Geçenlerde yapmıştım hatta resmini koymuştum ovulasyonla beraber ama yoktu tabii....Bugün fortest aldım :) Yarın sabah yapayım bakalım :)inş vardır canım :) gebelik testi yaptınmı peki ?
off bende cok merak ettim takipteyim güzel haberleerle inşGeçenlerde yapmıştım hatta resmini koymuştum ovulasyonla beraber ama yoktu tabii....Bugün fortest aldım :) Yarın sabah yapayım bakalım :)
başla başla ihmal etme sabah akşam ac karna olmak üzere 2 adet kullanmıştım ben :)Inofolic aldım bugün başlıyorum kullanmaya, yumurtlamaya az kaldı
ben 1 tane kullanmayı düşündüm ama 2 tane mi içsembaşla başla ihmal etme sabah akşam ac karna olmak üzere 2 adet kullanmıştım ben :)
sen inofolic combi mi aldın kapsül olanlarından ,benimki toz poşetti,kapsül ise 1 tane al ozmn yada doktoruna sor canımben 1 tane kullanmayı düşündüm ama 2 tane mi içsem20 tablet varmış zaten içinde.
gerçi zararı olmaz herhalde, incir kürü de yapıyorum karışır mı acaba birbirine
Dayanamadım yaptım ama kocaman bir tek çizgi, sanırım bu ay kırmızı kart yiyeceğim ovul. testine rağmenoff bende cok merak ettim takipteyim güzel haberleerle inş
Kac gun var bataDayanamadım yaptım ama kocaman bir tek çizgi, sanırım bu ay kırmızı kart yiyeceğim ovul. testine rağmen
dur bakalım hemen ümitsizlige kapılma belki gec döllenme olmuştur en saglıklısı batın gecmesini beklemekDayanamadım yaptım ama kocaman bir tek çizgi, sanırım bu ay kırmızı kart yiyeceğim ovul. testine rağmen
Kapsül aldım doktora da gidip sorana kadar amaaan 1 tane içeyimsen inofolic combi mi aldın kapsül olanlarından ,benimki toz poşetti,kapsül ise 1 tane al ozmn yada doktoruna sor canım
kaçıncı ay denemesi ?Dayanamadım yaptım ama kocaman bir tek çizgi, sanırım bu ay kırmızı kart yiyeceğim ovul. testine rağmen
aynen sen 1 tane al günlükKapsül aldım doktora da gidip sorana kadar amaaan 1 tane içeyim
Bata 2 gün var canımKac gun var bata
Hadi inşallah diyelim canımdur bakalım hemen ümitsizlige kapılma belki gec döllenme olmuştur en saglıklısı batın gecmesini beklemek
İsteyerek ve hesaplayarak ilk ay denemesi ama öncesinde de korunmuyordum zatenkaçıncı ay denemesi ?
Canım folik asiti sen kendin sormadan kullanabilirsin , her anne adayı 3 ay öncesi bebek için folik asit kullanmaya başlamalıdır, ben teee nisan ayında folbiol kullanmaya başladım ekimde inofolic kullandm halada kullanıyorum, yani 2 ayı sana süre olarak vermiş olmalı o sürede belki kendiliğinden olur diyeGecen ay doktora gitmiştim. Bana yumurtaların yavaş çalışıyo 2 ay sonra yine gel bakalım demişti…
SiZce doktorun teşhisi mantıklı mı?
Öyle bişey olsa, tedavi vs. yönlendirmezmiydi. Burayı okuyunca aklıma geldi de . Bana ne inofolic ne folic asit tarzı bişey verdiki cocuk istedigimi de biliyordu.
Yoksa yumurtalıkların yavaş çalışması çok da önemsenmicek bişey mi
Başlayabilirsin canım herhangi bir zamanı yokKızlar ben şimdi adetliyim inofoligi ne zaman başlasam bu akşam başlayım diyorum
ne sklde tam olarak cnmEvet ben o sekilde ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?