OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Adet bitiminden bir kaç gün sonra yumurtlama olur mu acaba ? Yani sonraki adete 20 gün kala....
Adet bitiminden bikaç gün sonra uzayan akıntı gelmişti. ki ben yumurtlamamı o akıntıyla anlarım normalde... Takvime göre ise bugün yumurtlamam gerek ama gelen giden yok... Artı bu akıntının geldigi sıralar kasıklarımda bacaklarımda agrı vardı. Yani yumurtlama agrısı gibi ..

Olabilirmi acabaaa yaaa anlayaamdım

Kizlar nihayet 10 gun rotarli adet oldum ...hic bu kadar adet oldguma sevinmemistim stres kaynagi.

Ovu testinin bu kadar silik cıkmasının anlamı nedir ? Adetimin 15. Günündeyim ve bata -14 ?

Buarada, fotoda belli deil ama silik bir cizgi var.

Kizlar hepinize merhaba bende iki aydir ovu testiyle deniyorum simdi size foto aticam bi anormallik mi var ki

Once koyu cikti reglin 15. Gunu sonra silik simdi tekrar koyu yenidenmi yumurtluyorumki

Nasil gidiyo senin canim leke devam mi?
Yok leke cuma oldu bitti bi daha gelmedi.Ctesi dr a gittim yerleşme kanamasıdır dedi ptesi ye testler yazdı tsh tam kan sayımı flan onları yaptıracağım.göbekten ultrasonda baktı rahmin gebeliğe hazırlanmış bi sorun yok dedi.yoğun tempon olmasın flan dedi güzel ayrıldık endişem dindi az çok inş değerim güzel yükselir diye dua ediyorum ah olduktan sonra da endişe korku devam ediyormuş onu anladım.Senin nasıl gidiyor bebişi gördün mü kalbini duydun mu

Kızlar nasıl gidiyor çalışmalar ben ovu teste devam ediyorum ama iki çizgi hiç aynı koyulukta yakalayamadım hayırlısı tabi çalışmalara devam yine riske atmak Yok

Kızlar nasıl gidiyor çalışmalar ben ovu teste devam ediyorum ama iki çizgi hiç aynı koyulukta yakalayamadım hayırlısı tabi çalışmalara devam yine riske atmak Yok
Bende tam tersi kaç gündür koyu çizgi yakalıyorum kaç gün sürüyor ki bu yumurtlama

Kızlar bişey sorcam bu yumurtlama kaç gün sürüyor benim test 3gundur koyu.yumurtam daha catlamamis mi oluyor ne demek oluyor bilen varmı resim atıyorum bakarmisiniz rica etsem

Eklentiler

• IMAG1778_1.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 51
Benimde oyleydi canim yaa bende anlamadim bu ay tekrar deneyecegim bakalim.yumurtlama ya da catlamasinda bir sorun var acaba diye pipiriklendim hatta birde bu ay yirmi gunde adet oldum ne ara yumurtladim da kanama basladi karisik ne demek oluyodur ki bu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…