OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

ben de şu an gün aşırı olmasına çabalıyorum gerçi dünü atlamış olduk ama
pozitifi görünce her gün olsun istiyorum ama tabii sadece benim istememle olmuyor

Arkadaslar merhabalar, dun yapamamistim cok sivi aldigimdan bugun yaptim, bata 2 gun var bu arada

Eklentiler

• 2016-11-03 11.00.46.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 64
Gercektende oleymis ben milyonda 1 gibi hissediyodum kendimi meğerse milyonda 1 normal bi şekilde hamile kalıp doğuranlarmis:) rabbimin bi bildiği wardir elbet ne diyelim...
elbetteki canım bir vakti zamanı vardır, yinede pes etme inşallah olur:)

Kızlar slm nasılsınız. Benim 3 gün pazar ve pazartesi günü ovulasyon pozitif çıkmıştı salı da silik çıkmıştı test. O günler değerlendirdim ama sonrasında bıraktım maul çok da yorucu oluyor her gün her gün Bat a da 10 gün kaldı napsam bilemedim çok korkuyorum devam etsem mi yoksa bir kaç gün sonra erken gebelik testi falan yapsam çıkar mı. Kafam da deli sorular

Adet döngün de önemli bu konuda, geç döllenme yaşarsan erken gebelik testlerinde çıkmaz zaten...Ortalam 27. 28 günde bir adet oluyorsan 13. 14. gün yumurtluyor olman lazım

Adet döngün de önemli bu konuda, geç döllenme yaşarsan erken gebelik testlerinde çıkmaz zaten...Ortalam 27. 28 günde bir adet oluyorsan 13. 14. gün yumurtluyor olman lazım
30 gün de oluyorum adet 14. Gün de test yaptım köyü çıktı bi gün sonra siliklesti işte. Off çok korkuyorum o sallan olmuştur aklım fikrim hep orda başka biseye odaklanamiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…