- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Bugünü ve sonrasındaki 2.3 günü mutlaka degerlendir yumurtan daha yeni çatlayacakGünaydınlar hanımlar :)) Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı salih evlat versin inşallah....
Son beş gündür ovülasyon testlerine başladım dün baya koyu çıktı testim tabi değerlendirdik az önce testi yeniledim yine aynı koyu çıktı c den koyu hatta :) bugünüdemi değerlendirsek napsak...bilemedim
tmm teşekkür ederim :) ya yıkanmak orta kulak iltihabı olmuşum :S antibiyotik kullanıyorum şu an mecbur birde bua y olursa mucize olurBugünü ve sonrasındaki 2.3 günü mutlaka degerlendir yumurtan daha yeni çatlayacak
Bende de enfeksiyon var canım bir umut iste artik yapacak bisey yoktmm teşekkür ederim :) ya yıkanmak orta kulak iltihabı olmuşum :S antibiyotik kullanıyorum şu an mecbur birde bua y olursa mucize olur
tamam teşekkür ederim :)Bende de enfeksiyon var canım bir umut iste artik yapacak bisey yok(( ama sen mutlaka bu 3 günü degerlendir
AAA ÇOK SEVİNDİM CANIM HAYIRLI OLSUN MAŞALLAHCanım dayanamadım doktora gittim ve hamileyim yani bu ovulasyon testi doğru adet tarihinde deneyip çift çizgi çıkarsa hamilesiniz
Ben aradaki bugunu bos birakmistim sonrakini degerlendirdimGünaydınlar hanımlar :)) Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı salih evlat versin inşallah....
Son beş gündür ovülasyon testlerine başladım dün baya koyu çıktı testim tabi değerlendirdik az önce testi yeniledim yine aynı koyu çıktı c den koyu hatta :) bugünüdemi değerlendirsek napsak...bilemedim
darısı bizlere inşalllah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişi :)AAA ÇOK SEVİNDİM CANIM HAYIRLI OLSUN MAŞALLAH
Canım daha tam olmamış yanı bir ya da iki gün sonra kopkoyu olması gerekiyor t nin ondan sonra yumurtlamış oluyorsun inşallahEki Görüntüle 1910972 yumurtlama başladı mı acaba ovuslasyon testimi yorumlayabilir misiniz ilk kez kullanıyorumda
amiiinnn canımmdarısı bizlere inşalllah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişi :)
daha yeni yumurtluyorsun canım o zaman bugunü boş geçip yarını da değerlendirebilirsin. yumurtan tam çatlamış olur o zman bence tabi yine de sen nasıl istiyorsan öyle yapBen aradaki bugunu bos birakmistim sonrakini degerlendirdim
Yanlis kisiye cevap yazdin canimdaha yeni yumurtluyorsun canım o zaman bugunü boş geçip yarını da değerlendirebilirsin. yumurtan tam çatlamış olur o zman bence tabi yine de sen nasıl istiyorsan öyle yap
Allah yardimcin olsun canim sperm kalitesi bakimindan bugunu bos gecebilirsin ama yarini mutlaka degerlendirarkadaşlar iki gündür böyle dünü değerlendirdik ne olur dua edin tutsun(( pskolojikmen bitik durumdayım bir yıldır
Tatlım yumurta 24 saat canlı kalıyor diye biliyorum içine nasıl sinecekse öyle yap sabah ya değerlendirebilirsinyarın akşam geç olabilir yarın sabahımı değerlendirsem sizce?
gebelik testi yap bence canım hamile olabilirsin. İnşallah
aa bak tek tek okuyordum hemen yorum yazdım demek sen öğrenmişsin bile. çok sevindim hayırlı olsunCanım dayanamadım doktora gittim ve hamileyim yani bu ovulasyon testi doğru adet tarihinde deneyip çift çizgi çıkarsa hamilesiniz
hadi inşallah tutar valla psikoji dersen al benden de o kadar çok ağır geliyor bazenarkadaşlar iki gündür böyle dünü değerlendirdik ne olur dua edin tutsun(( pskolojikmen bitik durumdayım bir yıldır
sizin isimler çok benziyorYanlis kisiye cevap yazdin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?