OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Ben de Anadolu yakasındayım yakınmış bana da Yücel galiba soyadı bir araştırayım da gidiyim, saol

Ne güzel haber yani bir sorunun olmaması. Ama ovulasyon testinin işe yaramaması beni hem üzdü hem şaşırttı. Seninle aynı marka kullanıyoruz üstelik. Bakalım bizde işe yarayacak mı? İnşallah bebiş haberini de alırız

İyi bari çok sevindim canım :)

Ben de cok saskinim testler konusunda gerçekten. Bu sabah 11 de yaptigim test hayalet gibi cikinca suphelendim. Doktor da catlamis dedi. Ama ben o pik noktayi hicbir zaman goremedim. Belki testi yanlis uyguladim belki de cok su ictigimden anlayamadi test bilmiyorum. Insallah sizlerde ise yarar. Hep birlikte haber aliriz insallah en hayirlisindan :) 23 Kasim bat tarihi bakalim bekleyip göreceğiz. Bundan sonra da iliskiye gun asiri devam edin dedi. Benim esim nobet usulu calisiyor yarin aksam denememiz lazim ama çalışacak hayirlisi Allah'tan :)

İnternetten yaptığım araştırmada clearblue almaya karar vermiştim ama hiç bir yerde bulamadım. Forumdan arkadaşlar laboquick markayı önerdi. Herkes de memnundu. Genel düşüncem ucuz malın iyi olmadığı yönünde olsa da bu kadar övgü alınca ben de sipariş ettim. Bakalım biz de deneyip göreceğiz. Peki test yapmaya devam edecek misin

Yok yapmayacagim daha. 1 hafta gectikten sonra denerim belki. Ayni markanin gebelik testi de var onun icin de korkar oldum suanda.

Kızlar bi bakım ne zaman yumurtlayacağım sat 23 Ekim bat 21 Kasım tahminimce kafam çok karıştı ilk defa kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_1344.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bi bakım ne zaman yumurtlayacağım sat 23 Ekim bat 21 Kasım tahminimce kafam çok karıştı ilk defa kullanıyorum
4 kasim baya koyu cikmis aslinda acaba adet sonrasi hemen yumurtladin mi... testleri yapmaya devam et bakalim daha yumurtlamamis olma ihtimalin de var

Sen hangi marka ovulasyon testini kullandin canim?

4 kasim baya koyu cikmis aslinda acaba adet sonrasi hemen yumurtladin mi... testleri yapmaya devam et bakalim daha yumurtlamamis olma ihtimalin de var
Ya moralim çok bozuldu gerçekten 4 Kasım'ı değerlendirdim ama 5 Kasım'ı es geçtim devam edeceğim ama bu testler bekledikçe mi koyulaşıyor

benim de dün akşam yaptığım test neredeyse bembeyazdı. sadece burada paylaşmıştım 6 Kasım testi biraz koyuydu. sen de şimdi yumurtam çatlamış deyince ben de şüphelenmeye başladım ben de mi diye. ama tam da koyulaşmamıştı ben bu günlerde koyu olmasını bekliyordum.
kafamda deli sorular...

Benim en koyu 14. gündü ki o da yeterli koyulukta değil bence 15. gün yumurtladım ben de :) Herkeste aynı etki tutuyor işte hayaleti görüyosan çatlamış demek ki.

gitti yani yumurtam
ben de 5 Kasım ve 7 Kasımı değerlendirmiştim 6 Kasım yani koyu gördüğüm gün boştu. Ama testi yapmaya devam edeceğim ya hiç içime sinmedi benim sanki bir yanlışlık varmış gibi

Neden gitsin ? Gün aşırı değerlendirdin ya işte sıkıntı yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…