Amin canım sağolasınHim geçmiş olsun canım zamanı geldiğinde hayırlısı ile olur inşallah. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısı ile
Yaa çok geçmiş olsun canım artık çağımızın sorunu düşük varsa birşey vardır diye düşünüyorum rabbim şifa versin ama ovulasyon çok faydalı tavsiye ederimTeşekkür ederim bilgilerin için canım benim 5 yaşında bi kızım war 1.5 sene once tekrar bi cocuk yapmaya karar werdik ilki hemen oldu buda ole olcak sandım ama malesef çok zor hamile kalmaya başladım ve 3 ude düşükle sonuçlandı bütün araştırmalar yapıldı hiç bi sorunumuz yok karmaşık bi durumun içinde buldum kendimi yani 6 ay fln sürüyo hamile kalmam ve sonu hüsran hangisini dusuncegimi şaşıriyorum
Amin teşekkürler canımHim geçmiş olsun canım zamanı geldiğinde hayırlısı ile olur inşallah. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısı ile
Evet canım koyu çizgiyi net gormen gerekiyor faydalı olması için ama yine de herşeyin sahibi Allah bakarsın olur, adetle hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden birşey söylemek için çok erken canım bat i bakle adetin gecikirse test yaparsinkızlarr merhaba ya benim reglim 9 ekim başladı 14 ekim bitti. şu yumurta takip testleri var. 23 ve 24e 24 ünde kontrol ettim silik çıkmıştı ben yine de ilişkiye girdim. şimdi 1 hafta var adet olmama ancak göğüs uçlarım çok acıyo ve kabardı sırtım ve belimde de ağrı var ara ara kasıklarıma ağrı giriyo dün gece sağ ayağıma kadar vurdu. sizce ne yapayım. kafaya takmak istemiyorum üzülmek istemiyorum yardımcı olur musunuz bana da
Olsun canım buradaki aya inşallah üzülmeBenim bu ayda hayal oldu kızlar şimdi gördüm regl olmuşum
Neyse bu ay biraz daha sıkı tutcam işiOlsun canım buradaki aya inşallah üzülme
Hahaha ilahi sen:) yumurtlamaya cok takılmayın regl biter bitmez bir dolu bir boş gecirin :))Neyse bu ay biraz daha sıkı tutcam işiBu gidişle kocam iyice sıkılcak yumurtlama diye diye başının etini yedim yumurtlıcaksan yumurtla artık demezse iyidir
Öyle yapcam cnm inş bu ay tutar yaHahaha ilahi sen:) yumurtlamaya cok takılmayın regl biter bitmez bir dolu bir boş gecirin :))
Hahaha ilahi sen:) yumurtlamaya cok takılmayın regl biter bitmez bir dolu bir boş gecirin :))
Bende gebelik yok henüz kızlar0.100 çıktı
İnş hadi bakalım herkesin gönlüne göre olur inşBen de bunu deniycem bu ay
Her ay bisey denedik olmadi
Herkesin bu ay isteginin olmasi dilegiyle
Ben de 3 ay kullandım folik asit sonra kırmızıları görünce bu ay atmıştım kızıpama yine alcam bugün başlayayım yapcak birşey yok sabretmekten başka
Gercektende oleymis ben milyonda 1 gibi hissediyodum kendimi meğerse milyonda 1 normal bi şekilde hamile kalıp doğuranlarmis:) rabbimin bi bildiği wardir elbet ne diyelim...Yaa çok geçmiş olsun canım artık çağımızın sorunu düşük varsa birşey vardır diye düşünüyorum rabbim şifa versin ama ovulasyon çok faydalı tavsiye ederim
Nerden alabilirim acaba?Dijitalleri kullanın clearblue nun kiler çok güzel çatlakta gülen yüz çıkıyo değilse daire çıkıyo net sonuç gülen yüzü görünce de degerlendiriliyor
Canim hayirli ugurlu olsun bende telelfona ekledigim programla bakiyorum ama bu testler daha iyi sanirim nasil yapicagimi bilmiyorum adetten hemen sonrami baslicam acabaKızlar ben bu ay laboquick ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümün bi öncesini birde sonrasını değerlendirdim. Bugün teste çift öşzgiyi gördüm. İlk denememizde olmayınca yumurtlama günümü tutturamadığımı düşünmüştüm haklıymışım. İnş sizde faydasını görürsünüz
Merhabalar,Nerden alabilirim acaba?
bata 4 gün kaldı amaDun de dedigim gibi iliskiden 5 gun sonra daha dollenme bile olmadi belki
Siz calismalara devam edin 20. Gunune kadar
Moralini bozup birakma
Bunun hap olarak verileni de varmış toz mu daha iyi hap mı yoksa aynı mı acaba ?inofolic ve folik asit farkli seyler.
folik asiti hamileligi dusunen her kadinin kullanmasi gerekir,yemekle telafi edilemeyen bi bilesen ve bebegin tutunmasi ve gelisiminde cok onemli.
inofolic ise bi ilac,yumurta kalitesini arttiran,adeti duzenleyen gunde 1 veya 2 sase seklinde tuketilen bi toz icecek.
hep gün aşırı deniyor ama ovulasyonda pozitifi görünce 3 gün üst üste ilişkiye girip hamile kalanları da gördüm burada.Takvime göre, dün gebelik şansı orta'ydı. Yumurtlamaya az kaldı:) Başladık artık. bakalım nolcak:)
Acaba gün aşırı mı olsa her gün mü olsa yaa bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?