OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Allah iyilerle karşılaştırsın. Sizin için ne kadar önemli olduğunu anlamıyorlar. Devlet hastanesi miydi
Yoo özel bir de
Tuhaftı ya, önemli tabi ki.
Herkes yumurtlama zamanını bilemez ki,
Ki ben tespit edemiyorum mesela biyolojik olarak kimisi ediyor da.
Ya gününden belki ya bu testleri deniyorum şimdi işte.
Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar

Deney esnasında kullanmayın diyor canım. Zaten yaparken içmiyoruz ki. Yanımda vardı açıp okudum şimdi.
ya ben de içiyorum sigara günde 2-3 tane faz la değil ama suçluluk duygusu oluyor sanki içtiğim için hamile kalamıyormuşum gibi, sizde de olmuyor mu

Kizlar ben doktordan randevu aldim saat 5 e Gidip sorucam kendimi yemektense. Isten izin aldim gidiyorum simdi. icim rahatlasın en azindan kendi kendimi yedim kac gundur.

Doktorlar da pek oralı olmuyor
İlk gittiğimde çok ilgilenmişti yumurtlama zamanı filan, sonraki gidişimde neden geldiniz dedi?!
Yumurtlama takibi yapabilir miyiz dedim, kovacaktı nerdeyse, sinir oldum
Cogu doktor öyle... Önce akısa bırakın diyorlar, mantık bu. Ama sen o akısı bizlere sor...

haber ver bizede :)

Hayırlı haberler insallah...

İyi haberlerini bekliyoruz...
Kizlar yumurtam çatlamış. Ben de testler tutmadi yani siz de cift cizgiyi goremezseniz uzulmeyin. 2 gunluk surecte catlama ihtimali varmis dun ondan onceki gun belki bugun bile catlamis olabilirmis. Gosterdi bana da. Gun asiri iliskiye devam hergun birliktelik yasamak sperm kalitesini düşürür hicbir seye yaramaz dedi. Saglikli bir insanin gebe kalma ihtimali %15 mis. Olmazsa da uzulme denemeye devam stres yaparsan olmaz dedi. Yumurtaliklarim iyi calisiyormus hormon tahlillerim de cok iyiymis. Ben cok rahatladim geri kalan zaman yine gun asiri iliski ile sabirla beklemeye kaldı . Hayırlısı Allah'tan.

Cok sevindim, her sey yolundaymıs Allah'a sükür....

Su gün asırı kısmı beni öyle stres yapıyor ki...Bos gecilmesi gereken gün beynim "ya aslinda bugun yumurtluyorsam ve ben bunu pas geciyorsam" kısmına takılıyor...Bu ay ilk defa denedim ovulasyonu 4 gun cift cizgi cıktı kafam allak bullak oldu.

ya çok iyi haber sevindim, tahlillerin de iyi ne güzel

ben de mi gitsem doktora ya sen İstanbul'da mısın ?

hangi hastaneye gidiyosun peki ? söylemende sakınca yoksa tabi ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da..
Yok canim neden olsun. Anadolu Yaka'sinda oturuyorum ben. Çekmeköy'de bir hastaneye gidiyorum. Damlanur hanim soyadini unuttum.

Ben de Anadolu yakasındayım yakınmış bana da Yücel galiba soyadı bir araştırayım da gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…