Yumurtlamada karında bi ağrı oluyor kuzuZaten adet olcakmisim gibi ağrım var sol kasigimda özellikle belim ağrıyor birazda.
Gec yumurtluyor olabilirsiniz canım ben 20.günde yumurtluyor seninde geç olabilir zaten bursa çoğu bayanın 14.gün değil sakin ol kuzuEki Görüntüle 1908193
Bugun de cift koyulukta cizgi cikmadi. En son yaptigim test 14. gun yazan. Stresten yumurtlayamicam galiba. Nolur biri icimi ferahlatsin reglim 9 gun sürüyor.
Bak evet bu doktor meselesi ciddi iş haklısın gitmek gerek önce bi rabbim şifa versin canım inşallahmaşallah herkesin testinde t çizgisi daha koyu. ben bu ay da yumurtlamadım galiba hissediyorum.ne uzayan akıntım var ne yumurtlamada test çizgisi koyu.. umudum yok. bu testler şüphelendirdi beni. ikinci çizgide koyuyu yaklayamadıysanız bir doktora gidin bir an önce kızlar. yumurtlama tembelliği olduğunu öğrendim ben. 1 senedir yakalayamıyordum bu testlerde
Ay yumurtlayayim da insallah canim :)Gec yumurtluyor olabilirsiniz canım ben 20.günde yumurtluyor seninde geç olabilir zaten bursa çoğu bayanın 14.gün değil sakin ol kuzu
Hadi ya dün sabah ta karnında agriyla uyandım ara ara batma oluyordu korktum hatta noluyo diyeYumurtlamada karında bi ağrı oluyor kuzu
Acele etme canım benimde 20.günde koyulastiEki Görüntüle 1908193
Bugun de cift koyulukta cizgi cikmadi. En son yaptigim test 14. gun yazan. Stresten yumurtlayamicam galiba. Nolur biri icimi ferahlatsin reglim 9 gun sürüyor.
İnşallah canim bekliyorum gelsin hayırlısıyla. Cok stres yaptim ben :/Acele etme canım benimde 20.günde koyulasti
Canim insallah Allah emeklerinin karsiligini verir elbet bi zamani sizi bekliyor. Ben bu teste uygun iliskiyle hamile kaldim. Ama adet belirtin olmasi normal hamileysen bile adet belirtisi yasiyorsunMerhabalar.
Yazılanları çoğunlukla okudum.
2 yıllık evliyiz biz de, ilk yıl korunduk bebek için
2. Yıl başından bu yana denemeler sürüyor
Ama her ay yumurtlama gününe denk getirmedik sanıyorum. Bazı aylar da ilişikye giremedik birlikte değildik yani.
Yumurtlama testini de bu ay denedim ilk kez, 16. Gün çift çizgiyi yakalamaya başladım 14-15-16-17 birlikte olduk.
Ama adetime 3 gün var ve sanırım adet olacağım bu arada eşim de ben de dr gittik bir sıkıntı Yok..
Yumurtlama testi sonucuna uygun şekilde hamile kalanlar var mı?
Denemeler devam ama insanın morali bozuluyor çoğunlukla, Allah herkesim gönlüne göre versin.
Gec dollenme olmadiysa oncede olsa hafif bi cozgi cikar canim ben adetten once ogrenmistimAma bahsi geçen hamilelik belirtileri Yok gibi hayırlısı bilmem.
Ne güzel hamlesiniz
gebelik testleri sonuç vermiyor henüz tabi eğer gecikme olursa o zaman.
Beklentiye girince de insan sürekli test yapmak istiyor
test yapmadın mıbugün regl günüm bakalım olcak mıyım heyecanlı bekleyişe geçtim artık ben
gecikme yaşamadım henüz bugün normalde olmam gerekiyor bekliyorum şuanda olursa yapıcam inşallah düzenli şekilde ovulasyon testi kullandım ben :)test yapmadın mı
İnşallah tutmuştur da gelmez kırmızılargecikme yaşamadım henüz bugün normalde olmam gerekiyor bekliyorum şuanda olursa yapıcam inşallah düzenli şekilde ovulasyon testi kullandım ben :)
inşallah inşallah 7 8 gün önce kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı o yüzden korkuyorum erken yapmayaİnşallah tutmuştur da gelmez kırmızılariyi duruyorsun test yapmadan ben bile senin yerine heyecanlanıyorum
bende henüz hamiş değilim fakat yinede ovulasyon testlerinin faydalı olduğunu düşünüyorum, ama doktorların dediği sürekli üst üste birliktelik sperm kalitesini düşürüyor gün aşırı olmalı bence yine de nasib canım inşallah olurMerhabalar.
Yazılanları çoğunlukla okudum.
2 yıllık evliyiz biz de, ilk yıl korunduk bebek için
2. Yıl başından bu yana denemeler sürüyor
Ama her ay yumurtlama gününe denk getirmedik sanıyorum. Bazı aylar da ilişikye giremedik birlikte değildik yani.
Yumurtlama testini de bu ay denedim ilk kez, 16. Gün çift çizgiyi yakalamaya başladım 14-15-16-17 birlikte olduk.
Ama adetime 3 gün var ve sanırım adet olacağım bu arada eşim de ben de dr gittik bir sıkıntı Yok..
Yumurtlama testi sonucuna uygun şekilde hamile kalanlar var mı?
Denemeler devam ama insanın morali bozuluyor çoğunlukla, Allah herkesim gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?