OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

ben 1 tane kullanmayı düşündüm ama 2 tane mi içsem 20 tablet varmış zaten içinde.
gerçi zararı olmaz herhalde, incir kürü de yapıyorum karışır mı acaba birbirine
sen inofolic combi mi aldın kapsül olanlarından ,benimki toz poşetti,kapsül ise 1 tane al ozmn yada doktoruna sor canım

Gecen ay doktora gitmiştim. Bana yumurtaların yavaş çalışıyo 2 ay sonra yine gel bakalım demişti…

SiZce doktorun teşhisi mantıklı mı?
Öyle bişey olsa, tedavi vs. yönlendirmezmiydi. Burayı okuyunca aklıma geldi de . Bana ne inofolic ne folic asit tarzı bişey verdi ki cocuk istedigimi de biliyordu.

Yoksa yumurtalıkların yavaş çalışması çok da önemsenmicek bişey mi

Canım folik asiti sen kendin sormadan kullanabilirsin , her anne adayı 3 ay öncesi bebek için folik asit kullanmaya başlamalıdır, ben teee nisan ayında folbiol kullanmaya başladım ekimde inofolic kullandm halada kullanıyorum, yani 2 ayı sana süre olarak vermiş olmalı o sürede belki kendiliğinden olur diye

Kızlar ben şimdi adetliyim inofoligi ne zaman başlasam bu akşam başlayım diyorum

Kızlar bunu az önce yaptım acaba bugün mü değerlendirmem lazımm bi fikir verir misinizzz? ilk kez bu ay ovu.testi yapıyorum

Eklentiler

• 20161103_212007-1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar ya hiç anlayamadım öyle çok koyu iki çizgi göremedim hala. yumurtlamadim mi ki acaba. ama bugün adetimin 19.günü artık yumurtlamis olmam gerekmiyor mu.bi bakarmisiniz resime?

Eklentiler

• IMAG1767_1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…