OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar bunu az önce yaptım acaba bugün mü değerlendirmem lazımm bi fikir verir misinizzz? ilk kez bu ay ovu.testi yapıyorum
Canim bugun yumurtlama gunun teste gore. Bence bugun ve yarini degerlendir. Ya da bugunu ve bigun atlayip sonraki gunu degerlendir. Dunu degerlendirdiysen ikinci dedigim daha mantikli

Canim bugun yumurtlama gunun teste gore. Bence bugun ve yarini degerlendir. Ya da bugunu ve bigun atlayip sonraki gunu degerlendir. Dunu degerlendirdiysen ikinci dedigim daha mantikli
Sağol canımm dünü değerlendiremedik de eşim işten gelsin bu günü bi sağlam alalım hayırlısıyla :) çoook teşekkürlerr

Kızlar ya hiç anlayamadım öyle çok koyu iki çizgi göremedim hala. yumurtlamadim mi ki acaba. ama bugün adetimin 19.günü artık yumurtlamis olmam gerekmiyor mu.bi bakarmisiniz resime?
Daha yumurtlamamis olman normal bence adet dongun kac gun?

Bebeğini sağlıkla kucağına al mutlulukla büyüt inşallah tatlımm... :)

Rica canim ben bu koyu cizgiden bi gun oncesini ve sonrasini degerlendirmistim

Merhabalar,

İnternet sitelerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz, ben n11 den alıyorum ovulasyon ve gebelik testini...Bazı eczanelerde bulmak zor oluyor
Cok tesekkur ederim canim hayirli haberler alrsin INŞALLAH

Takvime göre, dün gebelik şansı orta'ydı. Yumurtlamaya az kaldı:) Başladık artık. bakalım nolcak:)

Acaba gün aşırı mı olsa her gün mü olsa yaa bilemedim
Onu bende merak ediyorum

ben bu şekilde takip ede ede kaldım takvimim diye bir program indirdim ordan adet başlayış ve bitiş günlerini kaydetim sana ne zman yumurtlama ne zaman bir sonraki adetini falan hep gösteriyordu hatta eşim bile şok olmuştu yumurtlama dönemi getirince hamile kaldığıma :))

evet son adet gününden 14 gün önce yumurtlama günü olarak gösteriyor ama herkeste bu şekilde olmuyor o yüzden ovulasyon testi kullanışlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…