Merhaba canım ovulasyon testi ile nasıl hamile kaldığını öğrendin banada soylermisin bugün adet olmam gerekiyor du ama olmadım bende denim elimde var sabah mı akşam mıAynen ben ovulasyon testiyle ogrenmistim
Ben saat 5 gibi testi yaptim ikinci cizgi ilkinden daha koyuydu ikinci kez yumurtlayacagimi dusunmedim cunku yumurtlama belirtimde yoktu. Gebelik testi yaptim hemen ikinci cizgi silik ciktiMerhaba canım ovulasyon testi ile nasıl hamile kaldığını öğrendin banada soylermisin bugün adet olmam gerekiyor du ama olmadım bende denim elimde var sabah mı akşam mı
Sabah ilk idrarla test yap canim hamile olabilirsinKızlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canımBen saat 5 gibi testi yaptim ikinci cizgi ilkinden daha koyuydu ikinci kez yumurtlayacagimi dusunmedim cunku yumurtlama belirtimde yoktu. Gebelik testi yaptim hemen ikinci cizgi silik cikti
Teşekkür ederim canım inşallahSabah ilk idrarla test yap canim hamile olabilirsinhayirli haberini bekliyoruz
Pes etmek yok canım her adette başa sariyorum zor sureclerden geçtim ama sanki hiç yasamamisim gibi içimde umutla yaşıyorum hepimizin de böyle yapması gerek bence:)elbetteki canım bir vakti zamanı vardır, yinede pes etme inşallah olur:)
Insallah yukselir canim ama simdiden yorum yapmak cok zorKızlar ben bir cilginlik yapip regle 10 gun kala kan testi yaptirdim. 1.20 cikti deger :)) Yukselir mi sizce? Sifir cikmadi diye sevindim hormon varligi var diye :))
Canım dayanamadım doktora gittim ve hamileyim yani bu ovulasyon testi doğru adet tarihinde deneyip çift çizgi çıkarsa hamilesinizTeşekkür ederim canım inşallah
Canım dayanamadım doktora gittim ve hamileyim yani bu ovulasyon testi doğru adet tarihinde deneyip çift çizgi çıkarsa hamilesinizInsallah yukselir canim ama simdiden yorum yapmak cok zor
Tebriklerrrr hayırlı ugurlu olsun canımm gözün aydınnnnnCanım dayanamadım doktora gittim ve hamileyim yani bu ovulasyon testi doğru adet tarihinde deneyip çift çizgi çıkarsa hamilesiniz
Insallah canim ne yapalim olmazsa da önümüzdeki aya insallah :)Insallah yukselir canim ama simdiden yorum yapmak cok zor
Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun inssCanım dayanamadım doktora gittim ve hamileyim yani bu ovulasyon testi doğru adet tarihinde deneyip çift çizgi çıkarsa hamilesiniz
Hayırlı uğurlu olsun canım hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahCanım dayanamadım doktora gittim ve hamileyim yani bu ovulasyon testi doğru adet tarihinde deneyip çift çizgi çıkarsa hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?