OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar bu koyuluk yeterli mi yoksa daha da mı koyu olması gerekiyor ilk defa kullanıyorum da pek bilgim yok

Eklentiler

• IMG_1342.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 77
Kolay gelsin :)

Kaç günde bir adet oluyosun?

Regl olduğum ilk gün 1 - bidahaki 29. Gün oluyo. Yani herşeyi biliyorum bi bunu çözemedim. Aradaki 28 günümü sayıp 28 günlük döngümmü var demeliyim yoksa 29.günde regl başladığı için 29 günde oluyorummu demeliyim. Artık hangisiyse Sen beni anladın umarım canım

Reglinin 1. gununden diger reglinin 1.gunune olan kisim dongun oluyor...Yani 1.gun regl oluyorsun sonra 29.gun regli oluyorsun...dongun 28 gun...

Bende telefondan indirdim adetim normalde düzensiz olduğu halde yumurtladigim doğru günü verdi.çünkü ovulasyonda yaptım bugün koyu çıktı.adet takviminde de bugundu

Benim testlerimi yorumlayabilecek olan var mı? Ilk kez ve ovulasyon testiyle deneme yapıyoruz yumurtlayacagim günü göremeyecegim diye cok korkuyorum :/

Gorursun canim korkma :) daha gelmemis gunun
Benim boyle her seyim planlidir :)) ilk kez deniyoruz ilk denemeye bile ovulasyon testiyle başladım :) 11. gun cizgisi 12 ye gore daha koyu geldi bugun neden koyulasmadi diye canım sıkıldı. Regl gunume kadar nasil bekleyeceğim oyy :))

valla ben de adetin birinci gününden itibaren başlıyorum saymaya. Sonraki Adet oldugum günü saymıyorum. Yani seninki bana göre 28günde 1 :) Anlatabildim umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…