- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
hep gün aşırı deniyor ama ovulasyonda pozitifi görünce 3 gün üst üste ilişkiye girip hamile kalanları da gördüm burada.
bir dolu bir boşTakvime göre, dün gebelik şansı orta'ydı. Yumurtlamaya az kaldı:) Başladık artık. bakalım nolcak:)
Acaba gün aşırı mı olsa her gün mü olsa yaa bilemedim
aynen biri kapsül olanı biri de toz olanı işlevi aynı diye biliyorum :)Bunun hap olarak verileni de varmış toz mu daha iyi hap mı yoksa aynı mı acaba ?
olsun canım regl olmadıgımız sürece her zaman umut vardırbata 4 gün kaldı ama
bata 4 gün kaldı ama
27 yumurtlamadan bir gün öncesini ve 1 gün sonrasını değerlendirebildikYas kac
Hangi gunleri degerlendirdiniz bu ay
bekliyorum umarım değer yükselir adet olana kadarolsun canım regl olmadıgımız sürece her zaman umut vardır
elbetteki canım bir vakti zamanı vardır, yinede pes etme inşallah olur:)Gercektende oleymis ben milyonda 1 gibi hissediyodum kendimi meğerse milyonda 1 normal bi şekilde hamile kalıp doğuranlarmis:) rabbimin bi bildiği wardir elbet ne diyelim...
Arkadaslar merhabalar, dun yapamamistim cok sivi aldigimdan bugun yaptim, bata 2 gun var bu arada[/QUOTE
valla bişey diyemiyorum canım benim hep bi çizgi silik gibi çıktığı için Rabbim nasib etsin inşallah
Adet döngün de önemli bu konuda, geç döllenme yaşarsan erken gebelik testlerinde çıkmaz zaten...Ortalam 27. 28 günde bir adet oluyorsan 13. 14. gün yumurtluyor olman lazımKızlar slm nasılsınız. Benim 3 gün pazar ve pazartesi günü ovulasyon pozitif çıkmıştı salı da silik çıkmıştı test. O günler değerlendirdim ama sonrasında bıraktım maul çok da yorucu oluyor her gün her günBat a da 10 gün kaldı napsam bilemedim çok korkuyorum devam etsem mi yoksa bir kaç gün sonra erken gebelik testi falan yapsam çıkar mı. Kafam da deli sorular
Evet ya devam etmek lazım aslında 3 gündür ovulasyon testi de yapmadım devam edeyim bat a kadarHergun olmasada 2gunde bi devam et.hic belli olmuyor bu vucutlara.
30 gün de oluyorum adet 14. Gün de test yaptım köyü çıktı bi gün sonra siliklesti işte. Off çok korkuyorum o sallan olmuştur aklım fikrim hep orda başka biseye odaklanamiyorum daAdet döngün de önemli bu konuda, geç döllenme yaşarsan erken gebelik testlerinde çıkmaz zaten...Ortalam 27. 28 günde bir adet oluyorsan 13. 14. gün yumurtluyor olman lazım
inş vardır canım :) gebelik testi yaptınmı peki ?Arkadaslar merhabalar, dun yapamamistim cok sivi aldigimdan bugun yaptim, bata 2 gun var bu arada
hemen ümitsizliğe kapılma canım bata var daha nasılsa hayırlısı olsun ,herkeste erkenbelli olacak die bir şey yok inş vardırbende 2 gündür test yapmıyorum nasıl olsa bişey yok diye değerlendirmede yapmıyorum tamamen bıraktım herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?