- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
batına kaç gün var?Kizlaaar bunu ne demek oldugunu bilen varmiiiiiEki Görüntüle 1911403
Canm ben 33 gunde bı adet oluyorm 2 ay 17. gun gordum cıft cızgıyı.bu ay 22.gun oldu cıft cızgı yok bende korktum bu ay yumurtlamıycam mı dıye bugunde 23.gun son kez yapaym gelmıycek yumos dedm ve cıft cızgı cıktı bak boyle olacak ınsİnşallah canım benim gerçekten uğraştım hergün yaptım hatta bazen acaba sıvı alımına mı dikkat etmedim diye 2 defa yaptığım da oldu inşallah tutmuştur çok istiyorum anne olmayı hepimiz dört gözle bekliyoruz meleklerimizi allahım hepimize nasip etsin canım
17 si bat canimbatına kaç gün var?
Ay canım maşallah ya nasıl da güzel koyulaşmış iyi değerlendir tatlım bı günü ve yarını allahın izni ile al bebeğini kucağına inşallah benim de bı koyuluğa erişir böyle olunca ümidimi de kesiyorum nedense sanki hiç bebeğim olmcak gibi hissediyorumCanm ben 33 gunde bı adet oluyorm 2 ay 17. gun gordum cıft cızgıyı.bu ay 22.gun oldu cıft cızgı yok bende korktum bu ay yumurtlamıycam mı dıye bugunde 23.gun son kez yapaym gelmıycek yumos dedm ve cıft cızgı cıktı bak boyle olacak ınsEki Görüntüle 1911407
Evet canım yaklaşık 5 senedir pco rahatsızlığım var evlendiğimden beri korunmuyorum 2 ay Doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım doktor artık kistlerin Yok olmuş hormon değerlerin de normal dedi 21 Kasım'da adet olmam gerek normalde ama daha yumurtlayamadım bile sanırım yaklaşıyor koyulaşmaya başladı çünkübenim 15 ay oldu evleneli 5 aydır çocuk istiyoruz, daha yolun başı haklısın ama valla zor geliyor.
ne sıkıntın var ki pko filan mı? Ov. testi paylaşmışsın ama batın yakın değil miydi ?
Canım bi beyazlık mı var bende anlamadım ne olduğunu ama t çizgisi yerine beyaz bir çizgi var gibime geldiKizlaaar bunu ne demek oldugunu bilen varmiiiiiEki Görüntüle 1911403
Anladım canım. Şimdi senin diğer günlerde yaptığın testlere de bakıyorum da 4 Kasım koyu mu yoksa uzaktan bana öyle mi geliyor ?Evet canım yaklaşık 5 senedir pco rahatsızlığım var evlendiğimden beri korunmuyorum 2 ay Doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım doktor artık kistlerin Yok olmuş hormon değerlerin de normal dedi 21 Kasım'da adet olmam gerek normalde ama daha yumurtlayamadım bile sanırım yaklaşıyor koyulaşmaya başladı çünkü
Zaten hep cift cizgi cikar onemli olan ikinci cizginin koyu cikmasi. O gunleri degerlendirmen hamile kalma olasiligini artirirSelam hamişler ve hamiş olmak isteyenler :) bnde şimdi sipariş verdm ovulasyn testi 7 tane de gebelik testi hediyeymiş :) 1 hfta var dha bata. Merak ediyorum acaba çizgi koyulaşınca mı ilişki olacak iki günde bir yoksa çift çizgi olunca çalışmalara mı başlıyosunuZ :)
Koyulaşınca yani anladm bn hp tek çıkıyo zannediyodum teşkr ederm :)Zaten hep cift cizgi cikar onemli olan ikinci cizginin koyu cikmasi. O gunleri degerlendirmen hamile kalma olasiligini artirir
Evet canim hayalet cizgi var daha once aldigim hic bi testte boyle cikmamisti t nin yeri belli falan degildi ki ben cooooook uzun zamandir test yapiyorumCanım bi beyazlık mı var bende anlamadım ne olduğunu ama t çizgisi yerine beyaz bir çizgi var gibime geldi
Hangi marka bu? Bide baska bi test dene benceEvet canim hayalet cizgi var daha once aldigim hic bi testte boyle cikmamisti t nin yeri belli falan degildi ki ben cooooook uzun zamandir test yapiyorum
Freely gidip aldim simdi iki farkli marka daha bata var ama yapcam birini gecr digerini sabahHangi marka bu? Bide baska bi test dene bence
Arkadaşlar tebrikleriniz için teşekkür ederim darısı inşallah isteyen herkeze en kısa zamanda nasip olur
En zoru da o zaten canım eşin bebek sevdiğinde bile İnan içim gidiyor onun da baba olmaya hakkı var diyorum allahım nasip etsin inşallah cümlemize evlat yokluğu ilr sınanmasın bir gün bizde görelim o çift çizgiyi
Amın canm rabbım ıns hepımıze nasıp eder.bende bugun tam umıdımı kesıyodum dedm son kez bı daha yapaym dedm boyle cıktı.sen yapmaya devam et canm yakalarsn mutlakAy canım maşallah ya nasıl da güzel koyulaşmış iyi değerlendir tatlım bı günü ve yarını allahın izni ile al bebeğini kucağına inşallah benim de bı koyuluğa erişir böyle olunca ümidimi de kesiyorum nedense sanki hiç bebeğim olmcak gibi hissediyorum
İnşallah canım benim koyulaşma var diğer günlere göre birde hangiAmın canm rabbım ıns hepımıze nasıp eder.bende bugun tam umıdımı kesıyodum dedm son kez bı daha yapaym dedm boyle cıktı.sen yapmaya devam et canm yakalarsn mutlak
Yaş 24 canım 8 aylık evliyim ama 5 yıldır pco var hiç adetlerim düzenli olmazKac yillik evlisin
Yaşin kacti
Hadi hayırlısı canım benim inşallah vardır bence tekrar test yapEvet canim hayalet cizgi var daha once aldigim hic bi testte boyle cikmamisti t nin yeri belli falan degildi ki ben cooooook uzun zamandir test yapiyorum
Canım valla kaçırmayayım diye adetim biter bitmez başladı ama inşallah o zaman koyulaşmıştır çünkü 3 ve 4 ü değerlendirmiştik belki de tekrar yumurtluyor olabilirim bilmşyorum tatlım kafam öyle karışık ki kasık ağrılarım ve akıntım var yumurtlamaya yoruyorum hayırlısı inşallahAnladım canım. Şimdi senin diğer günlerde yaptığın testlere de bakıyorum da 4 Kasım koyu mu yoksa uzaktan bana öyle mi geliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?