2 ay15-16 ay oldu, sen ?
kaçıncı gündü senin ?Ya kızlar benim ovu testim hala koyulaşmadı
oo taze evli
TopukluPollyanna sizin sonucunuz ne oldu. siz düzenli bir şekilde yapmıştınız, olumlu sonuç aldınız mı ?( inşallah almışsınızdı rinşallah mutlu habelerinizi alırız)
Ben kırmızı kart yedimmm
bende henüz hamiş değilim fakat yinede ovulasyon testlerinin faydalı olduğunu düşünüyorum, ama doktorların dediği sürekli üst üste birliktelik sperm kalitesini düşürüyor gün aşırı olmalı bence yine de nasib canım inşallah olur
28 ekimde başladım ovu testini yapmaya ama hiç iki test aynı koyulukta görmedim sanırım yumurtlamayacağım yada geç mi olacak acabakaçıncı gündü senin ?
Bat ne ki28 ekimde başladım ovu testini yapmaya ama hiç iki test aynı koyulukta görmedim sanırım yumurtlamayacağım yada geç mi olacak acaba
21 Kasım inşallah olmazBat ne ki
Benim de 22 dur bakalim ben de yaptım simdi de dunku kadar koyu değil demek ki daha yumurtlamadim. bence 1-2 gun daha var21 Kasım inşallah olmaz
Bu ay insallah çalışmalara devamBen kırmızı kart yedimmm
Ay bilmşyorum galiba geç yumurtlayacağım çift çizgiyi göreyim de ne zaman. Yumurtlamanın bir önemi Yok inşallah olurBenim de 22 dur bakalim ben de yaptım simdi de dunku kadar koyu değil demek ki daha yumurtlamadim. bence 1-2 gun daha var
Ben kırmızı kart yedimmm
Canım ben de Yeni başladım. Kafamda bir sürü soru :) ama Canını sıkma belki bu ay kaçırmışsındır ya da daha vardır. Testten 2 saat önce sıvı almayın diyor. Saat 11 de yapmışsın bu da ideal saat diliminde. Bence bir yanlışlık yok. Sabret ve bekleBugün 11 buçukta test yaptım. Beceremiyorum bu testi yapmayı galiba ya. Sabah 8 buçukta 2 bardak çay 1 bardakta su içtim sonra 11 buçuğa kadar bir şey içmedim. Hayalet çizgi çıktı. Çok moralim bozuldu. Ya yumurtlamıyorum ya da testi yanlış yapıyorum. Bugün 16. gün ve geçtiğimiz günlere göre çok çok silik. Zaten eşit koyulukta çizgiyi hiç göremedim. Akşam 7 gibi tekrar yapacağım. Size sorum kaç damla idrar damlatıyosunuz?
4 damla damlatıyorum ben. Benimde adet bitiminden itibaren yapmıştım ve 11 ile 12. günler de koyu çizgiler çıkmıştıBugün 11 buçukta test yaptım. Beceremiyorum bu testi yapmayı galiba ya. Sabah 8 buçukta 2 bardak çay 1 bardakta su içtim sonra 11 buçuğa kadar bir şey içmedim. Hayalet çizgi çıktı. Çok moralim bozuldu. Ya yumurtlamıyorum ya da testi yanlış yapıyorum. Bugün 16. gün ve geçtiğimiz günlere göre çok çok silik. Zaten eşit koyulukta çizgiyi hiç göremedim. Akşam 7 gibi tekrar yapacağım. Size sorum kaç damla idrar damlatıyosunuz?
Önceki günlerde koyuluk varken bugün hiç olmaması garip değil mi? Kaçırmış mıyımdır bilmiyorum ki. Akşamları 6 buçuk 7 civarı yaptım hep işten dönünce. Reglim bittiği günden beri yapıyorum.Canım ben de Yeni başladım. Kafamda bir sürü soru :) ama Canını sıkma belki bu ay kaçırmışsındır ya da daha vardır. Testten 2 saat önce sıvı almayın diyor. Saat 11 de yapmışsın bu da ideal saat diliminde. Bence bir yanlışlık yok. Sabret ve bekle
Ben üç damla damlatıyorum. 3 4 damla diyor zatenBugün 11 buçukta test yaptım. Beceremiyorum bu testi yapmayı galiba ya. Sabah 8 buçukta 2 bardak çay 1 bardakta su içtim sonra 11 buçuğa kadar bir şey içmedim. Hayalet çizgi çıktı. Çok moralim bozuldu. Ya yumurtlamıyorum ya da testi yanlış yapıyorum. Bugün 16. gün ve geçtiğimiz günlere göre çok çok silik. Zaten eşit koyulukta çizgiyi hiç göremedim. Akşam 7 gibi tekrar yapacağım. Size sorum kaç damla idrar damlatıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?