaya takarsak o kadar olmuyor malesef
Evet ben de kendime söylüyorum bunları ama aklımdan çıkmıyorAy evet dün baya sevindim sizin adınıza Allah'ım inş bizlerede böyle sevinçleri nasip eder ellerimiz boş kalmaz hayırlısıyla :)
Sabretmek gerek pes etmemek gerek ve birazda gelişine bırakmak gerek galiba :) ben kısmetse öyle yapcam bu ay olursa olur olmazsa önümüzdeki aylara bakıcaz inş sende öyle yap çünkü ne kadar kafaya takarsak o kadar olmuyor malesef
hahaha yazsam mı yani onlar için de çalışıyorum onlar da torun istiyor sonuçtaAy seninkiler tam zamanında geliyomuş . 'Dikkat çalışma var' diye bişey as odanın kapısına :) benimkiler bekleme süresinde gelcekler Allahtan :)
İyi güldürdün beni yaaAy seninkiler tam zamanında geliyomuş . 'Dikkat çalışma var' diye bişey as odanın kapısına :) benimkiler bekleme süresinde gelcekler Allahtan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?