OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bence olabilir Canım çünkü adetten sonra bi deneyelim diyip hamile kalan çok insan biliyorum

Cok sevindim canim :) evet duydum sukur kalp atisini yarin yine randevum var bakalim insallah hersey yolundadir

Kızlar bişey sorcam bu yumurtlama kaç gün sürüyor benim test 3gundur koyu.yumurtam daha catlamamis mi oluyor ne demek oluyor bilen varmı resim atıyorum bakarmisiniz rica etsem
Canım bugünü ve yarını kesinlikle değerlendir bence bugün yumurtlamışsın muhtemelen yarın çatlayacak

Canım hava değişimleri çok etkiliyor adet düzenimizi birde stres yapıyoruz bu ay tekrar takip et bakalım yine aynısı olursa bi doktora görünürsün

Cok sevindim canim :) evet duydum sukur kalp atisini yarin yine randevum var bakalim insallah hersey yolundadir
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle büyüt inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini hamile duası kabul olurmuş bizlere de dua et olur mu

Canım hava değişimleri çok etkiliyor adet düzenimizi birde stres yapıyoruz bu ay tekrar takip et bakalım yine aynısı olursa bi doktora görünürsün
Aynen canim haklisin bu ay bir randevum var zaten kontrol amacli almistim o da su anki hesabima gore yumurtlama zamanima denk geliyo bakalim testlerle de takip edip bir karsilastirayim diyorum

Oh en önemli kısmı atlatmışsın çok şükür ah ben de duysam bir an öncekaç haftalık kaç günlüktü duyduğunda? İnş herşey yolundadır her hafta çağırıyor mu dr bu arada

Aynen canim haklisin bu ay bir randevum var zaten kontrol amacli almistim o da su anki hesabima gore yumurtlama zamanima denk geliyo bakalim testlerle de takip edip bir karsilastirayim diyorum
Evet canım takip et daha sonrası İçin sıkıntı yaratmasın inşallah doktordan hayırlı haberlerle gelirsin

Bugun de cift koyulukta cizgi cikmadi. En son yaptigim test 14. gun yazan. Stresten yumurtlayamicam galiba. Nolur biri icimi ferahlatsin reglim 9 gun sürüyor.

maşallah herkesin testinde t çizgisi daha koyu. ben bu ay da yumurtlamadım galiba hissediyorum. ne uzayan akıntım var ne yumurtlamada test çizgisi koyu.. umudum yok. bu testler şüphelendirdi beni. ikinci çizgide koyuyu yaklayamadıysanız bir doktora gidin bir an önce kızlar. yumurtlama tembelliği olduğunu öğrendim ben. 1 senedir yakalayamıyordum bu testlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…