OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Yaa çok geçmiş olsun canım artık çağımızın sorunu düşük varsa birşey vardır diye düşünüyorum rabbim şifa versin ama ovulasyon çok faydalı tavsiye ederim

Evet canım koyu çizgiyi net gormen gerekiyor faydalı olması için ama yine de herşeyin sahibi Allah bakarsın olur, adetle hamilelik belirtileri çok benziyor o yüzden birşey söylemek için çok erken canım bat i bakle adetin gecikirse test yaparsin

Ben de 3 ay kullandım folik asit sonra kırmızıları görünce bu ay atmıştım kızıp ama yine alcam bugün başlayayım yapcak birşey yok sabretmekten başka

inofolic ve folik asit farkli seyler.
folik asiti hamileligi dusunen her kadinin kullanmasi gerekir,yemekle telafi edilemeyen bi bilesen ve bebegin tutunmasi ve gelisiminde cok onemli.
inofolic ise bi ilac,yumurta kalitesini arttiran,adeti duzenleyen gunde 1 veya 2 sase seklinde tuketilen bi toz icecek.

Yaa çok geçmiş olsun canım artık çağımızın sorunu düşük varsa birşey vardır diye düşünüyorum rabbim şifa versin ama ovulasyon çok faydalı tavsiye ederim
Gercektende oleymis ben milyonda 1 gibi hissediyodum kendimi meğerse milyonda 1 normal bi şekilde hamile kalıp doğuranlarmis:) rabbimin bi bildiği wardir elbet ne diyelim...

Canim hayirli ugurlu olsun bende telelfona ekledigim programla bakiyorum ama bu testler daha iyi sanirim nasil yapicagimi bilmiyorum adetten hemen sonrami baslicam acaba

Bunun hap olarak verileni de varmış toz mu daha iyi hap mı yoksa aynı mı acaba ?

Takvime göre, dün gebelik şansı orta'ydı. Yumurtlamaya az kaldı:) Başladık artık. bakalım nolcak:)

Acaba gün aşırı mı olsa her gün mü olsa yaa bilemedim

Takvime göre, dün gebelik şansı orta'ydı. Yumurtlamaya az kaldı:) Başladık artık. bakalım nolcak:)

Acaba gün aşırı mı olsa her gün mü olsa yaa bilemedim
hep gün aşırı deniyor ama ovulasyonda pozitifi görünce 3 gün üst üste ilişkiye girip hamile kalanları da gördüm burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…