- 20 Ekim 2016
- 250
- 270
- 18
farketmemiş olabilirsin. çünkü benim de istenen koyulukta değildi tam anlamıyla ama ateş ölçerle de aynı güne denk geldi. bu ay inşallah tutmuştur ama tutmazsa ateş ölçer alıp onunla da takip etmeni öneririm.Sadece ovu testi kullanıyorum canım ya ben farketmedim yada yumurtlamadım bilmiyorum ama ümidim kesildi artık
valla bende görüyorum :)))
bir çizgi var
var gibi sanki evet :)
bir çizgi varama daha bata varmış ovulasyon testin varsa onu yap bakalım o nasıl çıkacak ?? gebelik testini de 1-2 gün sonra tekrarlarsın bu kadar erken net bir çizgi çıkmaz zaten bunlarda
Hadi inşallahCanım ovude gördüğüm koyu çizgiden tam 12 saat sonra ve bi gece önce ve bi gece sonrasını değerlendirdik. Toplamda 11 gün geçti bugün üzerinden. Normalde bu kadar erken yapmazdım ama bi kaç gündür göğüslerim durduğum yerde bile çok sızlıyo, hatta artarak bugün dahada fena acıyo ve dün akşamdan bu yana başlayan mide gariplğim var. Sabahta hafif bi bulantıyla uyandım. Hadi yapıyım dedim. O çıktı hatta üzerinden bi 15 dk geçti dahada belirginleşti. İnşallah yanıltmaz beni. Tabi en garantisi kan testi. Ama ben sabrımı deniycem gitmiycem bi süre
İnşallah canım benim gerçekten uğraştım hergün yaptım hatta bazen acaba sıvı alımına mı dikkat etmedim diye 2 defa yaptığım da oldu inşallah tutmuştur çok istiyorum anne olmayı hepimiz dört gözle bekliyoruz meleklerimizi allahım hepimize nasip etsin canımfarketmemiş olabilirsin. çünkü benim de istenen koyulukta değildi tam anlamıyla ama ateş ölçerle de aynı güne denk geldi. bu ay inşallah tutmuştur ama tutmazsa ateş ölçer alıp onunla da takip etmeni öneririm.
Canım bende görüyorum o çizgiyi ay çok heyecanlandım tekrar yapsana canım hata olmasın ikisi de aynıysa git hemen kan ver
Bende gordum hayirli olsuun
aynen canım ya inşallah Allah nasip eder evlatla sınanmak en zoru galiba sinirlerim bozuluyor benim eşime de belli etmek istemiyorum ama bu aydan da umudumu kestim ben şimdiden yoksa daha çok üzülüyorumİnşallah canım benim gerçekten uğraştım hergün yaptım hatta bazen acaba sıvı alımına mı dikkat etmedim diye 2 defa yaptığım da oldu inşallah tutmuştur çok istiyorum anne olmayı hepimiz dört gözle bekliyoruz meleklerimizi allahım hepimize nasip etsin canım
En zoru da o zaten canım eşin bebek sevdiğinde bile İnan içim gidiyor onun da baba olmaya hakkı var diyorum allahım nasip etsin inşallah cümlemize evlat yokluğu ilr sınanmasın bir gün bizde görelim o çift çizgiyiaynen canım ya inşallah Allah nasip eder evlatla sınanmak en zoru galiba sinirlerim bozuluyor benim eşime de belli etmek istemiyorum ama bu aydan da umudumu kestim ben şimdiden yoksa daha çok üzülüyorum
aynen bazen bakışlarını yakalıyorum böyle bebeklere çocuklara...En zoru da o zaten canım eşin bebek sevdiğinde bile İnan içim gidiyor onun da baba olmaya hakkı var diyorum allahım nasip etsin inşallah cümlemize evlat yokluğu ilr sınanmasın bir gün bizde görelim o çift çizgiyi
Kıyamam kuzum ya ne kadardır evlisin ne kadardır bebek istiyorsunuz ben 8 ay olacak daha yolun çok başındayım ama ona rağmen çok üzülüyorum İnan ki zamanında adet olmak bile çok büyük bi nimet ben ne zaman yumurtlayacağımı bile bilmiyorum herşey öyle belirsiz ki hiç normal zamanda adet olamıyorumaynen bazen bakışlarını yakalıyorum böyle bebeklere çocuklara...
çocuklu arkadaşlarımızda bir süredir görüşmüyoruz mesela hep bir bahane uyduruyoruz çünkü kötü hissediyoruz
benim 15 ay oldu evleneli 5 aydır çocuk istiyoruz, daha yolun başı haklısın ama valla zor geliyor.Kıyamam kuzum ya ne kadardır evlisin ne kadardır bebek istiyorsunuz ben 8 ay olacak daha yolun çok başındayım ama ona rağmen çok üzülüyorum İnan ki zamanında adet olmak bile çok büyük bi nimet ben ne zaman yumurtlayacağımı bile bilmiyorum herşey öyle belirsiz ki hiç normal zamanda adet olamıyorum
Aynen canim koyulasma var az kalmis yumurtlamanaKızlar dün ile bugünkü ovu testini koydum soldaki altı siyahlı olan bugün diğeri ise dünün testi bir koyulaşma mı var ama daha yeterli değil sanırım öyle mi bilgisi olan cevap verebilir mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?