Senin daha ilk denemenmis benim 4.ay oldu her adet olduğumda sinirden ağlıyorum...Bakalım bekleyeceğiz o zaman :) Surekli bunu düşünüyorum ne garip bir şeymiş.
Daha yumurtlama zamanına var demekkiOvu testinin bu kadar silik cıkmasının anlamı nedir ? Adetimin 15. Günündeyim ve bata -14 ?
Buarada, fotoda belli deil ama silik bir cizgi var.
Eki Görüntüle 1907619
Ne gibi bir anormallik?Kizlar hepinize merhaba bende iki aydir ovu testiyle deniyorum simdi size foto aticam bi anormallik mi var kiEki Görüntüle 1907983
Canim cizgiler hep koyu gibiNe gibi bir anormallik?
Canım uc ve dördüncü sıradakinş hangı gün yaptıysan yumurtlamaMan olmusOnce koyu cikti reglin 15. Gunu sonra silik simdi tekrar koyu yenidenmi yumurtluyorumki
Tatlim c cizgisiyle ayni ya da daha koyu degilse yumurtladigin anlamına gelmez.Canim cizgiler hep koyu gibi
Hafıf sılık cıkmasının nedeni bu kan değerinin sürekli bulunuyor olmasıCanım uc ve dördüncü sıradakinş hangı gün yaptıysan yumurtlamaMan olmus
Bir gun araliklarla degerlendirebilirsiniz. Ama bu takvimler %100 guvenilir degil
Nasil gidiyo senin canim leke devam mi?Ay çok saol biraz olsun su serptin umarım hayal kırıklığı olmaz da bol bol yaşarım sevincimi
Yok leke cuma oldu bitti bi daha gelmedi.Ctesi dr a gittim yerleşme kanamasıdır dedi ptesi ye testler yazdı tsh tam kan sayımı flan onları yaptıracağım.göbekten ultrasonda baktı rahmin gebeliğe hazırlanmış bi sorun yok dedi.yoğun tempon olmasın flan dedi güzel ayrıldık endişem dindi az çok inş değerim güzel yükselir diye dua ediyorum ah olduktan sonra da endişe korku devam ediyormuş onu anladımNasil gidiyo senin canim leke devam mi?
Bende tam tersi kaç gündür koyu çizgi yakalıyorum kaç gün sürüyor ki bu yumurtlamaKızlar nasıl gidiyor çalışmalar ben ovu teste devam ediyorum ama iki çizgi hiç aynı koyulukta yakalayamadım hayırlısı tabi çalışmalara devam yine riske atmak Yok
Benimde oyleydi canim yaa bende anlamadim bu ay tekrar deneyecegim bakalim.yumurtlama ya da catlamasinda bir sorun var acaba diye pipiriklendim hatta birde bu ay yirmi gunde adet oldum ne ara yumurtladim da kanama basladi karisik ne demek oluyodur ki bu??Kızlar nasıl gidiyor çalışmalar ben ovu teste devam ediyorum ama iki çizgi hiç aynı koyulukta yakalayamadım hayırlısı tabi çalışmalara devam yine riske atmak Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?