Ayyy bilmem kiAdet belirtisi bebiş belirtisi olmasın sakın :)
Aynen beklemek zorSağolasın ama şeyimin gelmesini bekliyom, gelirse yapcamvar aslında ama bekliyom diye gelmiyo o bile oyun yapıyo bize
Bence olabilir Canım çünkü adetten sonra bi deneyelim diyip hamile kalan çok insan biliyorumAdet bitiminden bir kaç gün sonra yumurtlama olur mu acaba ? Yani sonraki adete 20 gün kala....
Adet bitiminden bikaç gün sonra uzayan akıntı gelmişti. ki ben yumurtlamamı o akıntıyla anlarım normalde... Takvime göre ise bugün yumurtlamam gerek ama gelen giden yok... Artı bu akıntının geldigi sıralar kasıklarımda bacaklarımda agrı vardı. Yani yumurtlama agrısı gibi ..
Olabilirmi acabaaa yaaa anlayaamdım
Cok sevindim canim :) evet duydum sukur kalp atisini yarin yine randevum var bakalim insallah hersey yolundadirYok leke cuma oldu bitti bi daha gelmedi.Ctesi dr a gittim yerleşme kanamasıdır dedi ptesi ye testler yazdı tsh tam kan sayımı flan onları yaptıracağım.göbekten ultrasonda baktı rahmin gebeliğe hazırlanmış bi sorun yok dedi.yoğun tempon olmasın flan dedi güzel ayrıldık endişem dindi az çok inş değerim güzel yükselir diye dua ediyorum ah olduktan sonra da endişe korku devam ediyormuş onu anladım.Senin nasıl gidiyor bebişi gördün mü kalbini duydun mu
Canım ikisi dr aynı koyulukta mı yada t çizgisi c çigisinden daha koyu olacak sen yine devam et çalışmalaraBende tam tersi kaç gündür koyu çizgi yakalıyorum kaç gün sürüyor ki bu yumurtlama
Canım bugünü ve yarını kesinlikle değerlendir bence bugün yumurtlamışsın muhtemelen yarın çatlayacakKızlar bişey sorcam bu yumurtlama kaç gün sürüyor benim test 3gundur koyu.yumurtam daha catlamamis mi oluyor ne demek oluyor bilen varmı resim atıyorum bakarmisiniz rica etsem
Canım hava değişimleri çok etkiliyor adet düzenimizi birde stres yapıyoruz bu ay tekrar takip et bakalım yine aynısı olursa bi doktora görünürsünBenimde oyleydi canim yaa bende anlamadim bu ay tekrar deneyecegim bakalim.yumurtlama ya da catlamasinda bir sorun var acaba diye pipiriklendim hatta birde bu ay yirmi gunde adet oldum ne ara yumurtladim da kanama basladi karisik ne demek oluyodur ki bu??
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyüt inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini hamile duası kabul olurmuş bizlere de dua et olur muCok sevindim canim :) evet duydum sukur kalp atisini yarin yine randevum var bakalim insallah hersey yolundadir
Aynen canim haklisin bu ay bir randevum var zaten kontrol amacli almistim o da su anki hesabima gore yumurtlama zamanima denk geliyo bakalim testlerle de takip edip bir karsilastirayim diyorumCanım hava değişimleri çok etkiliyor adet düzenimizi birde stres yapıyoruz bu ay tekrar takip et bakalım yine aynısı olursa bi doktora görünürsün
Oh en önemli kısmı atlatmışsın çok şükür ah ben de duysam bir an önceCok sevindim canim :) evet duydum sukur kalp atisini yarin yine randevum var bakalim insallah hersey yolundadir
6+2 de duydum canim ben yok her hafta cagirmiyor test falan istemisti onlari gostericem insOh en önemli kısmı atlatmışsın çok şükür ah ben de duysam bir an öncekaç haftalık kaç günlüktü duyduğunda? İnş herşey yolundadır her hafta çağırıyor mu dr bu arada
Evet canım takip et daha sonrası İçin sıkıntı yaratmasın inşallah doktordan hayırlı haberlerle gelirsinAynen canim haklisin bu ay bir randevum var zaten kontrol amacli almistim o da su anki hesabima gore yumurtlama zamanima denk geliyo bakalim testlerle de takip edip bir karsilastirayim diyorum
İki gündür ikiside koyu ama bugün ki t biraz daha koyu sankiCanım ikisi dr aynı koyulukta mı yada t çizgisi c çigisinden daha koyu olacak sen yine devam et çalışmalara
O zaman bugündür canım yumurtlamanİki gündür ikiside koyu ama bugün ki t biraz daha koyu sanki
Canım bugünü ne yarını değerlendirmen gerek hatta bugün yarın ve öbür günü de değerlendir garanti olsun inşallah tutar canımİki gündür ikiside koyu ama bugün ki t biraz daha koyu sanki
Inşallah canim sağolCanım bugünü ne yarını değerlendirmen gerek hatta bugün yarın ve öbür günü de değerlendir garanti olsun inşallah tutar canım
Zaten adet olcakmisim gibi ağrım var sol kasigimda özellikle belim ağrıyor birazda.O zaman bugündür canım yumurtlaman
Amin canim insallah seninde gonlune gore olur herseyEvet canım takip et daha sonrası İçin sıkıntı yaratmasın inşallah doktordan hayırlı haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?