OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Evet üstüste birliktelik yapmamaya çalışıyoruz genelde ama bu ay böyle oldu.
Testlere devam bakalım olana kadar

Kızlar ovulasyon testinde düne kadar hep silik tabiri caizse hayalet çizgi gördüm. Dün akşam ise c çizgisinden açık fakat önceki günlere göre daha belirgin bir çizgi çıktı. Normalde çok silik çıktığı için tek test yapıyordum ama bu sabah ilk idrarla test yaptım. Bununla mı ilgili yoksa başka bir şey mi bilemiyorum sabah testi öncekiler gibi silik hayalet çizgi idi. Sizde böyle dalgalanmalar oldu mu?

Bugün 11 buçukta test yaptım. Beceremiyorum bu testi yapmayı galiba ya. Sabah 8 buçukta 2 bardak çay 1 bardakta su içtim sonra 11 buçuğa kadar bir şey içmedim. Hayalet çizgi çıktı. Çok moralim bozuldu. Ya yumurtlamıyorum ya da testi yanlış yapıyorum. Bugün 16. gün ve geçtiğimiz günlere göre çok çok silik. Zaten eşit koyulukta çizgiyi hiç göremedim. Akşam 7 gibi tekrar yapacağım. Size sorum kaç damla idrar damlatıyosunuz?

Canım ben de Yeni başladım. Kafamda bir sürü soru :) ama Canını sıkma belki bu ay kaçırmışsındır ya da daha vardır. Testten 2 saat önce sıvı almayın diyor. Saat 11 de yapmışsın bu da ideal saat diliminde. Bence bir yanlışlık yok. Sabret ve bekle

4 damla damlatıyorum ben. Benimde adet bitiminden itibaren yapmıştım ve 11 ile 12. günler de koyu çizgiler çıkmıştı

Önceki günlerde koyuluk varken bugün hiç olmaması garip değil mi? Kaçırmış mıyımdır bilmiyorum ki. Akşamları 6 buçuk 7 civarı yaptım hep işten dönünce. Reglim bittiği günden beri yapıyorum.

Ben üç damla damlatıyorum. 3 4 damla diyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…