OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

canım 1 tane işini görmez 50li olanlardan al garanti olsun eczaneye gerek yok internette çok uygun paketler

Tatlım bend araştırma yaptım laboquick marka aldım herkes te ondan kullanıyor ve memnun bide eczaneler çok pahalıya satıyor

inşallah çok istiyorum korkuyorum adet olucam diye
Hiç adet belirtisi var mı bak çok stres yapma stres geciktiriyor sonra hamile zannediyoruz kendimizi ve daha çok üzülüyoruz stres yapma kuzum hayırlısı ile olur bu ay hangi günleri değerlendirdin ovu testi mi kullandın

Tatlım bend araştırma yaptım laboquick marka aldım herkes te ondan kullanıyor ve memnun bide eczaneler çok pahalıya satıyor
Ben bidabaki aya kaldim ozmn esimde geldi resmen gebelik testi bu soyledim dio adam bunu verdi internette siparis versem haftaya sali gelir buraya kargo gec gelio ozmnda tahminime gore gecio yani bidabaki aya kaldim ben ins yapmadan kalirim gerek kalmaz folibol aldirdim bide vitamin ilaci

canım ovulasyon testi kullandım bütün ay günlerimi değerlendirdim onda sıkıntı yok şuan adet belirtim de yok gebelik belirtimde ortadayım yani belim ağrıyor bazen birazda kasık batması oluyor arada okadar

canım ovulasyon testi kullandım bütün ay günlerimi değerlendirdim onda sıkıntı yok şuan adet belirtim de yok gebelik belirtimde ortadayım yani belim ağrıyor bazen birazda kasık batması oluyor arada okadar
İnşallah bebek belirtisidir canım ben geçen ay idrarda pozitifi gördüm ama kanda negatifti bu ay adetim geçinceye kadar hatta 3 gün geçene kadar test yapmıcam öyle karar aldım sonra çok üzülüyorum bekle bakalım bugün yarın olmadı ilk idrarınla test yaparsın varsa kesin çıkar zaten önemli günleri değerlendirmişsin

inşallah bakalım bekliyorum geçen ay 3 gün gecikmeli adet oldum çok heveslenmiştim normalde düzensizliğim yok

inşallah bakalım bekliyorum geçen ay 3 gün gecikmeli adet oldum çok heveslenmiştim normalde düzensizliğim yok
O zaman hemen yapma canım bi 3 gün geçmesini bekle biliyorum çok zor inşallah bebek vardır bize hayırlı haberler verirsin

stresten oluyor gecikme bazen ya çok sinir bozucu geçen aylarda 2 gün gecikince kan tahlili yaptırdım 0,30 çıktı eve geldim adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…