OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Eki Görüntüle 1908193

Bugun de cift koyulukta cizgi cikmadi. En son yaptigim test 14. gun yazan. Stresten yumurtlayamicam galiba. Nolur biri icimi ferahlatsin reglim 9 gun sürüyor.
Gec yumurtluyor olabilirsiniz canım ben 20.günde yumurtluyor seninde geç olabilir zaten bursa çoğu bayanın 14.gün değil sakin ol kuzu

Bak evet bu doktor meselesi ciddi iş haklısın gitmek gerek önce bi rabbim şifa versin canım inşallah

Merhabalar.
Yazılanları çoğunlukla okudum.
2 yıllık evliyiz biz de, ilk yıl korunduk bebek için
2. Yıl başından bu yana denemeler sürüyor
Ama her ay yumurtlama gününe denk getirmedik sanıyorum. Bazı aylar da ilişikye giremedik birlikte değildik yani.
Yumurtlama testini de bu ay denedim ilk kez, 16. Gün çift çizgiyi yakalamaya başladım 14-15-16-17 birlikte olduk.
Ama adetime 3 gün var ve sanırım adet olacağım bu arada eşim de ben de dr gittik bir sıkıntı Yok..
Yumurtlama testi sonucuna uygun şekilde hamile kalanlar var mı?
Denemeler devam ama insanın morali bozuluyor çoğunlukla, Allah herkesim gönlüne göre versin.

Canim insallah Allah emeklerinin karsiligini verir elbet bi zamani sizi bekliyor. Ben bu teste uygun iliskiyle hamile kaldim. Ama adet belirtin olmasi normal hamileysen bile adet belirtisi yasiyorsun

Ama bahsi geçen hamilelik belirtileri Yok gibi hayırlısı bilmem.
Ne güzel hamlesiniz
gebelik testleri sonuç vermiyor henüz tabi eğer gecikme olursa o zaman.
Beklentiye girince de insan sürekli test yapmak istiyor

Ama bahsi geçen hamilelik belirtileri Yok gibi hayırlısı bilmem.
Ne güzel hamlesiniz
gebelik testleri sonuç vermiyor henüz tabi eğer gecikme olursa o zaman.
Beklentiye girince de insan sürekli test yapmak istiyor
Gec dollenme olmadiysa oncede olsa hafif bi cozgi cikar canim ben adetten once ogrenmistim benimde hic hamilelik belirtim yoktu. Adet doneminde cikan sivilcem bile cikmisti

kızlar günaydın
dünkü testim bu daha zaman var yumurtlamaya sanırım, değil mi ?

Eklentiler

• unnamed.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 42
TopukluPollyanna sizin sonucunuz ne oldu. siz düzenli bir şekilde yapmıştınız, olumlu sonuç aldınız mı ?( inşallah almışsınızdı rinşallah mutlu habelerinizi alırız)

bende henüz hamiş değilim fakat yinede ovulasyon testlerinin faydalı olduğunu düşünüyorum, ama doktorların dediği sürekli üst üste birliktelik sperm kalitesini düşürüyor gün aşırı olmalı bence yine de nasib canım inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…