OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bugünü ve sonrasındaki 2.3 günü mutlaka degerlendir yumurtan daha yeni çatlayacak

tmm teşekkür ederim :) ya yıkanmak orta kulak iltihabı olmuşum :S antibiyotik kullanıyorum şu an mecbur birde bua y olursa mucize olur
Bende de enfeksiyon var canım bir umut iste artik yapacak bisey yok (( ama sen mutlaka bu 3 günü degerlendir

Ben aradaki bugunu bos birakmistim sonrakini degerlendirdim

Ben aradaki bugunu bos birakmistim sonrakini degerlendirdim
daha yeni yumurtluyorsun canım o zaman bugunü boş geçip yarını da değerlendirebilirsin. yumurtan tam çatlamış olur o zman bence tabi yine de sen nasıl istiyorsan öyle yap

arkadaşlar iki gündür böyle dünü değerlendirdik ne olur dua edin tutsun (( pskolojikmen bitik durumdayım bir yıldır

Eklentiler

• 14980708_10154533134477626_7456874596699528838_n.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 44
tmm bayanlar :) valla evde lsam hiç sıkıntı değilde işe gelirken çok sıkıntı bu işler :) sabah yapsam hemen kalkmak zorundayım vs akşam yapsam sperm kalitesi nolucaz ya bıktım ince hesaplamalardan koştur koştur yaşamaktan birde bunun saç kurutması var sinüziti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…