OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Ayyy benimde sonunda testlerde ikinci çizgiyi gördüm kızlar adetim bittiginden beri yapıyordum hep tek çizgi çıktı bugün tam 12.gundü ikinci çizgiyi gördüm ama yeteri kadar koyu degil yarın büyük ihtimalle daha koyulaşır herhalde

Kızlar bugün adet günümdü ovulasyon testinde çift çizgi çıktı bu tam olarak ne demek acil yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba canım ovulasyon testi ile nasıl hamile kaldığını öğrendin banada soylermisin bugün adet olmam gerekiyor du ama olmadım bende denim elimde var sabah mı akşam mı
Ben saat 5 gibi testi yaptim ikinci cizgi ilkinden daha koyuydu ikinci kez yumurtlayacagimi dusunmedim cunku yumurtlama belirtimde yoktu. Gebelik testi yaptim hemen ikinci cizgi silik cikti

Kızlar ben bir cilginlik yapip regle 10 gun kala kan testi yaptirdim. 1.20 cikti deger :)) Yukselir mi sizce? Sifir cikmadi diye sevindim hormon varligi var diye :))

Günaydınlar hanımlar :)) Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı salih evlat versin inşallah....
Son beş gündür ovülasyon testlerine başladım dün baya koyu çıktı testim tabi değerlendirdik az önce testi yeniledim yine aynı koyu çıktı c den koyu hatta :) bugünüdemi değerlendirsek napsak...bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…