Canm test koyu degıl ama yarın koyu olur dıyosan bugun ılıskı olsun sansa bırakma.İnşallah canım benim koyulaşma var diğer günlere göre birde hangi
Günleri değerlendirmek gerek eşim yarın nöbetçi sabahtan ertesi sabaha kadar evde olmayacak çizgi koyulaşırsa nasıl değerlendiriyoruz
ben birşey sormak istiyorum. ovulasyon testinin pozitif çıkması o gün yumurtlamanın oldugunu mu gosterıyor yoksa bi kac gun içinde yumurtlama olacagını mı gösteriyor? ve yumurtlamanın oldugunda mı ilişki olmalı yoksa çatladığında mı? yumurtanın çatladığını nasıl anlayabiliriz? yumurtlama olduktan nekadar süre sonra çatlama oluyor? bil,yorum cok soru sordum sımdıden kusura bakmayın kızlarr
Yaş 24 canım 8 aylık evliyim ama 5 yıldır pco var hiç adetlerim düzenli olmaz
Canım evlenmeden önceye ve evlendikten 2 aya kadar Doğum kontrol hapları kullandım sadece adetimi düzenlediler oda hormonlardan dolayı onun haricinde doktorlar 1 sene olmadan tedaviye başlamıyorlar bitkisel hayır tohumu soğan kürü vs şeyler kullanıyorum inşallah herşey istediğim gibi olurPco icin birsey yaptin mi
Aynen canım dün gece olmuştu aslında sperm kalitesi için iki güne bir diyorlar ama hiç riske atmaya gerek Yok zaten yarın olmayacak yarın koyulaşma olursa bir iki gün içinde çatlar sonraki günleri de arka arkaya değerlendiririm inşallahCanm test koyu degıl ama yarın koyu olur dıyosan bugun ılıskı olsun sansa bırakma.
Cok tesekkir ederim cevplandiridginiz icin. oy inanin ne hissedeceğim artik bilmiyorum. cok yorulduk hem bedenen en fiziken. yolun daha cok basindayiz tabi ama.nebileyim insan bazen boyke hissediyor iste. RABBim hayirli zamanda saglikli sekilde nasip eder insaALLAH:))
Teoride bilen
Hamile kalamamis biri olarak cevaplayayim
Pozitif LH yukseldi demek yani 24-36-48 saat icinde yumurtan catlayacak demek.. kisiye gore degisir
Yumurta catlamadan once kanallarda sperm hazirda olmali
Catladiginda da sperm olmali
Gec catlarsa o sirada da sperm olmali :))
Sperm 48 saat yasiyor yumurta da 24 Ortalama
Yani sen kanamanin 1. Gununden itibaren 10-20 arasini gun asiri yani birgun var bir gun yok olarak degerlendir..
Yasin genc ise Allahin da izniyle olur insallah
Canım evlenmeden önceye ve evlendikten 2 aya kadar Doğum kontrol hapları kullandım sadece adetimi düzenlediler oda hormonlardan dolayı onun haricinde doktorlar 1 sene olmadan tedaviye başlamıyorlar bitkisel hayır tohumu soğan kürü vs şeyler kullanıyorum inşallah herşey istediğim gibi olur
3 gündür üst üste koyu mu çıktıbugün 3. gün ovülasyon testim çok koyu çıkıyordün diğe rçizgidende koyuydu önceki gün ve bugün eşit derecede koyular sizce ben ne yumurtladım mı noldu civciv çıkacak kuş çıkacak
Cok iyi anlıyorum. İnsan hesaptmm bayanlar :) valla evde lsam hiç sıkıntı değilde işe gelirken çok sıkıntı bu işler :) sabah yapsam hemen kalkmak zorundayım vsakşam yapsam sperm kalitesi nolucaz ya bıktım ince hesaplamalardan koştur koştur yaşamaktan birde bunun saç kurutması var sinüziti var
Canım ben de şimdi bildigim kadarıyla yazıyorum, en koyu cıktıgı gunu takip eden 24 ila 72 saat icinde yumurta catlıyormus. Ben yerimde olsa bu koyu cizgiyi degerlendirir, gun asırı tekrar denerdim. Daha deneyimli arkadaslarrr yanlıs bir yonlendirmem varsa uyarınnnn lütfennnn.bugün 3. gün ovülasyon testim çok koyu çıkıyordün diğe rçizgidende koyuydu önceki gün ve bugün eşit derecede koyular sizce ben ne yumurtladım mı noldu civciv çıkacak kuş çıkacak
Nasıl yapacağım canım tarif edebilir misinBende polip vardi sogan ve aslan pencesi kullandim
İki sonraki adetimde atildi
Pco icin de ayni seyi oneriyorlar
Ayy kusura bakma karistirmışımYanlis kisiye cevap yazdin canim
Nasıl yapacağım canım tarif edebilir misin
Yumurtluyorsun canım bugün yarın açılır o t çizgisi çatlar bu aralar çalışmalara hız verEki Görüntüle 1911735 Eki Görüntüle 1911735 üç gündür testlerim bu şekilde çıkıyor diğer testim yanımda olmağı için koyamadım ..2. 3. gün testim... yumurtlamam yakındır değil mi :)
Umutlar AralıkBen kırmızı kart yedim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?