- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 53
- 36
17. gün bozuk muydu ki sakın o gün olmasın?Kızlar ya hiç anlayamadım öyle çok koyu iki çizgi göremedim hala. yumurtlamadim mi ki acaba. ama bugün adetimin 19.günü artık yumurtlamis olmam gerekmiyor mu.bi bakarmisiniz resime?
Canim bugun yumurtlama gunun teste gore. Bence bugun ve yarini degerlendir. Ya da bugunu ve bigun atlayip sonraki gunu degerlendir. Dunu degerlendirdiysen ikinci dedigim daha mantikliKızlar bunu az önce yaptım acaba bugün mü değerlendirmem lazımm bi fikir verir misinizzz? ilk kez bu ay ovu.testi yapıyorum
Sağol canımm dünü değerlendiremedik de eşim işten gelsin bu günü bi sağlam alalım hayırlısıyla :) çoook teşekkürlerrCanim bugun yumurtlama gunun teste gore. Bence bugun ve yarini degerlendir. Ya da bugunu ve bigun atlayip sonraki gunu degerlendir. Dunu degerlendirdiysen ikinci dedigim daha mantikli
Daha yumurtlamamis olman normal bence adet dongun kac gun?Kızlar ya hiç anlayamadım öyle çok koyu iki çizgi göremedim hala. yumurtlamadim mi ki acaba. ama bugün adetimin 19.günü artık yumurtlamis olmam gerekmiyor mu.bi bakarmisiniz resime?
Canim bugun yumurtlama gunun teste gore. Bence bugun ve yarini degerlendir. Ya da bugunu ve bigun atlayip sonraki gunu degerlendir. Dunu degerlendirdiysen ikinci dedigim daha mantikli
Ağzın bal yesinnn darısı başımıza :*Rica canim ben bu koyu cizgiden bi gun oncesini ve sonrasini degerlendirmistim
Amin canim sagol Allah isteyen herkese nasip etsinBebeğini sağlıkla kucağına al mutlulukla büyüt inşallah tatlımm... :)
30-35 civarı ama iki gündür çok az bi şeffaf akıntı görüyorum.ama okadar az ki bi damla bile degil.Inşallah bu ay kaçırmam yaDaha yumurtlamamis olman normal bence adet dongun kac gun?
O zaman daha gelmemis olmasi normal canim yakindir ama :)30-35 civarı ama iki gündür çok az bi şeffaf akıntı görüyorum.ama okadar az ki bi damla bile degil.Inşallah bu ay kaçırmam ya
Bozukmus galiba farkına varamadim ogün çok yogundum teste bakmaya fırsatım olmadı ilk yaptığımda bişey yoktu testte sabah baktığımda böyle olmus17. gün bozuk muydu ki sakın o gün olmasın?
Inşallah canım telefondaki hesaplayiciya göre 4u gösteriyor ama inşallah kacirmamO zaman daha gelmemis olmasi normal canim yakindir ama :)
Benim hesaplayıcı 31 ekim gösteriyodu ama bugün pozitif gördüm canım bekle bakalım hakkında hayırlısı olsunInşallah canım telefondaki hesaplayiciya göre 4u gösteriyor ama inşallah kacirmam
Senin adetin de duzensizmiBenim hesaplayıcı 31 ekim gösteriyodu ama bugün pozitif gördüm canım bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun
Yok canım düzenliSenin adetin de duzensizmi
Cok tesekkur ederim canim hayirli haberler alrsin INŞALLAHMerhabalar,
İnternet sitelerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz, ben n11 den alıyorum ovulasyon ve gebelik testini...Bazı eczanelerde bulmak zor oluyor
Onu bende merak ediyorumTakvime göre, dün gebelik şansı orta'ydı. Yumurtlamaya az kaldı:) Başladık artık. bakalım nolcak:)
Acaba gün aşırı mı olsa her gün mü olsa yaa bilemedim
bayangezenti bazilari gun asiri diyor sperm kalitesinin artmasi icin, bazıları hergun degerlendirerek sonuç alabiliyor. Bana kalirsa gun aşırı yapmak daha mantikli
evet son adet gününden 14 gün önce yumurtlama günü olarak gösteriyor ama herkeste bu şekilde olmuyor o yüzden ovulasyon testi kullanışlı oluyor.ben bu şekilde takip ede ede kaldım takvimim diye bir program indirdim ordan adet başlayış ve bitiş günlerini kaydetim sana ne zman yumurtlama ne zaman bir sonraki adetini falan hep gösteriyordu hatta eşim bile şok olmuştu yumurtlama dönemi getirince hamile kaldığıma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?