OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kizlar bise sorcm ben gecen ay doktora gittim yumurtlamama bakti gayet iyi dedi yumurtan catlamis ama adet oldm ovu testi yapmiodm akintimdan anliodm oda cok olmuyodu yani yinede ogunler yapiodm bu ay ovu testi yapmayi dusunuom hesaplamama gore ayin 10 yani bikacgun var adetlerimde duzenli oldugu icin yine 9 10 veya 11 olur bugunde alip baslasam olurmu nekadara satılıo icinde kac tane var

canım ben gitti gidiyordan amlmiştım 50li uygundu laboquik in eczanede de satılıyor dedi bazı arkadaşlar sorabilirsin, tabiki yapmaya başlayabilirsin. Rabbim nasib etsin inşallah

canım ben gitti gidiyordan amlmiştım 50li uygundu laboquik in eczanede de satılıyor dedi bazı arkadaşlar sorabilirsin, tabiki yapmaya başlayabilirsin. Rabbim nasib etsin inşallah
Cnm benm cvbin icin cok saol insallah Alllah sana da nasip eder bu ay kaliriz insallah

Ya kızlar benim koca grip olmuş dünü değerlendiremedik adam hastaydı bişey de diyemedim bugünde nöbette gece de gelmeyecek eve koyu çizgiyi yakalayamadım ama yine de boş geçmek istemiyordum moralim bozuldu gün aşırı olsun diyordum hep nasip olmadı

olsun sıkma canını zaten koyuyu yakalayamamışsın daha zamanı var demek ki yarın devam edersiniz

Canım ben internetten aldım 50 li fiyatı 35 tl idi bide benim adetlerim düzensiz diye adet biter bitmez kullanmaya başladım senin adetin düzenliyse adet bitiminden 4 5 gün sonra başlayabilirsin tabi herkesin farklı oluyor kaçırmak istemiyorum dersen hemen adet bitimi başla garanti olsun

Cnm az once esim aradi isminide soyleyemio:) eczaciya dedim dio herzamnki gebelik testinden vermis gebetime ovulasyon dedim dio bunu verdi onun varmi ovulasyon testi veya icinde bir tane satilan oluomu kafam karisti ya belki bu ay daha erken olck gecte kalirsam yumurtlamadim mi diye iyce stres yapcm ne zor isler Allah im

Akıntının geldiği gün yumurtlama mı oluyo? Yoksa çatladığını mı gösteriyo akıntı ?

Dün akıntım geldi. Çatladı mı acaba? Yoksa bi kaç güne mi çatlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…