OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

4-5 damla yeterli oluyor bence. normal döngün kaç gün sürüyor henüz yumurtlamamış olabilirsin ?

4 damla damlatıyorum ben. Benimde adet bitiminden itibaren yapmıştım ve 11 ile 12. günler de koyu çizgiler çıkmıştı
Akşam gidince 4 damla damlatayım belki de 3 damla yaptığım için çıkmadı elimde titredi biraz belki de tam damlatamadım. Of valla olacağı varsa da stresten olmayacak bebek.

benim de oldu öyle Pazar günü daha koyuydu dünkü açıktı ben de yumurtlama olmadığını düşündüm

4-5 damla yeterli oluyor bence. normal döngün kaç gün sürüyor henüz yumurtlamamış olabilirsin ?
Benim adet döngüm 30-34 gün aralığında değişiyor. Dün yine pembemsilik vardı bugün yaptığım hayalet gibi çıktı. Akşam bir daha yapacağım. Dünden beri göğüslerimde hassasiyet var bugün biraz akıntı da var ama dün gece eşimle birlikte olduk ondan mı yumurtlama akıntısı mı bilmiyorum.

Aralık uzun merak etme stres yapma lütfen zamanı var belli ki yoksa yumurtlamadan olur mu hiç :)

ortalama 32 gün desek zaten 18. günü yumurtlama günün oluyor ki bundan daha geç de olabilir

Testte sıvı alımını kesin ve sigara içmeyin diyor. Maalesef ben de kullanıyorum. Testi yapmadan önce 2 saat içmemeye çalışıyorum her zaman olmuyor tabi. Belki onunla ilgisi olabilir.
Aaa öyle mi yazıyor. Laboquick benim yaptığım test hiç sigara kullanmayın uyarısı görmedim :/

Doktorlar da pek oralı olmuyor
İlk gittiğimde çok ilgilenmişti yumurtlama zamanı filan, sonraki gidişimde neden geldiniz dedi?!
Yumurtlama takibi yapabilir miyiz dedim, kovacaktı nerdeyse, sinir oldum
Allah iyilerle karşılaştırsın. Sizin için ne kadar önemli olduğunu anlamıyorlar. Devlet hastanesi miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…