- 20 Ekim 2016
- 250
- 270
- 18
bayangezenti bazilari gun asiri diyor sperm kalitesinin artmasi icin, bazıları hergun degerlendirerek sonuç alabiliyor. Bana kalirsa gun aşırı yapmak daha mantikli
Süper bugünü ve silik olduğu günü değerlendirmen gerekiyor sanırım inşallah hayırlısı olsunBu ay da koyuyu yakaladım bakalım hayırlısı ....
hadi bakalım ay sonu güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBu ay da koyuyu yakaladım bakalım hayırlısı ....
daha koyu olması gerekiyor ikinci çizgininKızlar bu koyuluk yeterli mi yoksa daha da mı koyu olması gerekiyor ilk defa kullanıyorum da pek bilgim yok
Bu ay da koyuyu yakaladım bakalım hayırlısı ....
Kolay gelsin :)
Kaç günde bir adet oluyosun?
Reglinin 1. gununden diger reglinin 1.gunune olan kisim dongun oluyor...Yani 1.gun regl oluyorsun sonra 29.gun regli oluyorsun...dongun 28 gun...Regl olduğum ilk gün 1 - bidahaki 29. Gün oluyo. Yani herşeyi biliyorum bi bunu çözemedim. Aradaki 28 günümü sayıp 28 günlük döngümmü var demeliyim yoksa 29.günde regl başladığı için 29 günde oluyorummu demeliyim. Artık hangisiyse Sen beni anladın umarım canım
Buda bugün ki benim ovulasyonBu ay da koyuyu yakaladım bakalım hayırlısı ....
Daha koyu olcakKızlar bu koyuluk yeterli mi yoksa daha da mı koyu olması gerekiyor ilk defa kullanıyorum da pek bilgim yok
Bende telefondan indirdim adetim normalde düzensiz olduğu halde yumurtladigim doğru günü verdi.çünkü ovulasyonda yaptım bugün koyu çıktı.adet takviminde de bugunduben bu şekilde takip ede ede kaldım takvimim diye bir program indirdim ordan adet başlayış ve bitiş günlerini kaydetim sana ne zman yumurtlama ne zaman bir sonraki adetini falan hep gösteriyordu hatta eşim bile şok olmuştu yumurtlama dönemi getirince hamile kaldığıma:))
Gorursun canim korkma :) daha gelmemis gununEki Görüntüle 1907427
Benim testlerimi yorumlayabilecek olan var mı? Ilk kez ve ovulasyon testiyle deneme yapıyoruz yumurtlayacagim günü göremeyecegim diye cok korkuyorum :/
Benim boyle her seyim planlidir :)) ilk kez deniyoruz ilk denemeye bile ovulasyon testiyle başladım :) 11. gun cizgisi 12 ye gore daha koyu geldi bugun neden koyulasmadi diye canım sıkıldı. Regl gunume kadar nasil bekleyeceğim oyy :))Gorursun canim korkma :) daha gelmemis gunun
Aynen daha var gününe benim 20.günde koyu olduEki Görüntüle 1907427
Benim testlerimi yorumlayabilecek olan var mı? Ilk kez ve ovulasyon testiyle deneme yapıyoruz yumurtlayacagim günü göremeyecegim diye cok korkuyorum :/
Bakalım bekleyeceğiz o zaman :) Surekli bunu düşünüyorum ne garip bir şeymiş.Aynen daha var gününe benim 20.günde koyu oldu
Regl olduğum ilk gün 1 - bidahaki 29. Gün oluyo. Yani herşeyi biliyorum bi bunu çözemedim. Aradaki 28 günümü sayıp 28 günlük döngümmü var demeliyim yoksa 29.günde regl başladığı için 29 günde oluyorummu demeliyim. Artık hangisiyse Sen beni anladın umarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?