OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

O belli olmaz canim nasip sonucta bi kez iliskiyle hamilede kalabilirsin duzenli kalip kalamayabilirsinde.
Bugün öğrendim HAMİLEYİMMMM:)) gerçekten tek ilişkiyle de Rabbim mucizesini gösteriyormuş yalnızca ovu pozitif günü değerlendirebilmiştim..bata 2 gün var sabah öğrendim 29,1 sonuç..akşama doğru kahverengi akıntım geldi 6-7 damla diyebilirim bu yerleşme kanaması mıdır korktum açıkçası dr a sabah gideceğim.senin de olmuştu diye hatırlıyorum bahseder misin canım sevincimi doyasıya yaşıyamıyorum valla

Yerlesme kanamasdir canim sen yinede yarin görün hayirli ugurlu olsun cok sevindim

Ay çok teşekkür ediyorum umarım öyledir
Guzel düşün güzel olsun canim cunku bende hamilelegimden önce 3 gun az az adet olmuştum ama hamileymisim canim o sekilde oluyor uzme kendini ben neyazikki bebegimi kaybettim 3 aylikken ALLAHIM hepimize sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin INŞALLAH

Aminnnn Allah razı olsun tekrardan yüzün gülsün inş içimi rahatlattın

Helpp me nolur help me ben 28. Günümde testte çift çizgiyi gördüm normal şartlarda da iki gün önce adet olmam lazımdı acaba umutlanmalımıyım gebelik testi için kaç gün daha beklemeliyim kafamda deli sorular

Smdi yap canim 2 gün gecmis iNŞALLAH olumlu olur

Hayirli olsun caniiiiim cok sevindimm evet benim 3 gun boyumca kahverengi lekem gelmisti canim doktor yerlesme dedi. Ben adet olcam sandim

Cizgiler esit koyuluktamiydi?

Evet normal takvimdeki yumurtlama tarihimden başlayarak her gün yılmadan yaptım aynı koyuluktaydı geç yumurtaladığım için acaba içe yarar bi yumurtamıydı onu metak ediyorum ayrıca sesimi duyduğunuz için çok teşekkür ederimm

Takvime göre yarın yumurtlama günüm. Elimde de bi tane ovu testi var. Yapsam mı acaba yarın sabah ? Eger yarın yumurtluyosam eşit koyulukta çizgi yada t'nin c'den daha mı koyu cıkması gerek.

Takvime göre yarın yumurtlama günüm. Elimde de bi tane ovu testi var. Yapsam mı acaba yarın sabah ? Eger yarın yumurtluyosam eşit koyulukta çizgi yada t'nin c'den daha mı koyu cıkması gerek.
Evet canım Yarın 10gibi yap Bence t c den çok Daha koyu çıkıyor Zaten anlarsın Bi gün önce de t baya koyulaşmış oluyor Ama Tabi yumurtlama günü kadar değil

Ben adet olucam galiba kızlar belirtiler başladı hayırlısı bakalım bat a 8vaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…