OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Canm ben 33 gunde bı adet oluyorm 2 ay 17. gun gordum cıft cızgıyı.bu ay 22.gun oldu cıft cızgı yok bende korktum bu ay yumurtlamıycam mı dıye bugunde 23.gun son kez yapaym gelmıycek yumos dedm ve cıft cızgı cıktı bak boyle olacak ıns

Ay canım maşallah ya nasıl da güzel koyulaşmış iyi değerlendir tatlım bı günü ve yarını allahın izni ile al bebeğini kucağına inşallah benim de bı koyuluğa erişir böyle olunca ümidimi de kesiyorum nedense sanki hiç bebeğim olmcak gibi hissediyorum

benim 15 ay oldu evleneli 5 aydır çocuk istiyoruz, daha yolun başı haklısın ama valla zor geliyor.
ne sıkıntın var ki pko filan mı? Ov. testi paylaşmışsın ama batın yakın değil miydi ?
Evet canım yaklaşık 5 senedir pco rahatsızlığım var evlendiğimden beri korunmuyorum 2 ay Doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım doktor artık kistlerin Yok olmuş hormon değerlerin de normal dedi 21 Kasım'da adet olmam gerek normalde ama daha yumurtlayamadım bile sanırım yaklaşıyor koyulaşmaya başladı çünkü

Selam hamişler ve hamiş olmak isteyenler :) bnde şimdi sipariş verdm ovulasyn testi 7 tane de gebelik testi hediyeymiş :) 1 hfta var dha bata. Merak ediyorum acaba çizgi koyulaşınca mı ilişki olacak iki günde bir yoksa çift çizgi olunca çalışmalara mı başlıyosunuZ :)

Anladım canım. Şimdi senin diğer günlerde yaptığın testlere de bakıyorum da 4 Kasım koyu mu yoksa uzaktan bana öyle mi geliyor ?

Zaten hep cift cizgi cikar onemli olan ikinci cizginin koyu cikmasi. O gunleri degerlendirmen hamile kalma olasiligini artirir

Canım bi beyazlık mı var bende anlamadım ne olduğunu ama t çizgisi yerine beyaz bir çizgi var gibime geldi
Evet canim hayalet cizgi var daha once aldigim hic bi testte boyle cikmamisti t nin yeri belli falan degildi ki ben cooooook uzun zamandir test yapiyorum

Kac yillik evlisin
Yaşin kacti

Amın canm rabbım ıns hepımıze nasıp eder.bende bugun tam umıdımı kesıyodum dedm son kez bı daha yapaym dedm boyle cıktı.sen yapmaya devam et canm yakalarsn mutlak

Amın canm rabbım ıns hepımıze nasıp eder.bende bugun tam umıdımı kesıyodum dedm son kez bı daha yapaym dedm boyle cıktı.sen yapmaya devam et canm yakalarsn mutlak
İnşallah canım benim koyulaşma var diğer günlere göre birde hangi
Günleri değerlendirmek gerek eşim yarın nöbetçi sabahtan ertesi sabaha kadar evde olmayacak çizgi koyulaşırsa nasıl değerlendiriyoruz

Evet canim hayalet cizgi var daha once aldigim hic bi testte boyle cikmamisti t nin yeri belli falan degildi ki ben cooooook uzun zamandir test yapiyorum
Hadi hayırlısı canım benim inşallah vardır bence tekrar test yap

Anladım canım. Şimdi senin diğer günlerde yaptığın testlere de bakıyorum da 4 Kasım koyu mu yoksa uzaktan bana öyle mi geliyor ?
Canım valla kaçırmayayım diye adetim biter bitmez başladı ama inşallah o zaman koyulaşmıştır çünkü 3 ve 4 ü değerlendirmiştik belki de tekrar yumurtluyor olabilirim bilmşyorum tatlım kafam öyle karışık ki kasık ağrılarım ve akıntım var yumurtlamaya yoruyorum hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…