- 20 Ekim 2016
- 250
- 270
- 18
4-5 damla yeterli oluyor bence. normal döngün kaç gün sürüyor henüz yumurtlamamış olabilirsin ?Bugün 11 buçukta test yaptım. Beceremiyorum bu testi yapmayı galiba ya. Sabah 8 buçukta 2 bardak çay 1 bardakta su içtim sonra 11 buçuğa kadar bir şey içmedim. Hayalet çizgi çıktı. Çok moralim bozuldu. Ya yumurtlamıyorum ya da testi yanlış yapıyorum. Bugün 16. gün ve geçtiğimiz günlere göre çok çok silik. Zaten eşit koyulukta çizgiyi hiç göremedim. Akşam 7 gibi tekrar yapacağım. Size sorum kaç damla idrar damlatıyosunuz?
Akşam gidince 4 damla damlatayım belki de 3 damla yaptığım için çıkmadı elimde titredi biraz belki de tam damlatamadım. Of valla olacağı varsa da stresten olmayacak bebek.4 damla damlatıyorum ben. Benimde adet bitiminden itibaren yapmıştım ve 11 ile 12. günler de koyu çizgiler çıkmıştı
benim de oldu öyle Pazar günü daha koyuydu dünkü açıktı ben de yumurtlama olmadığını düşündümÖnceki günlerde koyuluk varken bugün hiç olmaması garip değil mi? Kaçırmış mıyımdır bilmiyorum ki. Akşamları 6 buçuk 7 civarı yaptım hep işten dönünce. Reglim bittiği günden beri yapıyorum.
Sigara kullanıyor musun?Önceki günlerde koyuluk varken bugün hiç olmaması garip değil mi? Kaçırmış mıyımdır bilmiyorum ki. Akşamları 6 buçuk 7 civarı yaptım hep işten dönünce. Reglim bittiği günden beri yapıyorum.
Benim adet döngüm 30-34 gün aralığında değişiyor. Dün yine pembemsilik vardı bugün yaptığım hayalet gibi çıktı. Akşam bir daha yapacağım. Dünden beri göğüslerimde hassasiyet var bugün biraz akıntı da var ama dün gece eşimle birlikte olduk ondan mı yumurtlama akıntısı mı bilmiyorum.4-5 damla yeterli oluyor bence. normal döngün kaç gün sürüyor henüz yumurtlamamış olabilirsin ?
Evet kullanıyorum.Sigara kullanıyor musun?
Aralık uzun merak etme stres yapma lütfen zamanı var belli ki yoksa yumurtlamadan olur mu hiç :)Benim adet döngüm 30-34 gün aralığında değişiyor. Dün yine pembemsilik vardı bugün yaptığım hayalet gibi çıktı. Akşam bir daha yapacağım. Dünden beri göğüslerimde hassasiyet var bugün biraz akıntı da var ama dün gece eşimle birlikte olduk ondan mı yumurtlama akıntısı mı bilmiyorum.
ortalama 32 gün desek zaten 18. günü yumurtlama günün oluyor ki bundan daha geç de olabilirBenim adet döngüm 30-34 gün aralığında değişiyor. Dün yine pembemsilik vardı bugün yaptığım hayalet gibi çıktı. Akşam bir daha yapacağım. Dünden beri göğüslerimde hassasiyet var bugün biraz akıntı da var ama dün gece eşimle birlikte olduk ondan mı yumurtlama akıntısı mı bilmiyorum.
Testte sıvı alımını kesin ve sigara içmeyin diyor. Maalesef ben de kullanıyorum. Testi yapmadan önce 2 saat içmemeye çalışıyorum her zaman olmuyor tabi. Belki onunla ilgisi olabilir.Evet kullanıyorum.
Aaa öyle mi yazıyor. Laboquick benim yaptığım test hiç sigara kullanmayın uyarısı görmedim :/Testte sıvı alımını kesin ve sigara içmeyin diyor. Maalesef ben de kullanıyorum. Testi yapmadan önce 2 saat içmemeye çalışıyorum her zaman olmuyor tabi. Belki onunla ilgisi olabilir.
Ben de aynı markayı kullanıyorum canım. Yazıyor maalesef. Bu sigara herşeye zararAaa öyle mi yazıyor. Laboquick benim yaptığım test hiç sigara kullanmayın uyarısı görmedim :/
Deney esnasında kullanmayın diyor canım. Zaten yaparken içmiyoruz ki. Yanımda vardı açıp okudum şimdi.Ben de aynı markayı kullanıyorum canım. Yazıyor maalesef. Bu sigara herşeye zarar
Umarım dediğiniz gibi olur. Diğer günlere göre silikleşmiş olması beni panikletti artış beklerken yok oldu resmen.ortalama 32 gün desek zaten 18. günü yumurtlama günün oluyor ki bundan daha geç de olabilir
Hım olabilir. Çok net hatırlamıyorum.Deney esnasında kullanmayın diyor canım. Zaten yaparken içmiyoruz ki. Yanımda vardı açıp okudum şimdi.
Doktora gidip yumurtlam çatlamış mı diye sormak itiyorumHım olabilir. Çok net hatırlamıyorum.
deliiDoktora gidip yumurtlam çatlamış mı diye sormak itiyorum
Valla benim de aklıma gelmiyor değilDoktora gidip yumurtlam çatlamış mı diye sormak itiyorum
Nerden aldınız clearblue ben hiç bir yerde bulamadımDijitalleri kullanın clearblue nun kiler çok güzel çatlakta gülen yüz çıkıyo değilse daire çıkıyo net sonuç gülen yüzü görünce de degerlendiriliyor
Doktorlar da pek oralı olmuyorValla benim de aklıma gelmiyor değil
Allah iyilerle karşılaştırsın. Sizin için ne kadar önemli olduğunu anlamıyorlar. Devlet hastanesi miydiDoktorlar da pek oralı olmuyor
İlk gittiğimde çok ilgilenmişti yumurtlama zamanı filan, sonraki gidişimde neden geldiniz dedi?!
Yumurtlama takibi yapabilir miyiz dedim, kovacaktı nerdeyse, sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?